Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеИма раздвижване. Добре е за тези които имат тук. Като приключат на тези нива, ще минат на друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеПолки, За мен е важно да са на печалба и да раздават дивидент.
РИСКА КОЙТО ПОЕМАШ С ДЪРЖАНЕТО НА АКЦИИ НА ХИМИМПОРТ ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ВЗЕМЕШ 2,97% ДИВИДЕНТ НЕ Е ОПРАВДАН ............... без значение е дори, че в банките дават по 0,001% лихва, ако ще го вадиш като довод това
това ще го разбереш с цената на много сълзи и мъки, а аз ти го сервирам на готово ................ за теб остава само да го асимилираш и осъзнаеш...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеПолки, като не ти харесва акцията, никой не ти я и натрапва. Търси капиталови печалби другаде, в акциите на групировката едва ли ще ги има.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не знам какви отчети гледаш - но пенсионните фондове на ЦКБ Сила нямат акции в Химимпорт .
Нещо си се объркал.
няма начин да не съм се объркал .................. обаче ми се струва, че ти си поредния акционер в тази тема който никога не е отварял никакъв отчет на дружеството
няма значение, де ................ нали затова е форума .................... да си помагаме
и така .............. малко факти:
от годишния консолидиран отчет на дружеството за 2016 год. разбираме, че ПОАД ЦКБ-СИЛА е единственото дъщерно дружество което увеличава с около 2 000 000 акции участието си при "мама" докато всички останали разпродават................ на страница 68:
а от отчета който беше публикуван преди десетина дни разбрахме, че ПОАД ЦКБ-СИЛА през настоящата 2017 година е закупила още 407 800 акции - това можеш да го видиш на страница 15
започнете и да четете преди да пишете -> препоръка е!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ти май отчети не поглеждаш
посочи ми кои от изброените "пенсионните, договорните фондове и други институции, които трябва да покажат доходност до края на 2017г." имат акции в ХИМ-а освен ЦКБ-Сила
дай по-сериозно с фактите ...................... иначе красиво си го написал -> личи си , че като малък си мечтал за ракети и двигатели...
Нещо си се объркал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеПолки, като не ти харесва акцията, никой не ти я и натрапва. Търси капиталови печалби другаде, в акциите на групировката едва ли ще ги има. За мен е важно да са на печалба и да раздават дивидент. За съжаление при банката, макар и да е най-добре финансово, такъв в краткосрочен хоризонт не се предвижда.
Last edited by X_Y; 09.11.2017, 17:58.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Полки, като не ти харесва акцията, никой не ти я и натрапва. Търси капиталови печалби другаде, в акциите на групировката едва ли ще ги има. За мен е важно да са на печалба и да раздават дивидент. За съжаление при банката, макар и да е най-добре финансово, такъв в краткосрочен хоризонт не се предвижда.Last edited by X_Y; 09.11.2017, 17:57.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар