Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде малко активност и агресия в темата и на борсата ,че имам още малко да продавам....
Миналия път бяхте като лъвове а днес само думи а никакви действия...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
мече-цвети-93, наистина ли? Хахаха, това е нелепо!The strongest stand last.
- 4 Харесвания
Коментар
-
мече-цвети-93, наистина ли?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
мече-цвети-93, наистина ли? Хахаха, това е нелепо!
Че ти пазя простотиите в пощата....голямо събитие са ти тъпите въпроси за бъдещето на борсата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Хайрсъзов ,не съм виновен че си изпуснал началните часове по ограмотяване на тема акции...
Има го спора назад в темата ,много е колоритен , достоен си за темата в която пишеш ...та тогава спора пак беше на тези нива да знИш...
и видехме нива от 1,05....а Благойчо без проблемите беше направил пет репа и дължеше нацелия свят че нещо бизнеса не му вървел със шкембето...
The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
има един компютърен гений тук който обяви 2000% доходност за 1 година от ХИМ-а и аз не намирам нищо впечатляващо за моя профит...
през 2008 доста стари никове оредяха и в началото на 2009 г. при софикс 258 мисирката си повярва, че е голям инвеститор защото старите никове ги нямаше (а всъщност хората бяха тук с нови никове), а мече-цвети-93 стана звездата на форума ............... по-късно след поредица от мега-глупости цветанка се прекръсти и стана "монти"
тогава (в началото на 2009 г.) го нареках мисирка и изкарвам пари благодарение на нея...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вземи се обучи на об и прив, за да не се месиш в разговори за хим об и да обсъждаш хим прив неправилно и да ставаш смешен както днес.
Хайрсъзов ,не съм виновен че си изпуснал началните часове по ограмотяване на тема акции...
Има го спора назад в темата ,много е колоритен , достоен си за темата в която пишеш ...та тогава спора пак беше на тези нива да знИш...
и видехме нива от 1,05....а Благойчо без проблемите беше направил пет репа и дължеше нацелия свят че нещо бизнеса не му вървел със шкембето...
Коментар
-
Че как да не е впечатляващо 525% за 9 години!
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеВерно как не го усетих по-рано този?
тогава (в началото на 2009 г.) го нареках мисирка и изкарвам пари благодарение на нея...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКак да ме усетиш ,нали от Благойчо още чакам бутилка Джони от Литър , а хайрсъза в момента го обучавам на обикн. и прив. акции ,че горкия не знае...
А теб ми хареса как Василев те ритна когато почна да искаш местенце при него...
Балъци мното но трейдъри нема...The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Че как да не е впечатляващо 525%! Верно как не го усетих по-рано този?
А теб ми хареса как Василев те ритна когато почна да искаш местенце при него...
Балъци мното но трейдъри нема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
профита ми е около 525% за 9-те години откакто ползвам жокера "мисирка"
не е нещо впечатляващо, но аз съм доволен от този мега-индикатор и друг не смятам да ползвам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВикаш индикатор съм ,та ти си ми главния донор в табаците и оттогава имаше само една акция Хим....от 2,2 до 70 стинки...после пак до 2,2 и пак до левче ...
Сега чакаме следващи спад...
Спомняш ли си тези моменти....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А един данъчен инспектор ми сподели че си объркал конците ..Верно ли.е ?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар