Първоначално изпратено от Bosco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеГарантиран е до 196 хиляди, това значи, че ще ти изплатят 196 хиляди (евентуално ако няма някакви такси).
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ как ще платим по-точно- ще финансираме спасителната програма за Германия сигурно?
Когато ти кажат след някоя друга година, че трябва да сме солидарни за да спасим Европа ще означава точно това - да спасим Германия и Франция! Защото Европа Е Германия и Франция. Каквото кажат тези две страни това става в ЕС. Спорни въпроси има само там, където Германия и Франция не са се договорили!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Аз пък не виждам какво толкова все се вие колко пари щял да плати народа...
Ако гарантираните са 3.6 (а това не е потвърдена сума, никой не е обявил официално калкулация, след спазване на буквата на закона за изключенията), то Фонда ще издаде облигации за 1.5 и другите банки с радост ще ги изкупят - нещо като предплащане на вноската, но с екстра за успокоение на пазара, от което те ужасно се нуждаят, но са умни достатъчно да не говорят за това... отделно, когато банката я няма, ще разделят тази крупна сума депозити помежду си - някои, с ликвидни проблеми - ще си ги решат, а другите - просто постепенно ще намалят лихвите и от това също ще са на плюс.
Въобще не е толкова драматична ситуацията, само мноооого се преекспонира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнениеМоже ли малко пояснения.Депозита ми е 197 000 лв.Той гарантиран ли е до 196 хил. или не е?Не е с префернциална лихва,а с стандартен договор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнениеМоже ли малко пояснения.Депозита ми е 197 000 лв.Той гарантиран ли е до 196 хил. или не е?Не е с префернциална лихва,а с стандартен договор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-голямата глупост, която България може сега да направи е да влезе в еврозоната! Еврото до 3-4 години няма да съществува и ние като последни присъденили се към масата за плюскане ще платим сметката заедно с останалите без да сме яли и пили!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСтоян Мавродиев изрази мнение, че включването на България към механизма за единен банков надзор, както и възможно най-бързото присъединяване към Еврозоната трябва да са национални приоритети със стратегическо значение.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеИ аз се самоуспокоявамОт сайта му ама е от старите му изявления.
Според мен едва ли ще напише нещо ново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеТова откъде?Иначе ме успокои, щом няма да позволи
От сайта му ама е от старите му изявления.
Според мен едва ли ще напише нещо ново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеУважаеми Клиенти на Корпоративна банка,
С тези специални редове се обръщам към Вас, за да Ви благодаря за доверието и да Ви уверя, че няма да позволя цената на разчистването на сметките с мен да бъде платена от Вас. Убеден съм, че скоро Вашите интереси ще бъдат защитени адекватно.
Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда.
С уважение,
Цветан ВасилевИначе ме успокои, щом няма да позволи
Коментар
-
Уважаеми Клиенти на Корпоративна банка,
С тези специални редове се обръщам към Вас, за да Ви благодаря за доверието и да Ви уверя, че няма да позволя цената на разчистването на сметките с мен да бъде платена от Вас. Убеден съм, че скоро Вашите интереси ще бъдат защитени адекватно.
Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда.
С уважение,
Цветан Василев
Коментар
-
Абсолютно нелогично е всички решения да се взимат в петък и винаги в петък... без да са планирани. Днес това изглеждаше спонатнно, а всъщност беше предварително планиран театър. Мислете бе хора...
Целта мисля на всички е ясна и е да се успокои народонаселението за събота и неделя. Прилагат психологически трикове... после от понеделник като ги "емнат"... ще са забравили какво се е приказвало в петък... и следващия петък... ново представление. Така до края на света... или докато напечатат пари... някой ако знае повече да каже... защото всички се спотайват и само се подхилкват?!
На този етап мисля че е по важно да се премахне безумния закон за защита на банките от слухове, ако го нямаше този закон, някои хора щяха да говорят още преди много време и нямаше да се стигне до тези изненади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНе гледам новини, предназначени за овце... имам си мои източници... и те говорят различни работи.
П.С. Нека изчакаме известно време, не бързай да се радваш.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
Коментар