IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Eтооо, рИформите започват от сутринта

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Мирише ми на реден мач
      Това Калина Илиева нещо ми е познато име. Нямаше ли нещо скандалчета около нея преди няма и година? Не мога да се сетя какво

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Мирише ми на реден мач

Коментар

• http://www.mediapool.bg/sadiya-v-kom...ews227018.html

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Май скоро няма да го видим в БГ

Делото за екстрадиране на Цветан Василев в Белград е почти готово да стартира
            http://www.blitz.bg/news/article/301815
            Той вече е в БГ ( сърбите така съкращават БеоГрад )

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
              Е ,добре.Както и да е...общината вика че и били блокирани 800 000 лева в банката ,за гориво на училищата ,и сега трябвало да търси отнякъде заем ?
              Тия 800 000 викаш не са пари !Или са виртуални пари.Не са истински и не могат да се пипнат с ръка ?
              Не съм банкер и може би звуча зле,ама май банката в случая ми прилича на Daemonn Tools ?
              Не бе човеко, парите са си истински. Стаа дума че банката е задължена да ги даде тия пари на държавата а не на кухарките, и като тресне банката, общината вика "Вънка нек си вали, я съм си добре"
              Блокирани - да, щото банката не работи и както каза Десетки Левове, не предоставя банкови услуги, но изчезнали - не, щот с тях са купени ДЦК които са част от активите на банката. Сега, като се разпродават тези активи, парите си отиват при общините също по закон и не може да ги прередят Веждита, ФГВта, облигационери и други.

Коментар

• Май скоро няма да го видим в БГ

Делото за екстрадиране на Цветан Василев в Белград е почти готово да стартира
                http://www.blitz.bg/news/article/301815

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                  Не знам кой точно и ме мързи да търся но община като внесе пари, банката е длъжна да купи ДЦК за същата сума. Реално банката не държи общински пари а само предоставя банкови услуги.
                  Е ,добре.Както и да е...общината вика че и били блокирани 800 000 лева в банката ,за гориво на училищата ,и сега трябвало да търси отнякъде заем ?
                  Тия 800 000 викаш не са пари !Или са виртуални пари.Не са истински и не могат да се пипнат с ръка ?
                  Не съм банкер и може би звуча зле,ама май банката в случая ми прилича на Daemonn Tools ?
                  Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Това че общините ще си получат парите на 100% не е дискриминация, ама ич даже.
                    Блокират се ДЦК в размера на парите.Аз го намирам за разумно, едно от малкото ...
                    Тъпото е,че ако цесиите минат ще останат само едни 400-500 млн негарантирани и ще изгорят.То по-добре да бяха платили всичко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                      Дай да го видим тоя друг закон.
                      Защо тогава госпожата Ахундова и господин Александров внушаваха някакви апокалиптични картини на стотици хиляди безработни,мизерстващи общини и затворени предприятия ако се фалира банката ?
                      Не знам кой точно и ме мързи да търся но община като внесе пари, банката е длъжна да купи ДЦК за същата сума. Реално банката не държи общински пари а само предоставя банкови услуги.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Именно . За х К евра , няма проблеми , ама я опитай с ххх К евра

Нали затова трябват 2.xxхК левове....

Коментар

• Спокойно,валута има.
                          Половин България работи в чужбина и вкарва еврата в наши банки.
                          Виж,ако не бяха гастарбайтерите - отдавна нямаше да има нито борд,нито парапет...
                          Пари няма от къде другаде да дойдат.Последните години и зърнарите дето понадиплиха пачка от износ основно,като цяло най общо казано.
                          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Пробвал съм и съм купувал...След това преместиха обмяната на валута някъде другаде а не в ЦБ и затова се отказах....А и упражнението не си заслужава ...
                            Обмених х К евра и като сметнах курса с бюрото , което с на 100 м от входа се оказаха 2-3 лв разлика ...не си заслужава попълването на документите....

Споделих....
                            Именно . За х К евра , няма проблеми , ама я опитай с ххх К евра

Коментар

• Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнение
                              Ти пробвал ли си, ей така за теста, да влезеш в БНБ-то и да смениш някаква сума? Ако не си, пробвай и после сподели как е минало.
                              Пробвал съм и съм купувал...След това преместиха обмяната на валута някъде другаде а не в ЦБ и затова се отказах....А и упражнението не си заслужава ...
                              Обмених х К евра и като сметнах курса с бюрото , което с на 100 м от входа се оказаха 2-3 лв разлика ...не си заслужава попълването на документите....

Споделих....

Коментар

• Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнение
                                Ти пробвал ли си, ей така за теста, да влезеш в БНБ-то и да смениш някаква сума? Ако не си, пробвай и после сподели как е минало.
                                Защо не вземеш 200 лв.+ личната карта и да пробваш в касовия център на БНБ?

Коментар

Working...
                                X