If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо ще има такива, за които няма да остане нищо - нали кредити са дадени повечко или се връщаме на версията с камиона с парите
Сериозно - нали се твърди в медиите, че са раздадени пари на кухи фирми - значи - има доказателства и притежателите на реалните активи ще са притеснени, щото Цацата ще ги докаже тези привидни сделки и ще ги отмени, т.е. - всички реално получили такива кредити ще искат цесия
аз мисля, че друга опция освен фалит не е възможна, ама нищо не ни пречи малко свободни съчинения да си направим
Абе няма невъзможни неща, но ... както е ясно никой нищо не предприема ( не иска, не може, не смее или и трите) и си върви към фалит,да. Като никой нищо не прави, кво да е?
П.С. Абе кво стана с капитала, нали до 31ви трябваше да се осчетоводи и да стане ясно окончателно отрицателен ли е? ГУвентьора каза "Не вервам да закъснеят с много" та .. време е вече. И понеже НеСето не е гласувало членчето, БНБ по действащото членче е длъжна да отнеме лицензчето
Прането никога не е с положителен баланс пич. 50% е добър рейт както казах
Т.е даваш 5 незаконни и легализираш 5
Под положителен и аз разбирам 50%> възвръщаемост, но според мен в случая и до това няма да се стигне.
А иначе това не е никак лоша идея за привличане на капитал от държавата. Прави се по някоя и друга банка и на 6 месеца регулярно се фалира някоя, привличат се външни "инвеститори" със "съмнителни инвестиции" и така хем държавата доволна поради наливането на големи чужди инвестиции, хем и "инвеститорите" доволни от прихода в размер на 50% от първоначалната инвестиция.
Народа е късопаметен, ще склонят и на доста по ниска лихва, стига да е малко по висока от другите банки....на народа пари не му трябват, а увереност, че няма да си ги загуби....доверието ще се върне с нов инвеститор, малко ликвидност, смяна на името....
Не знам - аз лично ще стоя далеч от тази банка каквото и име и форма да има
И къде им е киро на кирия като предложат тези "добри условия". Веднъж като се опариш, освен ако не ти предлагат 10% лихва и не си лаком, трудно ще си оставиш парите.
Все пак депозантите имаме много лоши спомени, свързани с КТБ, които продължават вече 4 месец.
При 10% си ги оставям! Нали съм гарантиран!
Меееееееееее.
Коментар