If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една моя си теория за случилото се днес с Химимпорт групата:
От десетина дни гледах асковете в дълбочина и ми правеше впечатление, че през 5-10 ст. имаше по-сериозни такива /5-10 000 бр./, което създаваше впечатление за няколко продавачи. Явно обаче, основния продавач се оказва един, отчаял се е от мъртвило на БФБ през този период. Накрая не му издържаха нервите и реши да сипва до където има съпротива. При продадени около 80К /при Хим./ бройки днес започнаха да изчезват и асковете нагоре, което ми даде оптимизъм, че всъщност продавачите не са толкова много. Клъвнах малко от Капман, но всъщност ми е по-интересно на кого бяха големите бидове, като към края създаваха впечатление, че даже се конкурират /местеха се един над друг/. Някой ако е "проверил" чии са били, ще съм благодарен да сподели.
Г-н Модератор/администратор мненията ми бяха точно по темата!!! Хима ми е любимата акция от години, просто ми беше интересно милионера и велик инвеститор как отиграва движенията!!! Когато имаш самочувствие на спекулант и/или инвеститор, ДОКАЖИ ГО! Да ми се хвали батката че направил 60234756237425645629527936 % доходност в периода 2001-2007 края, не е биг диъл по-ми е интересно сега как играе Хима че чак и с 28987048752897528937528935 репа, сделки по телефона и другите му изхвърляници Спирам да пиша за неопределен период от време, но ми е чудно аз ли съм сляп или някой/и е/са брутален/ни лъжец/ци
С това триене съвсем се онесохте, та да се върнем на темата -
Генерале, какво казва Кашпировски за флагмана, (казват че се е явил във форума) а по принцип употребява ли все така често думата "ужас" !? Предполагаме, че и ген Али също не изпуска темата. Може и без снимки (видно е че не им е сезон) Предполагам, че за чартове няма да има проблем.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Яко, при такава голяма сигурност можеш да направиш яки кинти от игра на късо
Ако искаш пиши на лични, мисля че мога да те свържа с ИП което да го уреди.
oooooooooooo Батка, а ти как ги игра движенията, колко репа нацвъка пак а???????? Батка знам че лицемерно ще подминеш коментара ми , просто много ми е интересно как все нацелваш дъната и въховете, САМО ТИ...................и ти ще се окажеш поредният смешник като ония финансов гуру който прави ВРЪТКИ с по 200 лева ама карай......................лъжата за България е като баклавата за Турция........................
Коментар