Първоначално изпратено от 1996
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазликата е от небето до земята. ФЕД си напечата парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеТя борсата не плаща кредити , екстра ще и дойде тамън да нагони регионите)
И борсата скача
Така, че колкото повече, толкова по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеВ Америка когато държавата се намеси и спаси не знам колко си голеи копании "too big to fail"имаше пак много критиканти, но за борсата се оказа много добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е съвсем така - зависи за какво се харчи кредита. Тук ще се похарчи за да се платят разходите по фалита на КТБ. Това не е позитивно. Това са мъртви пари които ще забият икономиката надолу. За сравнение сумата която се говори че ще се вземе като кредит е горе долу равна на бюджета за пенсии за една година.имаше пак много критиканти, но за борсата се оказа много добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма смисъл да ти се обяснява. Виж че оплюваш и харченето и стягането на колана.. явно твърдо си решил да си черногледец... Според мен това е път за никъде, но избора на начин на живот си е твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеТегленето на кредити е позитивно. Това се прави от всички държави, а ние сме дори доста изостанали в това отношение. Ръст на минималната заплата вижда за догодина, и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ ти ли си се подвел по манипулативното заглавие на Инвестора
Загубата е само заради КТБ, там са на -400 млн. лв. вече. Съвсем реално и резонно с оглед на шитовия им кредитен портфейл.
Иначе за лихвите си прав. Падат и ще продължат да падат и на все повече депозитаджии ще им става криво и ще търсят по-доходоносни алтернативи.
http://www.investor.bg/analizi/361/a...-v-cie,181030/
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеКтб тук не играе , важното е че на бфб в понеделник няма да останат хартии
Коментар
-
Всички чакат на европейските пари, но дори и да стигнат до нас ще са много по-малко, отколкото доказано можем да потрошим. В общи линии сценарият остава по над година надолу и на място и по 2 месеца нагоре, но с много, та за дългосрочните вероятно 0-0 ще е работата. Като това се отнася за нормалните ситуации, а не за крайните сценарии като крах на банковата система или рязко възстановяване на европейската икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного ми е итересно кой точно ще я изстреля тази борса при положение че изобщо не е ясно каква политика ще се води следващите 4 години. Всички заявки на ГЕРБ към моманте са катастрофални / много дълг - харчен за глупости като спасяването на КТБ/. Политиката която РБ подкрепят / намаляване на държавните разходи/ води реално до депресия. БСП си нямам идея какво предлагат - те и те си нямат според мен. ДПС - е там е ясно какво се предлага крадене, спиране на еврофондовете.
Та къде точно виждате на позитивни новини.
Коментар
Коментар