IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубаво де, едни хора от ГЕРБ говорят за фалит , други за оздравяване.Не мога да разбера лично мнение ли изразяват или становище на партията?

Коментар

• Държавата няма финансова възможност да участва в евентуалното оздравяване на КТБ. Това заяви Цецка Цачева в предаването „Панорама” по БНТ.
      Май нещата отиват към фалит.
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Това ще е най-голямото изплащане,на най-добрия курс изобщо даван някъде в България при ежедневните сменявания на евраци...1,95583,което е равносилно на 1,956!!
        На мен на толкова ми ги смениха левчетата в евра в една банка.
        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
          Много отдава трябваше този пишман банкер да е докаран обратно в България по какъвто и да е начин!Да започва да пее,или да лежи докато изгние,така се постъпва в белите държави.
          +1!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
            Когато стане абсолютно сигурно, че съдът ще го признае за невинен. Иначе защо да рискува? За идиот ли го имате?
            Много отдава трябваше този пишман банкер да е докаран обратно в България по какъвто и да е начин!Да започва да пее,или да лежи докато изгние,така се постъпва в белите държави.
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
              според мен се забравя главния въпрос: Кога най-после Цветан Василев ще бъде изправен пред българския съд?

Когато стане абсолютно сигурно, че съдът ще го признае за невинен. Иначе защо да рискува? За идиот ли го имате?

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                Следя дискусията с интерес, тъй като имам малко пари в КТБ-то, но според мен се забравя главния въпрос: Кога най-после Цветан Василев ще бъде изправен пред българския съд? Явно е, че колкото повече време се отлага този акт - толкова по-голяма е вероятността той да се укрие някъде другаде извън Белград!
                В момента според мен се надява сръбския съд да откаже екстрадация с мотива, че в България няма да има справедлив процес. Като мотив може да се представи абсолютно измислените обвинения на прокуратурата, че Василев е поръчал убийство на Пеевски.
                Като голям инвеститор в Сърбия няма да се учудя, ако получи и сръбски паспорт!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Ако влоговете са в чуждестранна валута, те се изплащат в лева по курса за деня, в който започне изплащането.
                  http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-v-ktb-182532/

Оти "започне" а не по- курса в деня на плащането ето туй ке бъде най големия пладнешки обир за последните 17 години
                  Защо се появяваш от време на време,за да ръсиш абсолютни глупости.Верно,забавен си,ама не чак толкова...в повечето слуачи естествено си смешен!Курса е фиксиран и ще остане такъв още доста време,докато не приемем еврото,а това няма да е скоро.
                  Това ще е най-голямото изплащане,на най-добрия курс изобщо даван някъде в България при ежедневните сменявания на евраци...1,95583,което е равносилно на 1,956!
                  Кво рече,как ке се смени курсо...а събуди се ..ок,айде лека нощ!
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Някой си е направил майтап с биографията на Искров в Уикипедия

След два неуспешни атентата върху живота му през 2014г., депозира оставката си като управител на БНБ. Прокуратурата повдига обвинение във връзка с аферата КТБ, и дестабилизация на Българската банкова система и Валутния борд. Адвокатския съюз е на мнение ,че присъдата ще бъде справедлива с лишаване от дългогодишна свобода без право на обжалване!
                    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...80%D0%BE%D0%B2

Коментар

• Следя дискусията с интерес, тъй като имам малко пари в КТБ-то, но според мен се забравя главния въпрос: Кога най-после Цветан Василев ще бъде изправен пред българския съд? Явно е, че колкото повече време се отлага този акт - толкова по-голяма е вероятността той да се укрие някъде другаде извън Белград!

Коментар

• Ако влоговете са в чуждестранна валута, те се изплащат в лева по курса за деня, в който започне изплащането.
                        http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-v-ktb-182532/

Оти "започне" а не по- курса в деня на плащането ето туй ке бъде най големия пладнешки обир за последните 17 години
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Тия стават съмнителни с това оздравяване ....

Румен Петков: Оздравяването на КТБ няма алтернатива
                          http://www.focus-news.net/news/2014/...ternativa.html
                          Кой изказва професионално мнение, кой ...кой
                          Георги Ангелов, икономист: Невъзможно е да се осигурят пари за спасяване на КТБ
                          http://www.focus-news.net/news/2014/...ne-na-ktb.html
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Фонда най после проговори
                            Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Тия стават съмнителни с това оздравяване ....

Румен Петков: Оздравяването на КТБ няма алтернатива
                              http://www.focus-news.net/news/2014/...ternativa.html

Коментар

• Ето сега започват съмненията дали Бойко е прикачил цената към одита!

Аз питам до кога ще чакаме гаарантираните?

Коментар

Working...
                                X