Първоначално изпратено от dimitar1978
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене си спомням на вас двамата да съм ви давал съвет за да се чувствате задължени да ми връщате услугата сега........... мислете върху вашите инвестиции и дерзайте...
аз лично мисля, че има една една банка която няма да издържи теста и това ще окаже влияние върху цялата бг борса ............... разбира се, че има достатъчно време за да се подготват, но сигналите които идват от самата банка, че "се бърка в кацата с меда", изобщо не ме успокоява...
точно затова пишех, че може и да купувам през 2020-та ............ доста време има до тогава и не искам да правя прибързани окончателни решения на този етап
нека видим и навън как ще се развие играта, но вариантите за мен са два:
- оптимистичен - софикс 550-575 - хим 150-165
- песимистичен - софикс 500-525 - хим 115-130
До някъде съм съгласен с доводите ти за стрес тестовете, но моите прогнози са по оптимистични за цената на акцията.
Оптимистичната ми прогноза Хима е около 1,80 - 1,90 до края на 2018.
За следващата година, не мога да кажа на този етап, тъй като не само стрес тестовете ще окажат влияние, но и това дали се стабилизира икономиката на Турция, търговската "война" между САЩ и Китай и ....
Имам акции, като предвид прогнозата продадох част от портфейла ми !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеаз лично мисля, че има една една банка която няма да издържи теста и това ще окаже влияние върху цялата бг борса ...............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГолямо дърво ще е за тези с акциите.Трябва сърце да имат за да преживеят идващите загуби.
- 1 like
Коментар
-
не си спомням на вас двамата да съм ви давал съвет за да се чувствате задължени да ми връщате услугата сега........... мислете върху вашите инвестиции и дерзайте...
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
айде, време е за един RINGS превод
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Гледай да си купил преди юли догодина...тогава ще излезнат резултатите от стрес тестовете на банките
точно затова пишех, че може и да купувам през 2020-та ............ доста време има до тогава и не искам да правя прибързани окончателни решения на този етап
нека видим и навън как ще се развие играта, но вариантите за мен са два:
- оптимистичен - софикс 550-575 - хим 150-165
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеднес цената отново расте ........... хубав ден за бълг.демокрация и не само ........... какво повече му трябва да човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеднес цената отново расте ........... хубав ден за бълг.демокрация и не само ........... какво повече му трябва да човек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Каква е тая схема с многоточията с по 10 точки? Мега гадно е за гледане...(многоточие с 3 точки)
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Аз примерно мисля, че ще има рали и цената ще излети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пенчо ............ тук се коментира ХИМИМПОРТ
пенчо .............. не съм се хвалил, а ти отговорих, че не само нямам ордери в ляво, но нямам и пари по сметки по посредните ............... дори нямам инсталирана нито една платформа за търговия на БФБ на компа
пенчо ........... има лични съобщения за всичко останало
пенчо ........... надявам се, че не ти е сложно да го разбереш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениечакай сега, нали ти се хвалеше колко би плащал?
пенчо .............. не съм се хвалил, а ти отговорих, че не само нямам ордери в ляво, но нямам и пари по сметки по посредните ............... дори нямам инсталирана нито една платформа за търговия на БФБ на компа
пенчо ........... има лични съобщения за всичко останало
пенчо ........... надявам се, че не ти е сложно да го разберешfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
уау, значи имаш
пенчо ........ съсредоточи се върху тема ХИМИМПОРТ .......... ако можеш, деfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар