IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз не гледам само социолозите, гледам и резултатите от евроизборите, коиот бяха всъщност съвсем скоро и няма как да се е получило сериозно разместване. Освен може би при Бареков, но там просто едни които даваха пари за купуване на гласове се смениха с други. Колкото и да е странно най-позитивния сигнал ще е ако не само Бареков купува гласове. Ако и ГЕРБ и БСП се включат е възможно и да прецакат ДПС като ударят силно Бареков.
    А ДПС дали ще спят, та те купиха де що има цигани.

Коментар

• Аз не гледам само социолозите, гледам и резултатите от евроизборите, коиот бяха всъщност съвсем скоро и няма как да се е получило сериозно разместване. Освен може би при Бареков, но там просто едни които даваха пари за купуване на гласове се смениха с други. Колкото и да е странно най-позитивния сигнал ще е ако не само Бареков купува гласове. Ако и ГЕРБ и БСП се включат е възможно и да прецакат ДПС като ударят силно Бареков.

Коментар

• ravnovesie, преди евроизборите някои социолози предричаха лека преднина за БСП. Нека да изчакаме действителните резултати и да коментираме. По традиция българските социологически изследвания са със съмнителна точност. Освен това има много партии, които са около изборната бариера и там статистическата грешка може да направи прогнозата тотално невярна дори и при съвестност на агенцията. Отделно никой не е пресметнал купеният вот и този в чужбина. Продължавам да изпитвам умерен скептицизъм към прогнозите с осем партии в парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Може ГЕРБ+БСП да се окаже печелившата комбинация - теорията за черния лебед не е само за икономически събития, нали
          Личното ми мнение е че ако съм прав за резултатите - а силно се надявам да не съм прав. Но ако съм прав ГЕРБ + БСП е най-добрата алтернатива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Така е, хората като не гласуват, така ще бъде. Щото всички били отвратени, представяш ли си?! Всички са отвратени, а някои дотолкова, че почват да гласуват за ДПС.
            И псуваме тихо.
            Не мисля че са виновни хората - реално липсата на предизборна кампания, липсата на емоции, липсата на всякакво надъхване върши голяма работа.

В момента всички партии работят за ниска избирателна активност, което пък води висока роля на ДПС и Бареков/ако той наистина вземе платения вот/

та според мен вече дори и постовете сигурно са разпределени. ГЕРБ наистина се е разбрал с ДПС. Иначе нямаше смисъл от подобна вяла кампания, която ГЕРБ наистина никога друг път не са правили.

А Реформаторите си мислят че нещо зависи от тях. Нищо не зависи - забили са ги в десета глуха още от преди изборите.

Коментар

• Големи покупки при Елтос

Коментар

Без ДПС всякаква коалиция става невъзможна
                Така е, хората като не гласуват, така ще бъде. Щото всички били отвратени, представяш ли си?! Всички са отвратени, а някои дотолкова, че почват да гласуват за ДПС.
                И псуваме тихо.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ако АБВ и Патриотичния съюз влезат мандатите стават

ГЕРБ 88
                  БСП 56
                  ДПС 37
                  Бареков 24
                  РБ 13
                  АБВ 11
                  Патриотичен съюз 11

Отново единствения вариант за коалиция на ГЕРБ без ДПС или БСП е РБ+патриотичен съюз + АБВ шанса за това според мен е никакъв

Ако влезе само една от малките да кажем абв

Нещата стават
                  ГЕРБ 92
                  БСП 59
                  ДПС 39
                  Бареков 25
                  РБ 14
                  АБВ 11

Без ДПС всякаква коалиция става невъзможна

Коментар

ГЕРБ + РБ са далеч от мнозинство.

АБВ и патриотичен съюз далеч не е сигурно че ще влезат, а дори и да влезат дори и заедно пак няма да стигнат на ГЕРБ за да съставят правителство.

Ако АБВ и Патриотичния съюз не влязат най-вероятното разпределение на мандати според мен е.

ГЕРБ 97 мандата
                    БСП 61
                    ДПС 41
                    Бареков 26
                    РБ 15

ДПС и Бареков реално играят заедно
                    Много ми е интересно как ще се съберат 121 мандата без подкрепа от ДПС - все едно кой прави правителство.
                    Може ГЕРБ+БСП да се окаже печелившата комбинация - теорията за черния лебед не е само за икономически събития, нали
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Не разбирам защо постоянно се опитвате да внушавате някаква прикрита коалиция между ГЕРБ и ДПС. На ГЕРБ тя не е необходима. Само може да им попречи и да унищожи партията им. При три или четири партии в парламента те могат да направят самостоятелно правителство. При пет партии могат да направят коалиция с един, който да е различен от ДПС. Точно това е проблема защото РБ би искал открита конфронтация с мафиотският модел около ДПС а ГЕРБ биха избрали примирие защото при война с тях те ще загубят доста а позитивите ще отидат в РБ. Точно това би била единствената конфликтна точка между двете партии дали да воюват с ДПС или да не ги закачат. Това определено не означава коалиция. Влязат ли 6 и нагоре партии то ГЕРБ ще има възможност да избира от малките утрепки като АБВ или Патриотичен съюз и тем подобни. Тогава пак би могъл да шунтира ДПС. Всяка форма на коалиция на ГЕРБ с ДПС е математически и политически необоснована. Нека да минат изборите и ще видим. към момента зпоред мен има три вероятни сценария: самостоятелно правителство а ГЕРБ; ГЕРБ-РБ; някаква конфигурация ГЕРБ-АБВ-Патриотичен ... Лично зпредпочитам някой от първите два варианта. Като минат изборите ще имаме повече яснота. Третият вариант би означавал ясна проруска ориентация и загърбване на ЕС.Според мен е малко вероятен, но не и невъзможен.
                      Местан: Участието на Пеевски в законопроекта за КТБ звучи иронично

Близо 25% ръст на гласовете очаква ДПС, на първо място той ще дойде от посланието и от отговорната политика, заяви по НТВ лидерът на ДПС Лютви Местан от Кърджали.

http://frognews.bg/news_77256/Mestan...chi-ironichno/
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• ГЕРБ + РБ са далеч от мнозинство.

АБВ и патриотичен съюз далеч не е сигурно че ще влезат, а дори и да влезат дори и заедно пак няма да стигнат на ГЕРБ за да съставят правителство.

Ако АБВ и Патриотичния съюз не влязат най-вероятното разпределение на мандати според мен е.

ГЕРБ 97 мандата
                        БСП 61
                        ДПС 41
                        Бареков 26
                        РБ 15

ДПС и Бареков реално играят заедно
                        Много ми е интересно как ще се съберат 121 мандата без подкрепа от ДПС - все едно кой прави правителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Не разбирам защо постоянно се опитвате да внушавате някаква прикрита коалиция между ГЕРБ и ДПС. На ГЕРБ тя не е необходима. Само може да им попречи и да унищожи партията им. При три или четири партии в парламента те могат да направят самостоятелно правителство. При пет партии могат да направят коалиция с един, който да е различен от ДПС. Точно това е проблема защото РБ би искал открита конфронтация с мафиотският модел около ДПС а ГЕРБ биха избрали примирие защото при война с тях те ще загубят доста а позитивите ще отидат в РБ. Точно това би била единствената конфликтна точка между двете партии дали да воюват с ДПС или да не ги закачат. Това определено не означава коалиция. Влязат ли 6 и нагоре партии то ГЕРБ ще има възможност да избира от малките утрепки като АБВ или Патриотичен съюз и тем подобни. Тогава пак би могъл да шунтира ДПС. Всяка форма на коалиция на ГЕРБ с ДПС е математически и политически необоснована. Нека да минат изборите и ще видим. към момента зпоред мен има три вероятни сценария: самостоятелно правителство а ГЕРБ; ГЕРБ-РБ; някаква конфигурация ГЕРБ-АБВ-Патриотичен ... Лично зпредпочитам някой от първите два варианта. Като минат изборите ще имаме повече яснота. Третият вариант би означавал ясна проруска ориентация и загърбване на ЕС.Според мен е малко вероятен, но не и невъзможен.
                          защото лично съм го чул тази теория от герб координатор на централно ниво и поне двама лидери на градско ниво ...
                          целта е да играе местан фикус ,който го няма.....
                          Другите ,ще искат власт и то много.....
                          затова борисоф е като слънчоглед.....хем иска,но не му стиска....

При три партии ,ще стане мазало ,ще ги свалян на третия ден.....защото тогава явно ще играят с турците...

Коментар

• Не разбирам защо постоянно се опитвате да внушавате някаква прикрита коалиция между ГЕРБ и ДПС. На ГЕРБ тя не е необходима. Само може да им попречи и да унищожи партията им. При три или четири партии в парламента те могат да направят самостоятелно правителство. При пет партии могат да направят коалиция с един, който да е различен от ДПС. Точно това е проблема защото РБ би искал открита конфронтация с мафиотският модел около ДПС а ГЕРБ биха избрали примирие защото при война с тях те ще загубят доста а позитивите ще отидат в РБ. Точно това би била единствената конфликтна точка между двете партии дали да воюват с ДПС или да не ги закачат. Това определено не означава коалиция. Влязат ли 6 и нагоре партии то ГЕРБ ще има възможност да избира от малките утрепки като АБВ или Патриотичен съюз и тем подобни. Тогава пак би могъл да шунтира ДПС. Всяка форма на коалиция на ГЕРБ с ДПС е математически и политически необоснована. Нека да минат изборите и ще видим. към момента зпоред мен има три вероятни сценария: самостоятелно правителство а ГЕРБ; ГЕРБ-РБ; някаква конфигурация ГЕРБ-АБВ-Патриотичен ... Лично зпредпочитам някой от първите два варианта. Като минат изборите ще имаме повече яснота. Третият вариант би означавал ясна проруска ориентация и загърбване на ЕС.Според мен е малко вероятен, но не и невъзможен.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Очаквам дясна коалиция между ГЕРП и така наречените реформатори с майсторски завоалирана подкрепа на фесовете .
                              Навремето преди 10 - ти имаше един лозунг на Солни пазар при цирка и той гласеше - " 45 ГОДИНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА , 45 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИ ЦИРК "

Та така и сега ще бъде !
                              Герпа още не им е ял пряко попарата, та може и да кандиса на завоалирана подкрепа. Ако това е единствен вариант.

Сред водещите лице на сегашни реформатори май няма стари седесари обаче, които поне да разкажат на младежите за "седесарските шутове". А наистина най-важно е преживяното лично, разказите на патилите не винаги хващат ...

Коментар

• оптимизъм....

http://mtdata.ru/u19/photo4D2D/20444113844-0/pad.jpeg
                                Браво,Pepi.Имаш последователи.

Коментар

Working...
                                X