Първоначално изпратено от wallbanger
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗрънчо рязко скача на 2 лева и повлича ЦКБ и ХИМ.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗрънчо рязко скача на 2 лева и повлича ЦКБ и ХИМ.
Коментар
-
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Много задълбочена прогноза. Евала :-) :-) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЩе ме обявите в пристрастност, но има и друг вариант за бързо преминавана на 1.80 граница - ако ЦЦБ или Зрънчо дръпнат нагоре, ще се усети и при ХимаТака, че дерзайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Адаш стига с този песимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Митьо няма акции и му се иска да купи по-евтино...затова само спами темата, ама така няма да стане..просто ще си купи на 2 лева
Имам акции !!!
Когато имам възможност допълвам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Адаш стига с този песимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
Привет,
Много смели прогнози !
Дано, ама надали :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Минахме му "фибоначито"и си вървим нагоре. Вярно, че ми се иска по-бързо, но се движим бавно и славно напред. За Q1 показаха +30%, а тази година ще раздадът с 20% по-голям дивидент!
Ами всичко си и е наред на хартията. Тази преграда 1.8лв. до ден два е паднала вече. Тук до края на месеца сме между 1.9лв. до 2лв.
Не препоръчвам нищо!
Успех на изтърпялите стабилността от началото на годината, а на останалите мислете и анализирайте !
Много смели прогнози !
Дано, ама надали :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАма я им кажи колко показва фибоначито, намести се някак в чарта, нале!?!?!))))и си вървим нагоре. Вярно, че ми се иска по-бързо, но се движим бавно и славно напред. За Q1 показаха +30%, а тази година ще раздадът с 20% по-голям дивидент!
Ами всичко си и е наред на хартията. Тази преграда 1.8лв. до ден два е паднала вече. Тук до края на месеца сме между 1.9лв. до 2лв.
Не препоръчвам нищо!
Успех на изтърпялите стабилността от началото на годината, а на останалите мислете и анализирайте !
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар