IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bosco Разгледай мнение
    Фонда ще издаде облигации за 1.5 и другите банки с радост ще ги изкупят
    А тези "щастливи" банки, откъде ще намерят 1,5 милиарда суха пара?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
      Гарантиран е до 196 хиляди, това значи, че ще ти изплатят 196 хиляди (евентуално ако няма някакви такси).
      Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        И как ще платим по-точно- ще финансираме спасителната програма за Германия сигурно?
        Ние и сега ги финансираме!

Когато ти кажат след някоя друга година, че трябва да сме солидарни за да спасим Европа ще означава точно това - да спасим Германия и Франция! Защото Европа Е Германия и Франция. Каквото кажат тези две страни това става в ЕС. Спорни въпроси има само там, където Германия и Франция не са се договорили!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз пък не виждам какво толкова все се вие колко пари щял да плати народа...

Ако гарантираните са 3.6 (а това не е потвърдена сума, никой не е обявил официално калкулация, след спазване на буквата на закона за изключенията), то Фонда ще издаде облигации за 1.5 и другите банки с радост ще ги изкупят - нещо като предплащане на вноската, но с екстра за успокоение на пазара, от което те ужасно се нуждаят, но са умни достатъчно да не говорят за това... отделно, когато банката я няма, ще разделят тази крупна сума депозити помежду си - някои, с ликвидни проблеми - ще си ги решат, а другите - просто постепенно ще намалят лихвите и от това също ще са на плюс.

Въобще не е толкова драматична ситуацията, само мноооого се преекспонира.

Коментар

• Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнение
            Може ли малко пояснения.Депозита ми е 197 000 лв.Той гарантиран ли е до 196 хил. или не е?Не е с префернциална лихва,а с стандартен договор.
            Гарантиран е до 196 хиляди, това значи, че ще ти изплатят 196 хиляди (евентуално ако няма някакви такси).

Коментар

• Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнение
              Може ли малко пояснения.Депозита ми е 197 000 лв.Той гарантиран ли е до 196 хил. или не е?Не е с префернциална лихва,а с стандартен договор.
              Да, ще вземеш 196 К

Коментар

• Може ли малко пояснения.Депозита ми е 197 000 лв.Той гарантиран ли е до 196 хил. или не е?Не е с префернциална лихва,а с стандартен договор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Най-голямата глупост, която България може сега да направи е да влезе в еврозоната! Еврото до 3-4 години няма да съществува и ние като последни присъденили се към масата за плюскане ще платим сметката заедно с останалите без да сме яли и пили!
                  И как ще платим по-точно- ще финансираме спасителната програма за Германия сигурно?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Стоян Мавродиев изрази мнение, че включването на България към механизма за единен банков надзор, както и възможно най-бързото присъединяване към Еврозоната трябва да са национални приоритети със стратегическо значение.
                    Най-голямата глупост, която България може сега да направи е да влезе в еврозоната! Еврото до 3-4 години няма да съществува и ние като последни присъденили се към масата за плюскане ще платим сметката заедно с останалите без да сме яли и пили!

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                      И аз се самоуспокоявам От сайта му ама е от старите му изявления.
                      Според мен едва ли ще напише нещо ново.
                      По някое време може да напише "Пристигнах благополучно в Южна Африка, добре съм... и ще продължавам да се боря за КТБ. Дръжте се..."

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                        Това откъде? Иначе ме успокои, щом няма да позволи
                        И аз се самоуспокоявам От сайта му ама е от старите му изявления.
                        Според мен едва ли ще напише нещо ново.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                          Уважаеми Клиенти на Корпоративна банка,

С тези специални редове се обръщам към Вас, за да Ви благодаря за доверието и да Ви уверя, че няма да позволя цената на разчистването на сметките с мен да бъде платена от Вас. Убеден съм, че скоро Вашите интереси ще бъдат защитени адекватно.

Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда.

С уважение,
                          Цветан Василев
                          Това откъде? Иначе ме успокои, щом няма да позволи

Коментар

• Уважаеми Клиенти на Корпоративна банка,

С тези специални редове се обръщам към Вас, за да Ви благодаря за доверието и да Ви уверя, че няма да позволя цената на разчистването на сметките с мен да бъде платена от Вас. Убеден съм, че скоро Вашите интереси ще бъдат защитени адекватно.

Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда.

С уважение,
                            Цветан Василев

Коментар

• Абсолютно нелогично е всички решения да се взимат в петък и винаги в петък... без да са планирани. Днес това изглеждаше спонатнно, а всъщност беше предварително планиран театър. Мислете бе хора...

Целта мисля на всички е ясна и е да се успокои народонаселението за събота и неделя. Прилагат психологически трикове... после от понеделник като ги "емнат"... ще са забравили какво се е приказвало в петък... и следващия петък... ново представление. Така до края на света... или докато напечатат пари... някой ако знае повече да каже... защото всички се спотайват и само се подхилкват?!

На този етап мисля че е по важно да се премахне безумния закон за защита на банките от слухове, ако го нямаше този закон, някои хора щяха да говорят още преди много време и нямаше да се стигне до тези изненади.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Не гледам новини, предназначени за овце... имам си мои източници... и те говорят различни работи.

П.С. Нека изчакаме известно време, не бързай да се радваш.
                                Не разбрах ти като какъв пишеш тук? Като гарантиран/негарантиран вложител или какъв?
                                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Working...
                                X