IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
    И после? Буркан'банка? Щото с налични нито кола над 15К не можеш да купиш, нито имот май
    Абсолютно, на село под дюшека в евраци пък тогаз нека си транспонираме директиви, твърдим колко е стабилна банковата система и получаваме финансови коментари, анализи и съвети от куцо и сакато!

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
      Недей да бъдеш толкова краен, има време, ще помислиш, ще промениш решението си.
      Я си представи че Бойко излезе и каже, Хора за бога не теглете ?
      Нали се сещаш че тогава хората ще имат доверие и няма да теглят.
      Той и Иванчо няколко дни преди затварянето на КТБ твърдеше, че Изпълнителния директор на Bank of Swiss трябва да идва тук, за да се учи на добри практики от КТБ, но уви...грешна информация бил получавал и са го подлъгали...толкова ми е мъчно за него. А ББ като ми каже да не тегля, даже и от КТБ-то няма да искам парите, нека стоят там, че е сигурна банкова институция с една малка капиталова дупка

Коментар

• абе пак ли почнахте да ПЛАЩАТЕ за КТБ и да се САМООБЛАГАТЕ.....))))

нема таква тъпотия....... сутринта и тия двамата кавали по БТВ водещите.... единия вика "ами то сега кой ше плаща за таз банка.." другия: " аууу ами то с нашите пари дето всеки месец ги плащаме..."

и едни умни и интелигентни хорица ги гледат цъкат как сега пак са прелюбени и как ше плащат едни кинти..... Хубав край - хубави хора, казваше Ицко Финци в един стар филм.......

я ако някой плати повече от колкото е плащал досега заради КТБ - нека да представи доказателство и да му върна парите, че ми е съвестно !

данъци се събират и харчат, както решат ония, които сте си избрали. досега не съм разбрал някой някого да пита, как да се харчи бюджета.

и аз НЕ ИСКАМ да плащам за субсидии на земеделци, осигуровки на държ. служители, за цигани, за недоклатени цървули, дошли НА София ама си плащат данъци (т.е. 5 лева / година) за къщата на село, а серат и плюят в София, за ония мърлячи дето карат сменят винетката между 5 коли, и не плаща Гражданска Отг, за данък кола да не говориме и т.н. и т.н. и т.н. ама никой не ме пита.... !!

така и за това перо от харченето - никой не ви пита, па вие пак си мислете как сте спасили и платили банката .....

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
          Законите са за това, за да се спазват. Ако пенсионерите клинчат и не плащат, да се запорират пенсиите им до сумата, ако ако някой друг също клинчи да се запорира заплата, ако е безработен бързата процедура - съдия изпълните описва имущество и разпродава за да се събере сумата.
          Това ще е данък самооблагане, ще се събира от НАП като всички останали данъци.
          Нека се пробват пък да видим.Може и да успеят

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
            Аз не мисля, че българите ще се самообложат с едни 700-800 лева.Ще стане революция, пенсионерите 2 200 000 нямат от къде да ги извадят, 1 000 000 под 18г. също, 1 000 000 цигани изобщо, остават около 2 500 000 работещи поне 1 500 000 които не си плащат за здраве няма да платят и сега.Как ще мине тоя закон според теб като никой няма да го спази.
            Да бе, ще стане революция
            Колкото стана за 3.5 милиарда годишно за циганите, 7 милиарда за държавна и общинска администрация......
            Това ще са най-разумно похарчените 2 милиарда според мен, естествено ако Цецко и група върнат 2 чрез т.нар консорциум
            Ноооо, дори да трябва да се запълни цялата дупка и тя е такава - 4.2 млрд - трябва да се налеят

Коментар

Е нали сме една от най-стабилните държави, нали заради стабилитета с години ручахме постни пици? Би трябвало сега държавата да може да си позволи подобен разход, нали все кълцахме и спестявахме последните години?
              А ако държавата не може да намери парите, защо не се въведе един еднократен данък самооблагане, всеки българин да се самообложи с да речем 700-800лв. еднократно и да внесе тази сума целево за оздравяването на банката. Ето ти бързо и леко решение.
              А ром и тях ли ще ги самообложим... или само Българите?! Защото ако самообложиш само Българите... 700-800лв. няма да стигнат... освен това... от Българите всичките ли?!... и децата и пенсионерите с по 150лв. пенсия... и тях ли?

А всички тези хора от къде ще ги вземат парите... да не мислиш, че всеки си държи 700-800лв. под дюшека?! Ако ги изтеглят от банките, ще се появят още КТБ-та...

Между другото масово в България депозитите са до 2000лв. ... горе долу с толкова ще трябва да се обложат работещите Българи за да се платят 5 милиарда.

Хората в днешно време нямат резерви като през соца... основно по възрастни хора държат пари в буркани... младите обикновено са с кредити и то големи.

Коментар

Аз не мисля, че българите ще се самообложат с едни 700-800 лева.Ще стане революция, пенсионерите 2 200 000 нямат от къде да ги извадят, 1 000 000 под 18г. също, 1 000 000 цигани изобщо, остават около 2 500 000 работещи поне 1 500 000 които не си плащат за здраве няма да платят и сега.Как ще мине тоя закон според теб като никой няма да го спази.
                Законите са за това, за да се спазват. Ако пенсионерите клинчат и не плащат, да се запорират пенсиите им до сумата, ако ако някой друг също клинчи да се запорира заплата, ако е безработен бързата процедура - съдия изпълните описва имущество и разпродава за да се събере сумата.
                Това ще е данък самооблагане, ще се събира от НАП като всички останали данъци.

Коментар

Е нали сме една от най-стабилните държави, нали заради стабилитета с години ручахме постни пици? Би трябвало сега държавата да може да си позволи подобен разход, нали все кълцахме и спестявахме последните години?
                  А ако държавата не може да намери парите, защо не се въведе един еднократен данък самооблагане, всеки българин да се самообложи с да речем 700-800лв. еднократно и да внесе тази сума целево за оздравяването на банката. Ето ти бързо и леко решение.

Коментар

А тия 5милиарда от къде бе пич.От мен пишете 20 стотинки.С условие да не ги харчат за глупости.

Коментар

• хахаха

Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                      Нека да не чакаме Мустака да връща пари, той вече половин година е в странство и изглежда че няма никакво намерение да се връща. Пускаше до време едни писания по интернет, ама след като излезе доклада май окончателно се покри, защото от него вече няма нито вест, нито кост.
                      Затова, нека дъжавата да не се бави, а да даде едни 5 млрд. лв. да ги налее в банката, а акционерите да поемат пак здраво управлението и и да заработи тази златна банка наново.
                      А тия 5милиарда от къде бе пич.От мен пишете 20 стотинки.С условие да не ги харчат за глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Закон и съд пари не връщат, трябва да има пари някой който да ги върне. Този някой се казва Ц.В. и той трябва да върне парите за да може те да се връщат на хората. Другия основен момент е че тези пари са в пределите на страната все още и тръгне ли икономиката харата ще могат да си получат парите.
                        Нека да не чакаме Мустака да връща пари, той вече половин година е в странство и изглежда че няма никакво намерение да се връща. Пускаше до време едни писания по интернет, ама след като излезе доклада май окончателно се покри, защото от него вече няма нито вест, нито кост.
                        Затова, нека дъжавата да не се бави, а да даде едни 5 млрд. лв. да ги налее в банката, а акционерите да поемат пак здраво управлението и и да заработи тази златна банка наново.

Коментар

• fortiss

Закон и съд пари не връщат, трябва да има пари някой който да ги върне. Този някой се казва Ц.В. и той трябва да върне парите за да може те да се връщат на хората. Другия основен момент е че тези пари са в пределите на страната все още и тръгне ли икономиката харата ще могат да си получат парите.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                            Моите със сигурност трябва да са налични, защото си ги взимам и повече банка няма да видят
                            И после? Буркан'банка? Щото с налични нито кола над 15К не можеш да купиш, нито имот май
                            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Е нали вчера последно на седенката се реши КТБ да се оздравява с народни пари?
                              Аз поне така разбрах от новините по народната телевизия. Ако е решено, просто трябва да се предвидят едни 4-5 млрд.лв. допълнително в актуализацията на бюджета за да се оздрави банката с тях. Реално, днес май трябва да се обсъжда вече актуализацията, нали?
                              Никой нищо няма да оздравява, нито ще плаща... просто ще обсъждат и ще ОБЕЩАВАТ... (тия работи са безплатни).

Те ако изобщо искаха да оздравяват банката, щяха да изплатят парите още в началото, нямаше да чакат 4 месеца.

След като чакаха толкова време, значи няма да оздравяват банката... а кога ще плащат, само те си знаят. Ясно е че ще платят с народни пари, но дали народа има толкова пари е съвсем друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                                ПРАВ СИ!!! Най добре е да се скъси процеса! Гарантираните пари в КТБ направо да се експроприират СЕГА И ВЕДНАГА, вместо вложителите да ги местят в друга "пирамида", която трябва тепърва да я бутат, и да им ги вземат от там, след като Фонда ще е празен след КТБ

Само се чудя ТИ къде си държиш парите между пенсия/пенсия (или заплатка/заплатка)? Или кай'ш след като си платиш комуналните сметки и борча в бакалията, и малкото ти джоПче е ПРЕдостатъчно

Щото ако си trader (борсов посредник), едва ли влачиш торби с кеш' пари до борсата да плащаш за покупките на клиентите си, или получаваш "на ръка" за което продаваш

П.С. Модераторе, този коментар НЕ Е заяждане, а запитване към supertrader'а какво умните хора правят с парите си Та балъците, спечелили някак си няколко десетки/стотици хиляди РЕАЛНИ кинта да се поучат от тях
                                +1
                                Добро утро
                                И аз искам да чуя отговора на запитването че имам сега едни 15 евра са чуда де да ги завра.че голем страх след ктб

Коментар

Working...
                                X