IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Най-късно сега в Петък да си купите злато, сребро или биткойни. Да не кажете после, че не съм ви предупредил!
    Да не ти дойдат на Петко Сертов гавазите

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      А какво има в петък?
      Деня на майстора ....
      Life won't wait for you.

Коментар

Най-късно сега в Петък да си купите злато, сребро или биткойни. Да не кажете после, че не съм ви предупредил!
        А какво има в петък?

Коментар

• [QUOTE=Батя;1059755273]Мдаа, капитулация... задънване един вид май стана [/QUOTE

Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Аре ся Батка, поразпродаде и се омечи

За мен най-верният индикатор е Атерката - шусне ли се тя, значи пантерата е прав, че някой знае нещо лошо преди нас. Докато тя се крепи - всичко е вятър и мъгла, демек нормална спекулация
          Дидка, нещо грешно ме разбра бате. Казвам че такъв вид разпродажби - капитулация рисуват дъната. Силно се надявам това да се е случило днес.
          В момента съм към 130% в БГ акции и не ме брой така бързо към мечките.
          Да в тия седмици, след черешарската изцепка се наложи да продавам, за да си огранича риска, но все още съм си биче за БФБ в средно и дългосрочен хоризонт Виж и мечка мога да стана след някой друга годинка и Софикс четирицифрен

Наздраве на умните и смели играчи и не забравяйте, че е най-тъмно преди да съмне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Генерал Бойко Борисов ви подаде съвсем малко жега и съвсем изтрещяхте. Я се стегнете! Ако знаете колко още има да пада Софикс... еха

Не е препоръка.
            Леле, колко много оптимизъм се е събрал в теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Генерал Бойко Борисов ви подаде съвсем малко жега и съвсем изтрещяхте. Я се стегнете! Ако знаете колко още има да пада Софикс... еха

Не е препоръка.
              Нек си пада аз сам, на Каменица

Коментар

• Генерал Бойко Борисов ви подаде съвсем малко жега и съвсем изтрещяхте. Я се стегнете! Ако знаете колко още има да пада Софикс... еха

Не е препоръка.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Не казвам, че ще продължат, но мисля че няма да спрат
                  Много вдигна нивото на форума и хора като мен трудно те разбират
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

особено бити коини
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Айде мачкайте го тоя Софикс!

Няма препоръка
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Много готино - ти си оптимист, че спадовете ще продължават .
                        Не казвам, че ще продължат, но мисля че няма да спрат ..... Но аз за разлика от повечето пишещи тук понякога бъркам.Може и сега да сбъркам
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          В посока надолу ли?
                          В посока каквато аз искам Някъде надолу а някъде нагоре
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Най-късно сега в Петък да си купите злато, сребро или биткойни. Да не кажете после, че не съм ви предупредил!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Днес нито едното, нито другото Чакам.Не мисля, че нещата ще приключат с днешния ден Аз съм оптимист
                              Много готино - ти си оптимист, че спадовете ще продължават .
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

...Аз съм оптимист
                                В посока надолу ли?

Коментар

Working...
                                X