IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
    ...добра банка лоша банка
    мина времето ....политиците са виновни за това да не се случи....

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      Утре ще обявят ли фалит,както вече нееднократно казаха,или пак ще има въртележки...Сега пък документите внесени в БНБ не били подписани,ами значи лъжат и трябва да започнат масови арести(ако е вярно разбира се,защото на бг медии не вярвам,всички са платени).
      Очаквам надзора да бъде продължен до максимума,тоест 20 декември,за изясняване на обстоятелствата около банката
      ...добра банка лоша банка

Коментар

• Утре ще обявят ли фалит,както вече нееднократно казаха,или пак ще има въртележки...Сега пък документите внесени в БНБ не били подписани,ами значи лъжат и трябва да започнат масови арести(ако е вярно разбира се,защото на бг медии не вярвам,всички са платени).
        Очаквам надзора да бъде продължен до максимума,тоест 20 декември,за изясняване на обстоятелствата около банката
        Last edited by kig36; 05.11.2014, 19:21.
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          В момента ги окомплектова и пише разяснения по тях.Очаквам след отнемането на лиценза удар от негова страна, но да видим.
          И аз така мисля.....
          Поне правителство да имаше.....на може да се отрече на инициаторите на атентата, че са избрали много подходящ момент....

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
            аз мисля, че той има доста други още по интересни документи...
            В момента ги окомплектова и пише разяснения по тях.Очаквам след отнемането на лиценза удар от негова страна, но да видим.

Коментар

Ти кой мислиш, че ги разпраща тези документи?
              аз мисля, че той има доста други още по интересни документи...

Коментар

Бреййй, тоя много информиран, евала.... а какво ли ще стане, ако и Цецо проговори
                Ти кой мислиш, че ги разпраща тези документи?

Коментар

Цитирам автора :
                  Koev Vassil от КТБalive

След като сетълмента бе затворен за простосмъртни (като мен и вас), от КТБ са излезли преводи за над 100млн. лева в прозорец от 11 минути. Допълнително в 22:21 на 20 юни 2014, системата за междубанков сетълмент е оперирала в разрез със всички норми. Ето част от плащанията обработвани на 20ти

Засега имената са скрити.
                  Бреййй, тоя много информиран, евала.... а какво ли ще стане, ако и Цецо проговори

Коментар

Цитирам автора :
                    Koev Vassil от КТБalive

След като сетълмента бе затворен за простосмъртни (като мен и вас), от КТБ са излезли преводи за над 100млн. лева в прозорец от 11 минути. Допълнително в 22:21 на 20 юни 2014, системата за междубанков сетълмент е оперирала в разрез със всички норми. Ето част от плащанията обработвани на 20ти

КОЙ взема парите !

Коментар

чийй са тези пари!?
                      още в самото начало на надзора или!?
                      Цитирам автора :
                      Koev Vassil от КТБalive

Коментар

На 20-06-14, след началото на надзора, има огромни преводи след началото на надзора и не говоря за парите на ФГВБ

29 милиона евро
                        58 милиона долара
                        чийй са тези пари!?
                        още в самото начало на надзора или!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                          Ако имате предвид, че сумите на фонда бяха преведени другаде в началото на квестурата - това е по закон, не е незаконно.
                          На 20-06-14, след началото на надзора, има огромни преводи след началото на надзора и не говоря за парите на ФГВБ

29 милиона евро
                          58 милиона долара
                          Last edited by andy2000; 05.11.2014, 18:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Ако имате предвид, че сумите на фонда бяха преведени другаде в началото на квестурата - това е по закон, не е незаконно.
                            Би ли ми посочил законовата разпоредба, която предвижда това!?

Коментар

мдаа.....за фонда може, а за друг не може, а?!
                              Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                                То фондът е малкия проблем, от около 150 сметки е имало преводи
                                по време на надзора ли....вернооо?!??!

Коментар

Working...
                                X