Първоначално изпратено от mobiman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеМоже да звучи наивно, но очаквам обрат в казуса КТБ.
Доброто ще победи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеА дано,ама надали,то не побеждава никога!Кажи ми един добър,преуспял човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеМоже да звучи наивно, но очаквам обрат в казуса КТБ.
Доброто ще победи.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Ръководителят на банковия надзор в ЕЦБ Даниел Нуи в отговор на Ева Паунова: Не сме получавали уведомление от България, че желае да влезе в единния банков надзор
http://evapaunova.eu/?p=2114
.................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениемина времето ....политиците са виновни за това да не се случи....
Коментар
-
Вълчо-34
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПа теа не са ли на едно дистанционно?!?!
Аве...живеем в интересни времена, за съжалениеJesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеА ти как си представяш съответния кредитор сега да ти даде парите, пък били те и 50% и в последствие тази цесия и последващото я прихващане бъдат обявени за нищожни, чрез тъй-наречените отменителни искове, предявявани в производството по несъстоятелност!?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bair budala Разгледай мнениеПри 350 000 в лева и 40 000EU има ли смисъл да цедирам?
Ако аз трябваше да решавам щях сериозно да проуча въпроса.Зависи за какъв % сконто говорим и кой е кредитополучателя. Предполагам, че ще има и доста измами покрай цесиите, така че най-добре се консултирай с читав адвокат.Дано нещата завършат относително благополучно!
Коментар
-
Благодаря
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОбщият мейл на комитета е vejdi.ktb@gmail.comLast edited by bair budala; 06.11.2014, 20:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение........................
Не ми се вярва че в такава ситуация И квесторите, И синдикът, И шефа на гаранционният фонд да си затраят и да не поискат анулирване на тези цесии.И това ще мине ...
Коментар
-
Solomoon
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеЗа мен по-голямата част от цесиите ще се окажат втората по значимост грешка за тези вложители, след грешката им да вложат в КТБ....
Не ми се вярва че в такава ситуация И квесторите, И синдикът, И шефа на гаранционният фонд да си затраят и да не поискат анулирване на тези цесии.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
Коментар