Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеА какво има в петък?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-късно сега в Петък да си купите злато, сребро или биткойни. Да не кажете после, че не съм ви предупредил!
Коментар
-
[QUOTE=Батя;1059755273]Мдаа, капитулация... задънване един вид май стана[/QUOTE
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАре ся Батка, поразпродаде и се омечи
За мен най-верният индикатор е Атерката - шусне ли се тя, значи пантерата е прав, че някой знае нещо лошо преди нас. Докато тя се крепи - всичко е вятър и мъгла, демек нормална спекулация
В момента съм към 130% в БГ акции и не ме брой така бързо към мечките.
Да в тия седмици, след черешарската изцепка се наложи да продавам, за да си огранича риска, но все още съм си биче за БФБ в средно и дългосрочен хоризонтВиж и мечка мога да стана след някой друга годинка и Софикс четирицифрен
Наздраве на умните и смели играчи и не забравяйте, че е най-тъмно преди да съмне!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГенерал Бойко Борисов ви подаде съвсем малко жега и съвсем изтрещяхте. Я се стегнете! Ако знаете колко още има да пада Софикс... еха
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеГенерал Бойко Борисов ви подаде съвсем малко жега и съвсем изтрещяхте. Я се стегнете! Ако знаете колко още има да пада Софикс... еха
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе казвам, че ще продължат, но мисля че няма да спратПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-късно сега в Петък да си купите злато, сребро или биткойни. Да не кажете после, че не съм ви предупредил!мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного готино - ти си оптимист, че спадовете ще продължават.
..... Но аз за разлика от повечето пишещи тук понякога бъркам.Може и сега да сбъркам
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВ посока надолу ли?Някъде надолу а някъде нагоре
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес нито едното, нито друготоЧакам.Не мисля, че нещата ще приключат с днешния ден
Аз съм оптимист
.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар