Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеБруталното рали тук започва в понеделникМоже и да се случат нещата някой понеделник през 2032 година
Много Ви бива с Козлик в анализите и прогнозите,направо сте велики гении Хахахахах……...Пак се сещам за филма"От глупав по-глупав"
https://www.youtube.com/watch?v=gUhtvVPqE-sLast edited by strol; 29.07.2019, 18:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеБруталното рали тук започва в понеделник
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Според мен е вмирисана.Вони та се не трае
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Аз и конвулси не чЕкам,котката си е напълно умрЕла и вкоченясана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
аз пък очаквам подскок на умрела котка и след това всичко по старо му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
аз пък очаквам подскок на умрела котка и след това всичко по старо му
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеУтре покрай ЦКБ очаквам и тук полъх на позитивизъм..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
само мераклиите са повече от китайците!!!
шанса за чакалнята е изпуснат безвъзвратно защото мандата на французойката е 8-годишен!!! ......... мдааа, мандата на шефа на ЕЦБ е ОСЕМ години ......... за съжаление Драги си отива на 1-ви ноември тази година и ние оставаме във фризера за дълги години докато не се решат проблемите с двете ни банки...
Проблемите за двете банки не са нерешими ... Но как ще се отрази на цената на акцията е трудно предвидимо.... То Туитър- муитър , както му викаше Ердоган , ....е голяма работа да знаеш...
То и ний си имаме Кашпировски дето ни успиваше с туитове ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар