Първоначално изпратено от dim11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
а тези обеми не правят ли пакет? Защо според теб вдигат цената?
Няма ли някой вътрешен да подскаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеаз смятам да кеширам 30% на около 2.5
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеаз смятам да кеширам 30% на около 2.5
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
стига с тази фарма, бе
не ми е ясно онези които кибичат при чичо си оги защо не развържат малко акции и не участват в ралито, а после да се върнат при чичо си
феновете на чичето как не могат да разберат, че фармата е пуснала котва надълбоко и скоро няма да потегли (а може и да върне), а ХИМ-а пори мощно вълните и превзема позабравени територии
Която и да е от двете може както да спре пазара и да го затапи, така и да го изстреля.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Ако случайно сумите, които се освобождават отидат по предназначение и отпушат и Фармата, направо не ми се мисли...
не ми е ясно онези които кибичат при чичо си оги защо не развържат малко акции и не участват в ралито, а после да се върнат при чичо си
феновете на чичето как не могат да разберат, че фармата е пуснала котва надълбоко и скоро няма да потегли (а може и да върне), а ХИМ-а пори мощно вълните и превзема позабравени територииfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Има логика в думите ти. То не, че тези пари до тук биха стигнали да се отпуши положението...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А зашо трябва да се отпушва Фармата - за вкаралите пари в Хим-а е много по-добре Фармата да си буксува колкото може повече, то не че има и опция да тръгне там де, и без това си е балонирана на фона на Хим-а.
P.S. Тъжно ми е да гледам при тия ръстове Зрънчо как си стои така и не мърда...Last edited by TheSkorpion; 16.01.2018, 17:48.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Ако случайно сумите, които се освобождават отидат по предназначение и отпушат и Фармата, направо не ми се мисли...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеОт началото на годината до сега имаме:
Обем(акции) - 2 081 344
Обем(лева) - 4 475 594
Интересно къде ще се наместятМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеОт началото на годината до сега имаме:
Обем(акции) - 2 081 344
Обем(лева) - 4 475 594
Интересно къде ще се наместятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар