Така е , когато няма обеми.. И когато песимистите предвкусят поредния провал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениедядя Монти(както го каза шеговито) е готин форумец с който ми е наистина приятно да си пиша и освен това търгува акции,които не са във фокуса на повечето спекуланти,което говори за собствен стил и заслужава адмирации според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЦар на песимистите,трябва да му връчим приза "златна мечка".
а на кинофестивала в берлин трябва да започнат да връчват наградата ММ (Мисирката Монти)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениедядя Монти(както го каза шеговито) е готин форумец с който ми е наистина приятно да си пиша и освен това търгува акции,които не са във фокуса на повечето спекуланти,което говори за собствен стил и заслужава адмирации според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе страхуйся бе дяда Монти е строг но милостив ще има гювеч до 1,5 за обикновените
артишки.Last edited by absd; 17.12.2015, 19:17."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз също бях сложил вариант ...че тим качва артиите си зимата ,но не всяка зима......
само че Тиквони почна много лоши сигнали да дава....
пак някой му подшушва ,направи скоро изборите ,че почваш да изпадаш от елита....
да не подаде оставка след празниците....
то февруари му е тройно критичен.....
Лошото ,че на клона вече стоят бялата златка ,лукавски ,червената кукувица , гоце и онези от бобовдол....
Вземи участвай малко и ти, та да усетиш какво изпитват и останалите, когато печелят.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе страхуйся ...артишки.
само че Тиквони почна много лоши сигнали да дава....
пак някой му подшушва ,направи скоро изборите ,че почваш да изпадаш от елита....
да не подаде оставка след празниците....
то февруари му е тройно критичен.....
Лошото ,че на клона вече стоят бялата златка ,лукавски ,червената кукувица , гоце и онези от бобовдол....
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
иначе извън добрата шега...ако отправим поглед малко по на запад ще видим че днес немския бенчмарк DAX качва малко над 3%.....снощи отвъд океана завършиха средно с около 1.5 % ръст........а тук нито мърдаме,нито шаваме...та нищо чудно и на минус да завършим сесията
артишки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЕстествено.
иначе извън добрата шега...ако отправим поглед малко по на запад ще видим че днес немския бенчмарк DAX качва малко над 3%.....снощи отвъд океана завършиха средно с около 1.5 % ръст........а тук нито мърдаме,нито шаваме...та нищо чудно и на минус да завършим сесиятаLast edited by absd; 17.12.2015, 15:40."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЕстествено.
Хайде дано аз да съм причината.....оставям ви на мира.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова ще помогне ли на борсата да се качи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМонти ,върви олаби жилата нейде.Стига се прави на Нострадамус,вече е досадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
vale1,
Алианц го няма от зимата на миналата година.....с едно малко изключение в края на 2014 г....има м.мейкър който купува малки броки в хика ,емка ,алкомен , МоС
balarev,
Ако сме на тема политика може и да поспорим за вредата на ДПС и да сме на едно мнение ....
А резултатите на БТХ са ясни от 15 години и дивидента който дават е също ясен.....
Изглежда обръщаш икономическата тема в политическа ,аз не съм любител нито на мутри ,нито на мошеници нито на такива с български или турски имена крадци.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТук ти е малко двоен стандарта - приветстваш когато един ПФ крепи твоите акции , а негодуваш когато другите ПФ го правят по техни позиции.
А ЗХБГ е "най -пропадналата" акция тази година.и не виждам особена подкрепа в сравнение с други по неликвидни позиции.
vale1,
Алианц го няма от зимата на миналата година.....с едно малко изключение в края на 2014 г....има м.мейкър който купува малки броки в хика ,емка ,алкомен , МоС
balarev,
Ако сме на тема политика може и да поспорим за вредата на ДПС и да сме на едно мнение ....
А резултатите на БТХ са ясни от 15 години и дивидента който дават е също ясен.....
Изглежда обръщаш икономическата тема в политическа ,аз не съм любител нито на мутри ,нито на мошеници нито на такива с български или турски имена крадци.........
Коментар
Коментар