Първоначално изпратено от mobiman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеУтре ще обявят ли фалит,както вече нееднократно казаха,или пак ще има въртележки...Сега пък документите внесени в БНБ не били подписани,ами значи лъжат и трябва да започнат масови арести(ако е вярно разбира се,защото на бг медии не вярвам,всички са платени).
Очаквам надзора да бъде продължен до максимума,тоест 20 декември,за изясняване на обстоятелствата около банката
Коментар
-
Утре ще обявят ли фалит,както вече нееднократно казаха,или пак ще има въртележки...Сега пък документите внесени в БНБ не били подписани,ами значи лъжат и трябва да започнат масови арести(ако е вярно разбира се,защото на бг медии не вярвам,всички са платени).
Очаквам надзора да бъде продължен до максимума,тоест 20 декември,за изясняване на обстоятелствата около банкатаLast edited by kig36; 05.11.2014, 19:21.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВ момента ги окомплектова и пише разяснения по тях.Очаквам след отнемането на лиценза удар от негова страна, но да видим.
Поне правителство да имаше.....на може да се отрече на инициаторите на атентата, че са избрали много подходящ момент....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеаз мисля, че той има доста други още по интересни документи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТи кой мислиш, че ги разпраща тези документи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеБреййй, тоя много информиран, евала.... а какво ли ще стане, ако и Цецо проговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЦитирам автора :
Koev Vassil от КТБalive
След като сетълмента бе затворен за простосмъртни (като мен и вас), от КТБ са излезли преводи за над 100млн. лева в прозорец от 11 минути. Допълнително в 22:21 на 20 юни 2014, системата за междубанков сетълмент е оперирала в разрез със всички норми. Ето част от плащанията обработвани на 20ти
Засега имената са скрити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЦитирам автора :
Koev Vassil от КТБalive
След като сетълмента бе затворен за простосмъртни (като мен и вас), от КТБ са излезли преводи за над 100млн. лева в прозорец от 11 минути. Допълнително в 22:21 на 20 юни 2014, системата за междубанков сетълмент е оперирала в разрез със всички норми. Ето част от плащанията обработвани на 20ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениечийй са тези пари!?
още в самото начало на надзора или!?
Koev Vassil от КТБalive
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНа 20-06-14, след началото на надзора, има огромни преводи след началото на надзора и не говоря за парите на ФГВБ
29 милиона евро
58 милиона долара
още в самото начало на надзора или!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАко имате предвид, че сумите на фонда бяха преведени другаде в началото на квестурата - това е по закон, не е незаконно.
29 милиона евро
58 милиона долараLast edited by andy2000; 05.11.2014, 18:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАко имате предвид, че сумите на фонда бяха преведени другаде в началото на квестурата - това е по закон, не е незаконно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениемдаа.....за фонда може, а за друг не може, а?!Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеТо фондът е малкия проблем, от около 150 сметки е имало преводи
Коментар
Коментар