If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм доволен, вчера купих 6т. Имам да пълня още мин. 20-30т. Дебна в ниското с бидове и не бързам. Истината ще е наесен, пенсиите на Химаджиите мисля, че тогава ще започнат да надуват заради преоценките в края на годината
Ми не бързай, изчакай до дес-петнайсе стинки и тогава,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
И аз съм доволен, вчера купих 6т. Имам да пълня още мин. 20-30т. Дебна в ниското с бидове и не бързам. Истината ще е наесен, пенсиите на Химаджиите мисля, че тогава ще започнат да надуват заради преоценките в края на годината
Ти недей лежа на това ухо ,миналата година не видях да надуват заради преоценки
Е колко е това задължение да го еВа ? Сигурно някой счетоводител не си е свършил работата ! То нищо чудно държателите на облигациите да са техни свързани компании и пенсионните им фондове !
най-вероятно си прав за държателите на облигациите и за счетоводителите,..., но Шиханът му изтърва края от толкова много дружества и вместо да структурира ХИмимпорт, и да го управлява добре....се чуди как да нарои още уж "несвързани" компании, в които пенсионери и УД-та под негов контрол да изливат пари....Свръзаността прозира във всичките им "несвързани" дружества, но КФН, БНБ или не знаят как да работят с търговския регистър...или учтиво мигат с очи... Освен чрез квалифицирани участия свързаността може да се установи, чрез: хора в управлението на повече от едно дружество; Адреси на регистрации на дружества; изготвили счетоводните отчети; инвестиции в дълг и акции на тези дружества от ЦКБ СИЛА и Съгласие и десетките УД-та и инввестиционни посредници под техен контрол....
Коментар