If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква е вероятността КТБ да бъде продадена/ купена като цяло предприятие от лица близки до старите акционери?
Нулева. Освен ако гарантираните, барабар с ФГВБ (щото той вече също е кредитор) не гласувате единодушно че сте съгласни да ви плащат депозитите на вноски в продължение на 10-15 години. Вероятността това да се случи е много трудно да се сметне
Но колкото и да е сериозна няма да е както до сега очакваха от БНБ инвеститорите да дадат 5-6 милиарда лв.
Ще следя с интерес дали досегашните акционери ще обжалват отнемането на лиценза.
Няма начин да не обжалват, освен ако вече няма някакво задкулисна договорка.Както затихна всичко напоследък, а Цецо още го няма не изключвам такъв вариант.
Ами днес чета, че едни акциики за 160 милиона лева (вече може и повече) на БТК обезпечават дълг на ТЦ ИМЕ.Имаме още Булгартабак, ВПК, стъкларски завод и още други живи активи.Цифрата, поне според мен, би следвало да е сериозна.
Но колкото и да е сериозна няма да е както до сега очакваха от БНБ инвеститорите да дадат 5-6 милиарда лв.
Ще следя с интерес дали досегашните акционери ще обжалват отнемането на лиценза.
Ок, първо купуват Токуда или Общинска банка и след това купуват КТБ като цяло предприятие. Прехвърлят й активите и пасивите на новата банка и името КТБ се заличава.
В този ред на мисли: Колко би струвала КТБ? За колко би я продал ФГВБ?
Ами днес чета, че едни акциики за 160 милиона лева (вече може и повече) на БТК обезпечават дълг на ТЦ ИМЕ.Имаме още Булгартабак, ВПК, стъкларски завод и още други живи активи.Цифрата, поне според мен, би следвало да е сериозна.
Ако успеят да докажат произход на пари, защо не?
По-скоро клоня към вариант да бъде купена някоя по-малка банка с неопетнено реноме.Токуда или Общинска.За втората вече се знае какво става, така че Токуда изглежда добър вариант.
Лилов на моменти се изказва ужасно неподготвен.Не се връзвайте на 100%.
Ок, първо купуват Токуда или Общинска банка и след това купуват КТБ като цяло предприятие. Прехвърлят й активите и пасивите на новата банка и името КТБ се заличава.
В този ред на мисли: Колко би струвала КТБ? За колко би я продал ФГВБ?
Ако успеят да докажат произход на пари, защо не?
По-скоро клоня към вариант да бъде купена някоя по-малка банка с неопетнено реноме.Токуда или Общинска.За втората вече се знае какво става, така че Токуда изглежда добър вариант.
Лилов на моменти се изказва ужасно неподготвен.Не се връзвайте на 100%.
Няма такъв.Той самия каза че не е посочил имената на рисковите банки (3.4 и т. н...),за да не попадне под ударите на закона.
Спомена само,че Василев чрез подставени лица ще купи Токуда.
Токуда е на загуба последното деветмесечие с 5 500 000 лева.За една година от 500 000 станаха 5 500 000.....
В момента Токуда дава една от най високите лихви.Дали пък Василев не мисли с нея да повтори упражнението КТБ
Ако модераторите преценят че поста ми е спам или в разрез с правилата може да го делнат.
Аз съм цитирал цифри,публикувани официално в публичното пространство.
Каква е вероятността КТБ да бъде продадена/ купена като цяло предприятие от лица близки до старите акционери?
Няма по рискови банки, всичките са еднакво рискови и най стабилните всъщност са доста кухи и доста зле в тази остановка на сринати цени на активите и дефлация допринасяща за липсата на ликвидност. С 2% само да пада на година цената на даден актив той става непродаваем ако битува схващането че това е дългосрочна тенденция на която не и се вижда края. Това е проблема на банките, а че когато обстановката в която работят стане като тази те се пирамидицират е силно загатнато в много учебници.
Ми гледахме го.Той беше публикувал някъде списък с банки които ще фалират нещо не мога да го намеря
Няма такъв.Той самия каза че не е посочил имената на рисковите банки (3.4 и т. н...),за да не попадне под ударите на закона.
Спомена само,че Василев чрез подставени лица ще купи Токуда.
Токуда е на загуба последното деветмесечие с 5 500 000 лева.За една година от 500 000 станаха 5 500 000.....
В момента Токуда дава една от най високите лихви.Дали пък Василев не мисли с нея да повтори упражнението КТБ
Ако модераторите преценят че поста ми е спам или в разрез с правилата може да го делнат.
Аз съм цитирал цифри,публикувани официално в публичното пространство.
Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
И какво ще стане ако някои от вложителите в КТБ решат, че банките в БГ не са сигурни и част от гарантираните депозити които ще им върнат заминат извън БГ.
Коментар