IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ще има но не се знае накъде,американците почнаха да падат яко.
    Тъкмо ще инвестират при нас

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
      Има раздвижване. Добре е за тези които имат тук. Като приключат на тези нива, ще минат на друго.
      Ще има но не се знае накъде,американците почнаха да падат яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
        Полки, За мен е важно да са на печалба и да раздават дивидент.
        за теб не знам какво е важно, но от мен запомни едно:

РИСКА КОЙТО ПОЕМАШ С ДЪРЖАНЕТО НА АКЦИИ НА ХИМИМПОРТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ВЗЕМЕШ 2,97% ДИВИДЕНТ НЕ Е ОПРАВДАН ............... без значение е дори, че в банките дават по 0,001% лихва, ако ще го вадиш като довод това

това ще го разбереш с цената на много сълзи и мъки, а аз ти го сервирам на готово ................ за теб остава само да го асимилираш и осъзнаеш...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Полки, като не ти харесва акцията, никой не ти я и натрапва. Търси капиталови печалби другаде, в акциите на групировката едва ли ще ги има.
          съвети от анонимници по форуми не приемам ---> не се хаби напразно, момко...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Не знам какви отчети гледаш - но пенсионните фондове на ЦКБ Сила нямат акции в Химимпорт .
            Нещо си се объркал.
            мда
            няма начин да не съм се объркал .................. обаче ми се струва, че ти си поредния акционер в тази тема който никога не е отварял никакъв отчет на дружеството

няма значение, де ................ нали затова е форума .................... да си помагаме

и така .............. малко факти:

от годишния консолидиран отчет на дружеството за 2016 год. разбираме, че ПОАД ЦКБ-СИЛА е единственото дъщерно дружество което увеличава с около 2 000 000 акции участието си при "мама" докато всички останали разпродават ................ на страница 68:

Click image for larger version

Name:	цкб сила 1 .jpg
Views:	1
Size:	54.1 КБ
ID:	3261786

а от отчета който беше публикуван преди десетина дни разбрахме, че ПОАД ЦКБ-СИЛА през настоящата 2017 година е закупила още 407 800 акции - това можеш да го видиш на страница 15

Click image for larger version

Name:	цкб сила 2 .jpg
Views:	1
Size:	34.1 КБ
ID:	3261787

започнете и да четете преди да пишете -> препоръка е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

ти май отчети не поглеждаш

посочи ми кои от изброените "пенсионните, договорните фондове и други институции, които трябва да покажат доходност до края на 2017г." имат акции в ХИМ-а освен ЦКБ-Сила

дай по-сериозно с фактите ...................... иначе красиво си го написал -> личи си , че като малък си мечтал за ракети и двигатели...
              Не знам какви отчети гледаш - но пенсионните фондове на ЦКБ Сила нямат акции в Химимпорт .
              Нещо си се объркал.

Коментар

• Работата става дебела.

Коментар

• Има раздвижване. Добре е за тези които имат тук. Като приключат на тези нива, ще минат на друго.

Коментар

• Явно някой бърза да си договори пакет

Коментар

• 1.72-1.73, като вчера на 1,735... и всички пакети следват клина между купува-продава ..
                      колкото толкова

Коментар

• Един колега вчера написа че това е втория двигател

Коментар

• Днес пак некви кифтета хвърчат...
                          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Полки, като не ти харесва акцията, никой не ти я и натрапва. Търси капиталови печалби другаде, в акциите на групировката едва ли ще ги има. За мен е важно да са на печалба и да раздават дивидент. За съжаление при банката, макар и да е най-добре финансово, такъв в краткосрочен хоризонт не се предвижда.
                            И що така ? ...Така си мислеха някои при GAZ , но бяха изненадани ...Няма начин, няма начин ... Изключително обосновано
                            Last edited by X_Y; 09.11.2017, 17:58.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Полки, като не ти харесва акцията, никой не ти я и натрапва. Търси капиталови печалби другаде, в акциите на групировката едва ли ще ги има. За мен е важно да са на печалба и да раздават дивидент. За съжаление при банката, макар и да е най-добре финансово, такъв в краткосрочен хоризонт не се предвижда.
                              Last edited by X_Y; 09.11.2017, 17:57.

Коментар

• Не мисля че има предлагане на тези цени, обемът последните седмици ясно го показва

Коментар

Working...
                                X