IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Туй е много интересно от гледна точка на статистика

Ефектите КТБ върху депозитния пазар
    http://www.capital.bg/biznes/kompani...zitniia_pazar/

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Защо ще има такива, за които няма да остане нищо - нали кредити са дадени повечко или се връщаме на версията с камиона с парите
      Сериозно - нали се твърди в медиите, че са раздадени пари на кухи фирми - значи - има доказателства и притежателите на реалните активи ще са притеснени, щото Цацата ще ги докаже тези привидни сделки и ще ги отмени, т.е. - всички реално получили такива кредити ще искат цесия
      BG - страната на неограничените възможности!
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        аз мисля, че друга опция освен фалит не е възможна, ама нищо не ни пречи малко свободни съчинения да си направим
        И аз така мисля.Просто си лафим.

ГЕРБ и РБ току що обявиха кабинета.

Коментар

аз мисля, че друга опция освен фалит не е възможна, ама нищо не ни пречи малко свободни съчинения да си направим
          Абе няма невъзможни неща, но ... както е ясно никой нищо не предприема ( не иска, не може, не смее или и трите) и си върви към фалит,да. Като никой нищо не прави, кво да е?
          П.С. Абе кво стана с капитала, нали до 31ви трябваше да се осчетоводи и да стане ясно окончателно отрицателен ли е? ГУвентьора каза "Не вервам да закъснеят с много" та .. време е вече. И понеже НеСето не е гласувало членчето, БНБ по действащото членче е длъжна да отнеме лицензчето

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            3%- не е зле всъщност

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
              3.22 %
              И при този процент на ПИБ са по-добри!

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                В КТБ мисля в момента най-високата да е 2.3%
                3.22 %
                "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

3%- не е зле всъщност
                  В КТБ мисля в момента най-високата да е 2.3%

Коментар

Прането никога не е с положителен баланс пич. 50% е добър рейт както казах
                    Т.е даваш 5 незаконни и легализираш 5
                    Под положителен и аз разбирам 50%> възвръщаемост, но според мен в случая и до това няма да се стигне.

А иначе това не е никак лоша идея за привличане на капитал от държавата. Прави се по някоя и друга банка и на 6 месеца регулярно се фалира някоя, привличат се външни "инвеститори" със "съмнителни инвестиции" и така хем държавата доволна поради наливането на големи чужди инвестиции, хем и "инвеститорите" доволни от прихода в размер на 50% от първоначалната инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Прането е със сконто 60-70% май е добре.
                      Абе много скъп тоя прах за пране бре... с какво перете
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Прането никога не е с положителен баланс пич. 50% е добър рейт както казах
                        Т.е даваш 5 незаконни и легализираш 5
                        Прането е със сконто 60-70% май е добре.

Коментар

Абе и сега сме гарантирани, ама стои опасността да ти стоят блокирани 6 месеца на 2%
                          3%- не е зле всъщност

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            При 10% си ги оставям!
                            Нали съм гарантиран!
                            Меееееееееее.
                            Абе и сега сме гарантирани, ама стои опасността да ти стоят блокирани 6 месеца на 2%

Коментар

Народа е късопаметен, ще склонят и на доста по ниска лихва, стига да е малко по висока от другите банки....на народа пари не му трябват, а увереност, че няма да си ги загуби....доверието ще се върне с нов инвеститор, малко ликвидност, смяна на името....
                              Не знам - аз лично ще стоя далеч от тази банка каквото и име и форма да има

Коментар

И къде им е киро на кирия като предложат тези "добри условия". Веднъж като се опариш, освен ако не ти предлагат 10% лихва и не си лаком, трудно ще си оставиш парите.
                                Все пак депозантите имаме много лоши спомени, свързани с КТБ, които продължават вече 4 месец.
                                При 10% си ги оставям!
                                Нали съм гарантиран!
                                Меееееееееее.

Коментар

Working...
                                X