Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Явно са мега зле, щом печалбата непрекъснато расте.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...dieto--286934/Last edited by sinbad; 02.08.2019, 16:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Става въпрос, че нивото пада и лека полека се губят клиенти. Защо се правите, че не разбирате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Става въпрос, че нивото пада и лека полека се губят клиенти. Защо се правите, че не разбирате.
Иначе аз винаги си пренасочвам пратката до близкия офис за да отида когато си искам. Пренасочването до последно беше безплатно. Пренасочването при Еконт обаче вече е 3 лв. и се принудих да взема от куриера.
Иначе личния ми коментар към един от по-долу пишещите е, че щом от 3 пратки имаш 3 объркани, отиди пусни тото, явно си голям късметлия! Ако може да се пошегувам.
ПоздравиLast edited by mpy_yordanov; 02.08.2019, 15:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
Може би е по-редно да се обърнеш на друго място, след като си имал проблеми със Спиди, тук едва ли някой може да ти помогне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
Може би е по-редно да се обърнеш на друго място, след като си имал проблеми със Спиди, тук едва ли някой може да ти помогне.
имам символичен брои акции“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеНе съм гледал финансовите резултати на акцията Спиди, но куриерската фирма Спиди за нищо не става! За трети път имам нещастието интернет покупка да ми се доставя през тях и всеки път се дънят, объркват адреса и ми се обаждат от 3 преки от нас, получавам клик на телефона и после съобщение, че не са ме намерили и за това да си търся пратката в едикой си техен офис. Ако се опиташ да им звънеш на телефона за контакт 170017001- забрави - просто никой не вдига след 5 минутни плеади и предупреждения на автоматичен оператор
Едната пратка просто изчезна някъде в Спиди и няма следа какво се е случило - беззпомощни гамени само вдигат рамене - другите две доставки си скъсах нервите да се разправям със служители на Спиди - всичките полуидиоти! Ужас!
Почвам да се чудя как изобщо някой си възлага доставките на Спиди и колко още ще изкара тази фирма с този стандарт???
От друга страна Р/Е 20 "звучи подценено" - голям смях!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Огромен проблем станало, че вместо до адрес, трябвало да отидете до офис да си вземете праткатаИ това го казвате в икономически форум, където инвеститорите ги интересуват съвсем други неща. Подобни оплаквания чета от години, а през този период Спиди расте по всички показатели. В никакъв случай не защитавам никого, просто подобни оплаквания са за друг тип сайтове. Очаквам утре някой да се оплаче че в Кауфланд са му продали развалени домати, или че детските пюрета в еди коя си верига, не отговаряли на вкусовите качества на 6 месечното му бебе. Айде малко по-сериозно...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не съм гледал финансовите резултати на акцията Спиди, но куриерската фирма Спиди за нищо не става! За трети път имам нещастието интернет покупка да ми се доставя през тях и всеки път се дънят, объркват адреса и ми се обаждат от 3 преки от нас, получавам клик на телефона и после съобщение, че не са ме намерили и за това да си търся пратката в едикой си техен офис. Ако се опиташ да им звънеш на телефона за контакт 170017001- забрави - просто никой не вдига след 5 минутни плеади и предупреждения на автоматичен оператор
Едната пратка просто изчезна някъде в Спиди и няма следа какво се е случило - беззпомощни гамени само вдигат рамене - другите две доставки си скъсах нервите да се разправям със служители на Спиди - всичките полуидиоти! Ужас!
Почвам да се чудя как изобщо някой си възлага доставките на Спиди и колко още ще изкара тази фирма с този стандарт???
От друга страна Р/Е 20 "звучи подценено" - голям смях!
IM d best
- 4 Харесвания
Коментар
-
УСЛОВИЕ И РЕД ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДИВИДЕНТ ЗА 2019 Г.
На основание чл. 115в, ал. 4 ЗППЦК, уведомяваме че на 17 Юни 2019 г. Спиди АД проведе редовно годишно общо събрание на акционерите, на което бе взето решение за разпределяне на паричен дивидент в размер на 7 528 666.60 лв. Размерът на дивидента за една акция е 1,40 лв. Нетна сума на дивидента за физическите лица (след удържане на данък при източника в размер на 5% от брутната сума) е 1,33 лв. за една акция.
Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар АД като акционери 14-ия ден след датата на ОСА или 1 юли 2018. Дивидентът ще бъде изплатен на части, както следва:- До 50% до 20 Юли 2019
- Останалата част до 17 Август 2019 г.
50% от дивидента е изплатен
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Каква е логиката да се плаща едната част юли, а другата август? Едва ли е проблем за 1 месец. Няма ли да се вдигнат разходите така?
а те искат да се издължат бързо - имидж
разходите - еим сложи по 0.5 лв на платежно - пак проста сметка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеУСЛОВИЕ И РЕД ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДИВИДЕНТ ЗА 2019 Г.
На основание чл. 115в, ал. 4 ЗППЦК, уведомяваме че на 17 Юни 2019 г. Спиди АД проведе редовно годишно общо събрание на акционерите, на което бе взето решение за разпределяне на паричен дивидент в размер на 7 528 666.60 лв. Размерът на дивидента за една акция е 1,40 лв. Нетна сума на дивидента за физическите лица (след удържане на данък при източника в размер на 5% от брутната сума) е 1,33 лв. за една акция.
Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар АД като акционери 14-ия ден след датата на ОСА или 1 юли 2018. Дивидентът ще бъде изплатен на части, както следва:- До 50% до 20 Юли 2019
http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
Коментар
-
УСЛОВИЕ И РЕД ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДИВИДЕНТ ЗА 2019 Г.
http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар