Първоначално изпратено от 1996
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПадащите цени на петрола не са сигнал за предстоящ ръст на икономиката и в перспектива не са добри за борсата. Добри са за резервоара на превозното ти средство., или пък с едни пари да изминават повече км и повече работа да свършват
Много е зле
Ей, като линейки ще виете дето нямате акции, ама кой ви е крив
Коментар
-
Абе нз колко е добре, щото дефлацията в еврозоната е близко, това като се отрази и на цените на стоките съвсем ще станем дефлационерна зона, не съм убеден колко е добре. Да видим другия месец какво ще направи ЕЦБ.Last edited by pepe1234; 12.11.2014, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЧе той е демократ (от скоро), чистката не е за него..
може да си ренегат ,може да си комунист, но комунистически ренегат е нещо страшно..зомби от най висш мащаб...
винаги го е страх да не му припомнят миналото и е жив еничарин...
сега ви оставям вие с пончо да ревете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМного добре за бизнеса и борсата! Дано цените да продължават да падат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеМного падна и ще пада бензина.
Това трябва да е много добре за нашите енергозависими компанийки
Какво правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ момента започва масова чистка на кадри на БСП и ДПС от държавната администрация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова са единствените две партии /а за мен са една/, които не са слизали от властта от 25г.
За тези 25 г. ние не сме се отлепили от дъното на който и да е показател!
Не мога да проумея колко сме облъчени, за да говорим за кадри на партии в държавна администрация!!! Тези /администрацията/ трябва да вършат работа, а не да се гледа политически кой от кои е! Представяте ли си да ви назначат за шеф на Епъл примерно, само защото БСП или ГЕРБ са дошли на власт, а вие сте им от "елита"
Всичките петролни и оръжейни и не само тези компании са с шефове назначени заради заслуги като политици....
В Щатите са поне 2000 /сенатори ,конгресмени и бивши правителствени кадри/, в управителните съвети...газпром и русия се учи от там..
Шрьодер и Дянков са пример за нашия район....
А борсата.....не ми се мисли ако имам портфеил над 50 К на нея в момента .....
даже и това че са изкупени огромните дялове на свободния обем е доказателство , че защо да се търгуват от големите играчи.....
П.П. цифрата е цитирана приблзително преди 5 г.при управлението на Буш от Ню йорк таймс........
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMного би било оптимистично, стига да бе истина...ма нъц.
А Монтито какво ще прави...
200 кадри на ДПС,а той обяви че новото правителство се кани да уволни 10 пъти
по-вече и като видях как се запени лидерът им Лютви Местан си мисля ,че работата
е сериозна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ момента започва масова чистка на кадри на БСП и ДПС от държавната администрация.
А Монтито какво ще прави...
Коментар
-
За тези 25 г. ние не сме се отлепили от дъното на който и да е показател!
Не мога да проумея колко сме облъчени, за да говорим за кадри на партии в държавна администрация!!! Тези /администрацията/ трябва да вършат работа, а не да се гледа политически кой от кои е! Представяте ли си да ви назначат за шеф на Епъл примерно, само защото БСП или ГЕРБ са дошли на власт, а вие сте им от "елита"Last edited by 15%; 11.11.2014, 22:02.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЗа оптимизма е , точно на място .
Коментар
Коментар