IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
    Може да звучи наивно, но очаквам обрат в казуса КТБ.
    Доброто ще победи.
    http://pik.bg/%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%...ews246169.html

Коментар

Доброто ще победи.
      Значението на "добро" за всеки е различно.Конкретизирай кое е доброто?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        А дано,ама надали,то не побеждава никога!Кажи ми един добър,преуспял човек?
        Уорън Бъфет

Коментар

Доброто ще победи.
          А дано,ама надали,то не побеждава никога!Кажи ми един добър,преуспял човек?
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Може да звучи наивно, но очаквам обрат в казуса КТБ.
            Доброто ще победи.

Коментар

• .

+
              Last edited by bair budala; 06.11.2014, 20:35.

Коментар

• Ръководителят на банковия надзор в ЕЦБ Даниел Нуи в отговор на Ева Паунова: Не сме получавали уведомление от България, че желае да влезе в единния банков надзор

http://evapaunova.eu/?p=2114

.................

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                  мина времето ....политиците са виновни за това да не се случи....
                  Според мен не е минало.

Коментар

• Вълчо-34

Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Па теа не са ли на едно дистанционно?!?!
                    Като наивник предполагам че шефът на гаранционият фонд има различна задача от квесторите. И май той, а не БНБ/квесторите назначава синдиците (с разрешението на съда, разбира се).

Аве...живеем в интересни времена, за съжаление
                    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                      А ти как си представяш съответния кредитор сега да ти даде парите, пък били те и 50% и в последствие тази цесия и последващото я прихващане бъдат обявени за нищожни, чрез тъй-наречените отменителни искове, предявявани в производството по несъстоятелност!?
                      Какъв е тогава смисъла за вложителите от цесиите?Да изчакат докрай,но явно знаят нещо със сигурност.Рашидов не е вчерашен!
                      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от bair budala Разгледай мнение
                        При 350 000 в лева и 40 000EU има ли смисъл да цедирам?
                        Решението си е твое.Не бих могъл да се ангажирам със съвет.
                        Ако аз трябваше да решавам щях сериозно да проуча въпроса.Зависи за какъв % сконто говорим и кой е кредитополучателя. Предполагам, че ще има и доста измами покрай цесиите, така че най-добре се консултирай с читав адвокат.Дано нещата завършат относително благополучно!

Коментар

• Благодаря

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Общият мейл на комитета е vejdi.ktb@gmail.com
                          +
                          Last edited by bair budala; 06.11.2014, 20:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                            ........................

Не ми се вярва че в такава ситуация И квесторите, И синдикът, И шефа на гаранционният фонд да си затраят и да не поискат анулирване на тези цесии.
                            Па теа не са ли на едно дистанционно?!?!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Solomoon

Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                              За мен по-голямата част от цесиите ще се окажат втората по значимост грешка за тези вложители, след грешката им да вложат в КТБ....
                              Относно цесиите гьотора, и аз съм на това мнение. Според цитатите от законите, които ти пусна тук, (почти) всяка цесия би могла да се обяви за нищожна. Сроковете за "нищожество" май ги спомена 5 г' назад (според една алинея) и 6 месеца (според друга). С аргумента "да се причини вреда на банката) или нещо подобно.

Не ми се вярва че в такава ситуация И квесторите, И синдикът, И шефа на гаранционният фонд да си затраят и да не поискат анулирване на тези цесии.
                              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Днес всъщност станаха 4,5 месеца от затварянето на банката.
                                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Working...
                                X