IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    Не ми отговори на въпроса, а аз отговорих на твоя, който задаваш отново.

Втори път казвам - няма да има ефект от депозитите в КТБ - новината е консумирана, болшинството фондове направиха цесии на депозитите си и това е отразено в цените им вече. Ако цените на акциите започнат да падат причината няма да е КТБ вече, а нещо друго.

И тъй като темата е за Спиди, моля ако ще ми отговоряш общо да пишеш в темата за оптимизма - там е дефакто чата на форума...
    А ако действително смяташ, че е очевадно, че оценката на Спиди е много надценена - просто продавай на късо - тук има хора с достатъчно бройки които да ти услужат със заем на акции срещу надлежен договор, лихва и обезпечение...
    Болшинството са направили биле цесии. Бре, що никой не ползва конкретни имена и числа.
    А Спиди не си струва дори да се коментира. Просто е смешно, камо ли да се търгува.
    Bulls on BSE

Коментар

• Не ми отговори на въпроса, а аз отговорих на твоя, който задаваш отново.

Втори път казвам - няма да има ефект от депозитите в КТБ - новината е консумирана, болшинството фондове направиха цесии на депозитите си и това е отразено в цените им вече. Ако цените на акциите започнат да падат причината няма да е КТБ вече, а нещо друго.

И тъй като темата е за Спиди, моля ако ще ми отговоряш общо да пишеш в темата за оптимизма - там е дефакто чата на форума...
      А ако действително смяташ, че е очевадно, че оценката на Спиди е много надценена - просто продавай на късо - тук има хора с достатъчно бройки които да ти услужат със заем на акции срещу надлежен договор, лихва и обезпечение...
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Понесоха си я. Инвеститорите наказват чрез изтегляне на активи от управляваните фондове. Колко бяха договорните фондове като размери тогава и сега?

И понеже казваш, че съм ти колега, а аз пиша тук от създаването на форума - кой е предишният ти ник? Надали си пазил ефирна тишина последните десет години
        Е да ама няма научени уроци. Същото което правеха тогава, правят и сега - купуват скъпо на мултипъли дето дори "бъдещите" очаквания не ги подкрепят.
        Ами то дори някои компании са на цени по-високи от преди кризата.

Ти знаеш ли като си информиран, какво става с депозитите на Фондовете в КТБ и какво очакваш?
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Вземи в.Капитал, 2008 г. топ акциите които рекламираха фонд мениджерите - мисля Енемона беше номер 1. Някой понеси ли отговорност за такива инвестиции и мнения?
          Понесоха си я. Инвеститорите наказват чрез изтегляне на активи от управляваните фондове. Колко бяха договорните фондове като размери тогава и сега?

И понеже казваш, че съм ти колега, а аз пиша тук от създаването на форума - кой е предишният ти ник? Надали си пазил ефирна тишина последните десет години
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Хехе с появата на новата-новорегистрирана звезда в темата умело се затрупа предния въпрос който се обсъждаше в темата за Спиди. Умел кризисен PR бих казал
            +1 Ахъм. Явно номера е да бълва подобни съобщения докато не направи поне две страници и ползва общи теми, за да се закачат максимално много хора да му свършат работата Хитро е всеки случай!

Коментар

Като са се насрали, и гледат да не се омазват повече явно.
              КТБ депозитите, Енемонката от скоро вече се спихна, след многото други, които не познаха. Очевидно няма да познаят и за Спиди.
              Нали знаеш поговорката - "един път стомна за вода, два пъти стомна... на третия път се счупила"
              Накрая точно когато всички ги отписваш по аналогия с папирките от бума, може да вземат да познаят и да се окаже точно обратното
              Само по аналогии не се играе дългосрочно на борсата
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Aaa, не съм съгласно, както за теб нещо ти изглежда надуто, така пък може на мен да ми изглеждат и по-надути компетенциите на 1-ви курс унсс. Нещо повече - нямам вяра и в компетенциите им и от по-високи числа, 2, 3ти и 4-ти
                Тези фонд-мениджъри за които се правиш на заинтересован са всъщност минали през съответните числа там, затова по-полека с оценяването на папирите Както сам каза - има и по-скъпи, има и по-нескъпи (бфб-папири). Общите количества папири на бфб в пенсионните фондове са доста по-малка част от портфейла им, пропуснал си да си провериш статистиките, които нашумяха особено в началото на годината във връзка с идеите на черешаря за вливане на сметките в нои Така че не страдай толкова, особено пък предварително
                Като са се насрали, и гледат да не се омазват повече явно.
                КТБ депозитите, Енемонката от скоро вече се спихна, след многото други, които не познаха. Очевидно няма да познаят и за Спиди.
                Bulls on BSE

Коментар

...
                  Каквито и аналузи и числа да се изкарват, първокурник от УНСС ще ви каже, ....
                  СКАНДАЛ.
                  Aaa, не съм съгласно, както за теб нещо ти изглежда надуто, така пък може на мен да ми изглеждат и по-надути компетенциите на 1-ви курс унсс. Нещо повече - нямам вяра и в компетенциите им и от по-високи числа, 2, 3ти и 4-ти
                  Тези фонд-мениджъри за които се правиш на заинтересован са всъщност минали през съответните числа там, затова по-полека с оценяването на папирите Както сам каза - има и по-скъпи, има и по-нескъпи (бфб-папири). Общите количества папири на бфб в пенсионните фондове са доста по-малка част от портфейла им, пропуснал си да си провериш статистиките, които нашумяха особено в началото на годината във връзка с идеите на черешаря за вливане на сметките в нои Така че не страдай толкова, особено пък предварително
                  Last edited by precakanoto; 07.05.2015, 12:29.
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                    Пич, не те знам къв си що си, ама отстрани изглеждаш кат някъв платен трол да подпира кухи опорни точки. Спри се малко, пазара решава дали една компания струва колкото струва. Тема за ПФ не е тук.
                    Ехооо, събуди се!

нали това говорим и колегата с мечешкия ник казва - че на БФБ няма пазар.
                    Всички го виждаме всеки ден, че ПАЗАР НЯМА.
                    Това, което е кухо и всеки го вижда, че Спиди на 168 милиона пазарна капитализация.
                    Наистина е кухо, колкото беше куха и прогнозара 2008 г. за Енемона, на същите тези специалисти - прочетете им мненията.
                    Bulls on BSE

Коментар

• Пич, не те знам къв си що си, ама отстрани изглеждаш кат някъв платен трол да подпира кухи опорни точки. Спри се малко, пазара решава дали една компания струва колкото струва. Тема за ПФ не е тук.

Коментар

• Е затова си седим пред компютрите и нищо не става на БФБ, щото никой не носи отговорност.
                        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Хехе с появата на новата-новорегистрирана звезда в темата умело се затрупа предния въпрос който се обсъждаше в темата за Спиди. Умел кризисен PR бих казал
                          Просто си казах и аз мнението, че тук всичко е много смешно и жалко.
                          Мен най ме яд. че ПФ си увеличават дела тук на такива балонни цени.
                          Скандално е за мен.
                          Каквито и аналузи и числа да се изкарват, първокурник от УНСС ще ви каже, че Спиди не струва 168 милиона към днешна дата.
                          СКАНДАЛ.
                          Bulls on BSE

Коментар

• Хехе с появата на новата-новорегистрирана звезда в темата умело се затрупа предния въпрос който се обсъждаше в темата за Спиди. Умел кризисен PR бих казал

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Нашият ПФ има в акции на БФБ около 8%.
                              С такъв дял колко можеш да надуеш котировките?
                              Не знам браво ли е това или жалко. Депозити в КТБ има ли? както и през ДФ?
                              Bulls on BSE

Коментар

И кой да се стресне - тук има 100 човека дългосрочни инвеститори, няколко скучаещи търгуващи на други пазари които ги плашат от години, нови инвеститори няма, има само нови никове на стари форумни звезди
                                Вземи в.Капитал, 2008 г. топ акциите които рекламираха фонд мениджерите - мисля Енемона беше номер 1. Някой понеси ли отговорност за такива инвестиции и мнения?
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X