IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пръста е на спусъка. Някой няма да издържи и ще се започне коридата скоро
    Този път обаче няма да съм аз, че съм достатъчно пълен и препълнен
    Както писах скоро - 137% в БГ акции

Успех на позитивните, смели и предприемчиви хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Хахаха, айде намери кога съм приказвал това. Това си бяха ваши думи - на платените от Пеевски тролове Ама вече май ще поостанете без пари.

кое са наши думи....
      Я пак..... ти ми събра очите в една точка....

Коментар

• Продавачи винаги има, ето сега се появиха някакви корадо, та който иска може да купува

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Следващият шизофреник.....
          Тук с конкурс ли се въдите....
          Нали орешарски още август щеше да падне от власт...
          А реформаторите щяха да изметат борисов от политическата сцена...
          така ли беше ..аман от смешници........
          Хахаха, айде намери кога съм приказвал това. Това си бяха ваши думи - на платените от Пеевски тролове Ама вече май ще поостанете без пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Че то за да купуваш не ти трябва правителство а пари
            И ти не позна .

Трябват продавачи !

Коментар

• Е то тва е ясно от 2 дена и беше въпрос на пазарлък, та до тук бяхме с импулса от правителство.

Коментар

• Че то за да купуваш не ти трябва правителство а пари

Коментар

• Гледам, че май ще има правителство. Защо не купувате вече?

Коментар

Хахаха. Я си помисли за колко неща сме спорили и дали пък има и един път ти да си бил прав

Следващият шизофреник.....
                    Тук с конкурс ли се въдите....
                    Нали орешарски още август щеше да падне от власт...
                    А реформаторите щяха да изметат борисов от политическата сцена...
                    така ли беше ..аман от смешници........

Коментар

миналата година гласуваха милион ,сега 500 К ,догодина ще бъдат милион и двеста..... след управлението на борисов и гоце и доган и кунева ....
                      Хахаха. Я си помисли за колко неща сме спорили и дали пък има и един път ти да си бил прав

Коментар

Ти сериозно бъркаш желано с реално. Електората на БСП намалява с по 50 хил на година. За 4 години ще е намалял с 200 х и ще е под 300 х. И няма как да си вдигнат електората с този пияница сталинист начело.
                        миналата година гласуваха милион ,сега 500 К ,догодина ще бъдат милион и двеста..... след управлението на борисов и гоце и доган и кунева ....
                        Знам си че ще приемеш да те управлява тиквата с удоволствие.....

Коментар

Хайде на бас....
                          Тя и в това правителство можеше да участва ..насила...
                          Следващото ще се прави с мандата на БСП.... на бутилка ....
                          Ти сериозно бъркаш желано с реално. Електората на БСП намалява с по 50 хил на година. За 4 години ще е намалял с 200 х и ще е под 300 х. И няма как да си вдигнат електората с този пияница сталинист начело.

Коментар

• Няма да се стигне до там- разпада на държавата ще изпревари този на избирателната система

Коментар

БСП повече няма да види управление. Предишния парламент и бе на нея последния шанс и тя го профука като кифладжия. След 4 години БСП ще има максимум 7-8%

Хайде на бас....
                              Тя и в това правителство можеше да участва ..насила...
                              Следващото ще се прави с мандата на БСП.... на бутилка ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                И като знаем как командват- по-догодина пак Бойко
                                Миков и после разпад на избирателната система.....
                                Ще минен към мажоритарната...

Коментар

Working...
                                X