Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНедей! Не ти трябва.Никой не може да спре самоубиец реши ли да се самоубива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеСтрахотен аргумент! Благодаря! Не съм и очаквал друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВеднага! Вече сме на 1.15 лв. Ето го аргумента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТва като обидна реплика ли да го смятам...
пп Имам усещането, че мистър Ташунко разтоварва позицията си, за да изкара морето на спокойствие....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЧиче, ще ти излезе пришка на езика да повтаряш тази мантра "Потопихме се", тя днес чистата цена на акцията е по-висока от вчерашната бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнение?????
А ще се аргументираш ли?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЧиче, ще ти излезе пришка на езика да повтаряш тази мантра "Потопихме се", тя днес чистата цена на акцията е по-висока от вчерашната бе
пп Имам усещането, че мистър Ташунко разтоварва позицията си, за да изкара морето на спокойствие...Last edited by 4i40; 09.08.2016, 12:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотопихме се.Първа площадка на 1.10 лв
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотопихме се.Първа площадка на 1.10 лв
.
А ще се аргументираш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеПросто продавачите изпъкват, след като липсват за сега(2 год.) купувачи
Коментар
Коментар