Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Хихихи , ти от кои си - от щастливците или от нещастниците !?
Не сте ли се замисляли,че цената може да падне и под 60ст.и да си остане там за период от 10 години, а може и за вечни времена???Извадете си главите от задниците и погледнете повечето компании от DAX на какви цени се търгуват
За 4-5 години са се сринали с повече от 50%, а двете най-големи банки в Германия са се сринали с по-над 80% и продължават да копаят дъното.Вярвате ли,че ако нещата тръгнат към подобрение, някой чужд инвеститор ще дойде да купува някакви БГ- избушеняци а няма да купува акции на силно подценени европейски компании с пазарна капитализация над 100 млрд. евро???
Last edited by strol; 10.02.2020, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Хахахахаха….Хората казват,че глупаците са най-щастливи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Демек 100к бройки си стискал ли)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма смисъл да завиждаш, просто се учи от добрите и успелите. Миналата година само от ХИМ реализираната печалба ми е 12000 лв. и отделно съм получил над 6000 лв. дивидент.... и то при падаща цена.... а средната в момента на притежаваните акции е 1.613)
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Хахахахаха….Хората казват,че глупаците са най-щастливи
Коментар
-
Ми то при тоя пазар кво друго да правя. Имам и акции и кеш и накъдето и да отиде все ми е добре....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Аха, ще избухне навътре. Нарича се имплодинг.
...Или имплодирам?...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеТук и при ЦКБ всеки момент ще избухне....
Коментар
-
Ми то при тоя пазар кво друго да правя. Имам и акции и кеш и накъдето и да отиде все ми е добре....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
твоето избухване е ясно ....... стигне ли 1,70 започваш да продаваш ...... върне ли на 1,65 започваш да купуваш ........ падне ли на 1,60 започваш да осредняваш...
Коментар
-
твоето избухване е ясно ....... стигне ли 1,70 започваш да продаваш ...... върне ли на 1,65 започваш да купуваш ........ падне ли на 1,60 започваш да осредняваш...
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар