IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    Правителствения дълг се вдигна рязко след 2008 г. не ми се вадят точните числа, но знам, че е така
    Да - но този дълг бе изкупен от ФЕД. То това точно е печатането на пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Разликата е от небето до земята. ФЕД си напечата парите.
      Правителствения дълг се вдигна рязко след 2008 г. не ми се вадят точните числа, но знам, че е така

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
        Тя борсата не плаща кредити , екстра ще и дойде тамън да нагони регионите )
        Точно така, парите се получават днес и сега, а се плащат от следващите поколения - както в Америка - резултата е, че със сигурност се живее добре СЕГА, а не е знае какво и как ще се плаща УТРЕ И борсата скача

Така, че колкото повече, толкова по-добре

Коментар

В Америка когато държавата се намеси и спаси не знам колко си голеи копании "too big to fail" имаше пак много критиканти, но за борсата се оказа много добре
          Разликата е от небето до земята. ФЕД си напечата парите.

Коментар

• Да американците имат баси дълговете ама са първи по върхове . Абе пишат тука да купат евтино но ще къпуват след 30така отгоре ))

Коментар

• Тя борсата не плаща кредити , екстра ще и дойде тамън да нагони регионите )

Коментар

Не е съвсем така - зависи за какво се харчи кредита. Тук ще се похарчи за да се платят разходите по фалита на КТБ. Това не е позитивно. Това са мъртви пари които ще забият икономиката надолу. За сравнение сумата която се говори че ще се вземе като кредит е горе долу равна на бюджета за пенсии за една година.
                В Америка когато държавата се намеси и спаси не знам колко си голеи копании "too big to fail" имаше пак много критиканти, но за борсата се оказа много добре

Коментар

• Тегленето на кредит е положителна новина а и стабилното правителство идва в понеделник Еми продавайте давайте си хартиите после ще злобее те тука и ще купуватв с трийсет отгоре )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Няма смисъл да ти се обяснява. Виж че оплюваш и харченето и стягането на колана.. явно твърдо си решил да си черногледец... Според мен това е път за никъде, но избора на начин на живот си е твой.
                    Аз съм убеден в това което говоря. Пък до сега не мисля че някога съм се лъгал, особено за БФБ.

Коментар

Тегленето на кредити е позитивно. Това се прави от всички държави, а ние сме дори доста изостанали в това отношение. Ръст на минималната заплата вижда за догодина, и т.н.
                      Не е съвсем така - зависи за какво се харчи кредита. Тук ще се похарчи за да се платят разходите по фалита на КТБ. Това не е позитивно. Това са мъртви пари които ще забият икономиката надолу. За сравнение сумата която се говори че ще се вземе като кредит е горе долу равна на бюджета за пенсии за една година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        И ти ли си се подвел по манипулативното заглавие на Инвестора
                        Загубата е само заради КТБ, там са на -400 млн. лв. вече. Съвсем реално и резонно с оглед на шитовия им кредитен портфейл.
                        Иначе за лихвите си прав. Падат и ще продължат да падат и на все повече депозитаджии ще им става криво и ще търсят по-доходоносни алтернативи.
                        Като гледам как се представя софикса от началото на годината до сега едва ли ще съблазни кой знае колко депозитаджии!
                        http://www.investor.bg/analizi/361/a...-v-cie,181030/

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                          Ктб тук не играе , важното е че на бфб в понеделник няма да останат хартии
                          Всичко с потенциал за растеж е вече без стока яко...само трохи на тезгяха и надежда някой да се излъже да си даде акциите без пари

Коментар

• Ктб тук не играе , важното е че на бфб в понеделник няма да останат хартии

Коментар

• Всички чакат на европейските пари, но дори и да стигнат до нас ще са много по-малко, отколкото доказано можем да потрошим. В общи линии сценарият остава по над година надолу и на място и по 2 месеца нагоре, но с много, та за дългосрочните вероятно 0-0 ще е работата. Като това се отнася за нормалните ситуации, а не за крайните сценарии като крах на банковата система или рязко възстановяване на европейската икономика.

Коментар

Много ми е итересно кой точно ще я изстреля тази борса при положение че изобщо не е ясно каква политика ще се води следващите 4 години. Всички заявки на ГЕРБ към моманте са катастрофални / много дълг - харчен за глупости като спасяването на КТБ/. Политиката която РБ подкрепят / намаляване на държавните разходи/ води реално до депресия. БСП си нямам идея какво предлагат - те и те си нямат според мен. ДПС - е там е ясно какво се предлага крадене, спиране на еврофондовете.

Та къде точно виждате на позитивни новини.
                                Няма смисъл да ти се обяснява. Виж че оплюваш и харченето и стягането на колана.. явно твърдо си решил да си черногледец... Според мен това е път за никъде, но избора на начин на живот си е твой.

Коментар

Working...
                                X