IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След 12.06.2014 г. беше налице засилено теглене на средства от клиенти на КТБ, както в брой така и чрез нареждания за превод по банков път. За периода 13–20 юни отливът на привлечени средства от КТБ възлизаше на 907 064 хил. лв., представляващи 12.98% от размера на привлечените средства на банката към 13.06.2014 г.

Интересно...КОЙ ли е теглил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Банков надзор няма вина.
      Как да няма вина? Проспали са 4,2 млрд лева кредити, които са с липсващи документи, липсващи обезпечения, многократно преструктурирани, към кухи фирми "бушони", кухо проектно финансиране с 0 насреща. Прав си, не са виновни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        59 страници.
        останалото е невъзможност за работа с програмки
        Ти се радвай, че държавни чиновници въобще работят с това чудо на техниката наречено "кАмпютАр".

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Къде съм казал, че БНБ са невинни?
          В постове по-назад може да се види мнението ми за БНБ.
          Изкруф + целия УС вън + на прокурор и после в Централния софийски.
          БНБ обаче не оправдава икономистите, които са навряли 100% от парите в ЕДНА банка.
          Банков надзор няма вина. КТБ бе една от най-добре ръководените банки в България. Във всеки случай има доста банки, които са много по-зле. КТБ бе дадена курбан заради политически интереси. В един момент съвпаднаха интересите на някои големи кредитополучатели получили земи от КТБ с игрите около Южен Поток и съдбата и бе решена. БНБ в лицето на Искров има дотолкова вина доколкото послужи за оръдие, чрез което бе изпълнена тази политическа поръчка!

Много от властимащите в държавата тогава погледнаха пасивно на ставащото и едва по-късно си дадаха сметка че и те са станали заложници. Сега вече е късно. Часовниковият механизъм на бомбата тиктака и аз не виждам, как може да бъде обезвредена освен чрез контролиран взрив, при който пак ще има големи щети!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Малииииииии , 61 страници доклад. Туй ме мързи да го чета.Като гледам съдържанието е само али бали.
            59 страници.
            останалото е невъзможност за работа с програмки

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
              Но най-интересното е друго....ако допуснем, че БНБ умишлено или не ни е заблуждавала за КТБ ....КЪДЕ НИ Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ НЕ НИ Е ДО СЕГА И НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ЗАБЛУЖДАВА ОТНОСНО СЪСТОЯНИЕТО НА ДРУГИ БАНКИ???
              Да де, и аз зададох този въпрос преди няколко дни.
              Тези, които били чужда собственост са минали и външни одити от банките-майки според Георги Ангелов.Българските ...

Коментар

БНБ обаче не оправдава икономистите, които са навряли 100% от парите в ЕДНА банка.
                Но най-интересното е друго....ако допуснем, че БНБ умишлено или не ни е заблуждавала за КТБ ....КЪДЕ НИ Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ НЕ НИ Е ДО СЕГА И НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ЗАБЛУЖДАВА ОТНОСНО СЪСТОЯНИЕТО НА ДРУГИ БАНКИ???

Коментар

• Това вече е друго. Поне като обем. За съдържанието не знам:

http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...1027_a1_bg.pdf

Коментар

• Днес в 15.50 ч. в Народното събрание бе внесен доклад „Събитията и предприетите действия, свързани с „Корпоративна търговска банка” АД и Търговска банка „Виктория” ЕАД” от името на УС на БНБ

http://bnb.bg/PressOffice/POPressRel...PR_20141027_BG

Малииииииии , 61 страници доклад. Туй ме мързи да го чета.Като гледам съдържанието е само али бали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                      А БНБ бляла ли е? банков надзор те къде са бляли.
                      +1
                      Всички се нахвърлиха против депозантите и ги наричаха "алчни" за висок % лихва хора....ами те нали са си поверили парите на КТБ, защото БНБ постоянно /май на тримесечие/ ги е убеждавала че всичко в банковата система /включително КТБ/ е на ред....и сега всички упрекват депозантите, че са били така глупави да повярват на БНБ....ами към онзи момент на кого да бяха вярвали на ПИК, ШОК и Капитал ли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение

Коментар

Диверсификация.Нали имат икономисти? Те къде са бляли?
                          Ясно е, че 10 милиона трудно се пръскат, за да са гарантирани, ама все пак, за да набиеш всичко трябва да си доста тъп или .....
                          Общинските са гарантирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            И сега Боко вече се колебае дали да прави правителство или да остави временното правителство за постоянно.
                            Ами то временното правителство си е негово (чрез негов си президент), защо пък да не го остави за постоянно.

Коментар

Гарантирани са СЪС ЗАКОН, в който , за съжаление, не са транспонирани европейските норми.
                              Този, който не е "транспонирал" европейските норми много добре е разбирал, че нашата държава е твърде бедна за да си позволи гаранцията от 195 хил. лв. на калпак! Ето защо гаранцията е дадена по български, ако номера мине и не се наложи изплащането и... Да. Ама не. Номера не мина.

Вложителите представиха сметката на държавата. А държавата представи сметката на ЕС и попита какво става с европейската солидарност? От там обаче ни заявиха, че солидарността е онова нещо, което ние трябва да проявяваме... С други думи, първо ни показаха среден пръст. А след това заплашително ни размахаха показалец... И сега Боко вече се колебае дали да прави правителство или да остави временното правителство за постоянно.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                                Ами общините, болниците, пенсионните фондове, фирмите от военно-промишления комплекс, другите фирми....тях къде да ги сложим!?
                                Диверсификация.Нали имат икономисти? Те къде са бляли?
                                Ясно е, че 10 милиона трудно се пръскат, за да са гарантирани, ама все пак, за да набиеш всичко трябва да си доста тъп или .....
                                Общинските са гарантирани.

Коментар

Working...
                                X