If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема ви е, че сте набутали в Хима, и се надявате като други години и "магарета да полетят" покрай ракетите, но мисля, че времената с ковид не са подходящи за "летящи куци магарета", а за нови технологии.
Егати, лайкнах те Принципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
Ти виждал ли си некой в софикс да се е продал навън последните 12 години?
и какво е Халтурко и защо режисьорът му е великолепен. Много неясно се изказваш, и си хадвокат!
Егати, лайкнах те Принципно си прав, ма Суфлекс е предствителен индекс на държава-членка на ЕС и, искаме или не, задължително се гледа при всякакви инвестиционни намерения. То затова и нЕкои толкова напИняха да влязат в него, щото носи легитимност, ако искаш да се продадеш навън. Отново да кажа - режисьорът на халтурко е великолепен!
Режисьорът е пазара! Другото е само в твоята глава и жалък опит да се оправдаеш пред себе си за допусната груба грешка!
Колкото до индекса, добре че влезе Алтерко да го раздвижи, че пак беше като умрял, застина под 500 доста време. Алтерко е +20% от стойността си с която влезе.. 7-8 пункта на Софикс са само от това.. достатъчно да изплува над 500 и да се раздвижат пак заспалите бичета
п.п. от което между другото е напът да намаже леко филията и Хим
Разбира се, че е важно да тръгне, за да може половината участници на пазара дето имат акции тук да направят някакви пари, а не само да се загробват пари в дружества дето нищо хубаво не се случва. Стискам палци да се случи час по-скоро!
п.п. Аз лично от повече от 10години си знам, че все някога ще тръгне това нещо и аз ще го изпусна, ама съм се примирил с това и си инвестирам в други компании. Тук за съжаление си мисля, че би тръгнало нагоре само ако мажо реши така. А този тип инвестиране не мисля, че е най-добрия за мен.
Абсолютно си прав! Когато преди 3 години май беше чаках 3-ка с гарнитура тук. един приятел продаде много акции - викам му, що бре, тъкмо се качва, а той ми каза - ми знаеш ли колко години съм ги чакал да ми излязат на 0 Та така - котва си е химчето, та даже бих рекъл, че е огромна котва, добре че съм се научил да продавам и за загуба, ако се наложи, за да не регистрирам още по-голяма загуба, та бройките ми тук са съвсем символични, купени преди месец на 94 стинки.
Иначе Химчето е като стара любовница - бе клатиш я, става, ма някакси механично, не е като едно време, все си търсиш нещо ново, младо, различно...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На акционерите на алтерко, спиди, неохим и доверие много им дреме колко е мръднал софикса
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар