IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Хайде малко активност и агресия в темата и на борсата ,че имам още малко да продавам....
    Миналия път бяхте като лъвове а днес само думи а никакви действия...
    Продай ги на бида, и ми прати банкова сметка, ще ти преведа разликата до аска! То няма да е повече от 20 лв., като знам с какъв "пакет" си тук!

Коментар

Хайде малко активност и агресия в темата и на борсата ,че имам още малко да продавам....
      дай да ти ги взема бройките които са ти останали ..................... каква цена те устройва?
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Хайде малко активност и агресия в темата и на борсата ,че имам още малко да продавам....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

мече-цвети-93, наистина ли? Хахаха, това е нелепо!
          Да, мислех го за жена 2 години...
          The strongest stand last.

Коментар

мече-цвети-93, наистина ли?
            да

Коментар

кое нелепо ,
              Че ти пазя простотиите в пощата....голямо събитие са ти тъпите въпроси за бъдещето на борсата....

Коментар

Хайрсъзов ,не съм виновен че си изпуснал началните часове по ограмотяване на тема акции...
                Има го спора назад в темата ,много е колоритен , достоен си за темата в която пишеш ...та тогава спора пак беше на тези нива да знИш...
                и видехме нива от 1,05....а Благойчо без проблемите беше направил пет репа и дължеше на целия свят че нещо бизнеса не му вървел със шкембето...
                Муньо, като обсъждат хората цената на обикновените и ти се включиш с прогноза за прив в същия разговор, няма как да не станеш смешен. Има го назад в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

има един компютърен гений тук който обяви 2000% доходност за 1 година от ХИМ-а и аз не намирам нищо впечатляващо за моя профит...

през 2008 доста стари никове оредяха и в началото на 2009 г. при софикс 258 мисирката си повярва, че е голям инвеститор защото старите никове ги нямаше (а всъщност хората бяха тук с нови никове), а мече-цвети-93 стана звездата на форума ............... по-късно след поредица от мега-глупости цветанка се прекръсти и стана "монти"

тогава (в началото на 2009 г.) го нареках мисирка и изкарвам пари благодарение на нея...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Вземи се обучи на об и прив, за да не се месиш в разговори за хим об и да обсъждаш хим прив неправилно и да ставаш смешен както днес.

Хайрсъзов ,не съм виновен че си изпуснал началните часове по ограмотяване на тема акции...
                    Има го спора назад в темата ,много е колоритен , достоен си за темата в която пишеш ...та тогава спора пак беше на тези нива да знИш...
                    и видехме нива от 1,05....а Благойчо без проблемите беше направил пет репа и дължеше на целия свят че нещо бизнеса не му вървел със шкембето...

Коментар

Че как да не е впечатляващо 525% за 9 години!
                      има един компютърен гений тук който обяви 2000% доходност за 1 година от ХИМ-а и аз не намирам нищо впечатляващо за моя профит...

Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                      Верно как не го усетих по-рано този?
                      през 2008 доста стари никове оредяха и в началото на 2009 г. при софикс 258 мисирката си повярва, че е голям инвеститор защото старите никове ги нямаше (а всъщност хората бяха тук с нови никове), а мече-цвети-93 стана звездата на форума ............... по-късно след поредица от мега-глупости цветанка се прекръсти и стана "монти"

тогава (в началото на 2009 г.) го нареках мисирка и изкарвам пари благодарение на нея...

Коментар

Как да ме усетиш ,нали от Благойчо още чакам бутилка Джони от Литър , а хайрсъза в момента го обучавам на обикн. и прив. акции ,че горкия не знае...
                        А теб ми хареса как Василев те ритна когато почна да искаш местенце при него...
                        Балъци мното но трейдъри нема...
                        Вземи се обучи на об и прив, за да не се месиш в разговори за хим об и да обсъждаш хим прив неправилно и да ставаш смешен както днес.

Коментар

Че как да не е впечатляващо 525%! Верно как не го усетих по-рано този?
                          Как да ме усетиш ,нали от Благойчо още чакам бутилка Джони от Литър , а хайрсъза в момента го обучавам на обикн. и прив. акции ,че горкия не знае...
                          А теб ми хареса как Василев те ритна когато почна да искаш местенце при него...
                          Балъци мното но трейдъри нема...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

профита ми е около 525% за 9-те години откакто ползвам жокера "мисирка"

не е нещо впечатляващо, но аз съм доволен от този мега-индикатор и друг не смятам да ползвам
                            Че как да не е впечатляващо 525%! Верно как не го усетих по-рано този?

Коментар

Викаш индикатор съм ,та ти си ми главния донор в табаците и оттогава имаше само една акция Хим....от 2,2 до 70 стинки...после пак до 2,2 и пак до левче ...
                              Сега чакаме следващи спад...
                              Спомняш ли си тези моменти....
                              Да уточниш кога е това "сега" ще можеш ли?

Коментар

А един данъчен инспектор ми сподели че си объркал конците ..Верно ли.е ?
                                не

Коментар

Working...
                                X