If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
браво, толкова големи доходи, а толкова малък инвестиционен портфейл (едва 2500 бройки в ХИМ-а) .................. сметката сигурно някъде е сгрешена
Порки че аз ако маках само на борсата трябваше да съм гладен като теб.А хима имам 2 пъти повече артии а в Цкб 15 пъти повече.Достатъчно са ми.Пожелавам ти един ден да имаш повече
Няма смисъл от това мероприятие,губиш от комисионни.
- Трябва да обяснявам много, - Хима ми е базата , от края на миналата година, реших че мога да влизам отново в позициите му, след като го напуснах по това време 2014г.,но като дивидентен го правя база, влизал съм доста пъти в ЦКБ и излизал и пак в него кеша , време е да даде и на "кака" малко преднина
А аз съм буден отдавна и бачкам вече и до края на деня лично аз ще съм изкарал 700-800 $ чисто.Ти може би толкова до края на годината от акции ако си избиеш загините де че те доста от 2008 насам.
Няма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по морето
браво, толкова големи доходи, а толкова малък инвестиционен портфейл (едва 2500 бройки в ХИМ-а) .................. сметката сигурно някъде е сгрешена
Няма такава професия в БГ с която по честен начин да ги изкарваш тези пари.Затова и съм в САЩ.За сега докарвам 1800 лв на месец в България от които 1000 фиксирана доживотна рента Лятото събраното през годината си ги ползвам по морето
Днес е ден на народните будители, но явно и на хвалбите.
Коментар