IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
    Стига сте му правили реклама, котката ми разбира от финанси повече от тоя калъф (трябваше да я послушам като ми казваше да не слагам пари в КТБ )
    Я ми пусни котака за един ден.Плащам 20% комисион от печалбата!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Малко е оффтопик :

http://play.novatv.bg/programi/dikoff/480039

Това е интервюто с Лилов - от 13 минута някъде.
      6,5 млрд лева били напечатани от БНБ, за да бъде овладяна кризата с КТБ и бюджета
      Стига сте му правили реклама, котката ми разбира от финанси повече от тоя калъф (трябваше да я послушам като ми казваше да не слагам пари в КТБ )

Коментар

• Малко е оффтопик :

http://play.novatv.bg/programi/dikoff/480039

Това е интервюто с Лилов - от 13 минута някъде.
        6,5 млрд лева били напечатани от БНБ, за да бъде овладяна кризата с КТБ и бюджета

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
          Каква е вероятността КТБ да бъде продадена/ купена като цяло предприятие от лица близки до старите акционери?
          Нулева. Освен ако гарантираните, барабар с ФГВБ (щото той вече също е кредитор) не гласувате единодушно че сте съгласни да ви плащат депозитите на вноски в продължение на 10-15 години. Вероятността това да се случи е много трудно да се сметне

Коментар

Но колкото и да е сериозна няма да е както до сега очакваха от БНБ инвеститорите да дадат 5-6 милиарда лв.

Ще следя с интерес дали досегашните акционери ще обжалват отнемането на лиценза.
            Няма начин да не обжалват, освен ако вече няма някакво задкулисна договорка.Както затихна всичко напоследък, а Цецо още го няма не изключвам такъв вариант.

Коментар

Ами днес чета, че едни акциики за 160 милиона лева (вече може и повече) на БТК обезпечават дълг на ТЦ ИМЕ.Имаме още Булгартабак, ВПК, стъкларски завод и още други живи активи.Цифрата, поне според мен, би следвало да е сериозна.
              Но колкото и да е сериозна няма да е както до сега очакваха от БНБ инвеститорите да дадат 5-6 милиарда лв.

Ще следя с интерес дали досегашните акционери ще обжалват отнемането на лиценза.

Коментар

Ок, първо купуват Токуда или Общинска банка и след това купуват КТБ като цяло предприятие. Прехвърлят й активите и пасивите на новата банка и името КТБ се заличава.

В този ред на мисли: Колко би струвала КТБ? За колко би я продал ФГВБ?
                Ами днес чета, че едни акциики за 160 милиона лева (вече може и повече) на БТК обезпечават дълг на ТЦ ИМЕ.Имаме още Булгартабак, ВПК, стъкларски завод и още други живи активи.Цифрата, поне според мен, би следвало да е сериозна.

Дайте малко инфо за банката, която ще купува евентуално Виктория заедно с Лев инс.
                Това ли е - http://www.ruralvia.com/cms/estatico...res/index.html или бъркам? Ни намирам размер на капитала, ни история.

Коментар

Ако успеят да докажат произход на пари, защо не?
                  По-скоро клоня към вариант да бъде купена някоя по-малка банка с неопетнено реноме.Токуда или Общинска.За втората вече се знае какво става, така че Токуда изглежда добър вариант.
                  Лилов на моменти се изказва ужасно неподготвен.Не се връзвайте на 100%.
                  Ок, първо купуват Токуда или Общинска банка и след това купуват КТБ като цяло предприятие. Прехвърлят й активите и пасивите на новата банка и името КТБ се заличава.

В този ред на мисли: Колко би струвала КТБ? За колко би я продал ФГВБ?

Коментар

След.
                    Ако успеят да докажат произход на пари, защо не?
                    По-скоро клоня към вариант да бъде купена някоя по-малка банка с неопетнено реноме.Токуда или Общинска.За втората вече се знае какво става, така че Токуда изглежда добър вариант.
                    Лилов на моменти се изказва ужасно неподготвен.Не се връзвайте на 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      След като се изплатят гарантираните депозити или преди това
                      След.

Коментар

Каква е вероятността КТБ да бъде продадена/ купена като цяло предприятие от лица близки до старите акционери?
                        След като се изплатят гарантираните депозити или преди това
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                          Няма такъв.Той самия каза че не е посочил имената на рисковите банки (3.4 и т. н...),за да не попадне под ударите на закона.
                          Спомена само,че Василев чрез подставени лица ще купи Токуда.
                          Токуда е на загуба последното деветмесечие с 5 500 000 лева.За една година от 500 000 станаха 5 500 000.....
                          В момента Токуда дава една от най високите лихви.Дали пък Василев не мисли с нея да повтори упражнението КТБ
                          Ако модераторите преценят че поста ми е спам или в разрез с правилата може да го делнат.
                          Аз съм цитирал цифри,публикувани официално в публичното пространство.

Коментар

• Аlexander

Няма по рискови банки, всичките са еднакво рискови и най стабилните всъщност са доста кухи и доста зле в тази остановка на сринати цени на активите и дефлация допринасяща за липсата на ликвидност. С 2% само да пада на година цената на даден актив той става непродаваем ако битува схващането че това е дългосрочна тенденция на която не и се вижда края. Това е проблема на банките, а че когато обстановката в която работят стане като тази те се пирамидицират е силно загатнато в много учебници.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ми гледахме го.Той беше публикувал някъде списък с банки които ще фалират нещо не мога да го намеря
                              Няма такъв.Той самия каза че не е посочил имената на рисковите банки (3.4 и т. н...),за да не попадне под ударите на закона.
                              Спомена само,че Василев чрез подставени лица ще купи Токуда.
                              Токуда е на загуба последното деветмесечие с 5 500 000 лева.За една година от 500 000 станаха 5 500 000.....
                              В момента Токуда дава една от най високите лихви.Дали пък Василев не мисли с нея да повтори упражнението КТБ
                              Ако модераторите преценят че поста ми е спам или в разрез с правилата може да го делнат.
                              Аз съм цитирал цифри,публикувани официално в публичното пространство.
                              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

И какво ще стане ако някои от вложителите в КТБ решат, че банките в БГ не са сигурни и част от гарантираните депозити които ще им върнат заминат извън БГ.

Няма ако аз съм го решил вече чакам само датата.

Коментар

Working...
                                X