Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМирише ми на реден мач
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМай скоро няма да го видим в БГ
Делото за екстрадиране на Цветан Василев в Белград е почти готово да стартира
http://www.blitz.bg/news/article/301815)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеЕ ,добре.Както и да е...общината вика че и били блокирани 800 000 лева в банката ,за гориво на училищата ,и сега трябвало да търси отнякъде заем ?
Тия 800 000 викаш не са пари !Или са виртуални пари.Не са истински и не могат да се пипнат с ръка ?
Не съм банкер и може би звуча зле,ама май банката в случая ми прилича на Daemonn Tools ?
Блокирани - да, щото банката не работи и както каза Десетки Левове, не предоставя банкови услуги, но изчезнали - не, щот с тях са купени ДЦК които са част от активите на банката. Сега, като се разпродават тези активи, парите си отиват при общините също по закон и не може да ги прередят Веждита, ФГВта, облигационери и други.
Коментар
-
Май скоро няма да го видим в БГ
Делото за екстрадиране на Цветан Василев в Белград е почти готово да стартира
http://www.blitz.bg/news/article/301815
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеНе знам кой точно и ме мързи да търся но община като внесе пари, банката е длъжна да купи ДЦК за същата сума. Реално банката не държи общински пари а само предоставя банкови услуги.
Тия 800 000 викаш не са пари !Или са виртуални пари.Не са истински и не могат да се пипнат с ръка ?
Не съм банкер и може би звуча зле,ама май банката в случая ми прилича на Daemonn Tools ?Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеДай да го видим тоя друг закон.
Защо тогава госпожата Ахундова и господин Александров внушаваха някакви апокалиптични картини на стотици хиляди безработни,мизерстващи общини и затворени предприятия ако се фалира банката ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИменно . За х К евра , няма проблеми , ама я опитай с ххх К евра
Нали затова трябват 2.xxхК левове....
Коментар
-
Спокойно,валута има.
Половин България работи в чужбина и вкарва еврата в наши банки.
Виж,ако не бяха гастарбайтерите - отдавна нямаше да има нито борд,нито парапет...
Пари няма от къде другаде да дойдат.Последните години и зърнарите дето понадиплиха пачка от износ основно,като цяло най общо казано.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПробвал съм и съм купувал...След това преместиха обмяната на валута някъде другаде а не в ЦБ и затова се отказах....А и упражнението не си заслужава ...
Обмених х К евра и като сметнах курса с бюрото , което с на 100 м от входа се оказаха 2-3 лв разлика ...не си заслужава попълването на документите....
Споделих....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнениеТи пробвал ли си, ей така за теста, да влезеш в БНБ-то и да смениш някаква сума? Ако не си, пробвай и после сподели как е минало.
Обмених х К евра и като сметнах курса с бюрото , което с на 100 м от входа се оказаха 2-3 лв разлика ...не си заслужава попълването на документите....
Споделих....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнениеТи пробвал ли си, ей така за теста, да влезеш в БНБ-то и да смениш някаква сума? Ако не си, пробвай и после сподели как е минало.
Коментар
Коментар