If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм чувал (от препатили), че най-добре можеш да се наденеш на стърчащ нож...
Питай тези, които са купили при еуфория на пазара ...
То е ясно, че са в истерия. Аз продадох на 1.32, бях купил малко по-рано на 1.40, но от тогава нищо хубаво не се случва тук. Дори и слухове не се носят. А хич не говорим за хората дето сигурно ги държат и от 2.40.
Успех на всичко с каквото са се захванали.
виж кое ти е по-изгодно .................. да си сравним покупките от последната седмица (месец, година) или да видим на кой кеша му е по-голям в момента
Ама нищо напротив нямам мен ама как ще стане.Колкото ти вярвам че тия 60 к на Хима са твои толкова и сметки да ми извадиш ще са верни.На теб едва ли оже да ти се вярва.
не се ли сещаш, че като продадеш на 1,92 и купиш на 1,60 цената ти се връзва на 1,28 ................. но това сигурно е висша математика за теб
Aаааа кво разправяш бре.Не знаех че е така.Ти висша математика учил ли си??? Защото аз съм учил за разлика от теб.Ти все още си на загуба и то много още от 2008 не си избил загубите.Така че не ми говори глупости.
виж кое ти е по-изгодно .................. да си сравним покупките от последната седмица (месец, година) или да видим на кой кеша му е по-голям в момента
значи за родната борса не ти се мисли, но ти ще я подкрепиш, а
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Да ви кажа под секрет нещо тук по индианските земи ми се вижда криза да се задава а пък за Стария континент и нашето бфб не ми се мисли.Все пак обещавам много скоро да подкрепя родната борса...
Коментар