Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бащицата.
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение"Плевнелиев пред CNN: България е икономически стабилна
Растежът не може да се базира на растящи планини от задължения за сметка на следващите поколения, заяви държавният глава
България е икономически стабилна и българите са в много по-благоприятна ситуация в сравнение с гърците, заяви президентът Росен Плевнелиев в интервю за Ралица Василева от CNN, излъчено в събота. Той призна, че безработицата в страната е висока - 11,5 процента, но, според него, перспективите са положителни.
„Младите българи са в много различна, по-интересна и по-положителна ситуация, отколкото младите гърци, защото младите българи нямат планина от дълг. Така че те ще бъдат свободни сами да решават приоритетите си и ще бъдат в състояние да ги финансират“, каза Плевнелиев.
„Растежът не може да се базира на растящи планини от задължения за сметка на следващите поколения. Ръстът трябва да се базира на структурни реформи“, заяви още Плевнелиев.
Още по темата
Плевнелиев: Икономическият растеж не може да бъде купен или напомпан в системата
Според държавния ни глава правилният баланс за излизане от кризата е да се изразходва толкова, с колкото всяка държава разполага, а не колкото ѝ се иска. „Вероятно в момента за много страни правилната дума, за да бъдем честни, не е растеж, а напредък“, заяви още той.
„За да постигнат напредък, някои страни трябва да постигнат стабилност и след това да растат по устойчив начин. Това не е случаят с моята страна. Ние правим структурни реформи, работим усилено. Като министър аз бях и кризисен мениджър. Но ние успяхме да постигнем много стабилна микроикономическа ситуация в България и сега можем да говорим за устойчив растеж“, подчерта Плевнелиев."
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...bilna-,135058/
А дали 23г след като сме свободен развиващ се пазар ще се превърнем в развит.Със структурните реформи, но и на капиталовия пазар, тъй като това е лицето пред останалите капитали и колкото повече се забавя тази "структурна рефрома" и там, а може и с Евопейски пари да го направите всякак си.
По важна "структурна реформа" от развитието и продажбата му няма и няма как да има.
Никои никога няма да ти обърне внимание, след като си пречка за капиталите му.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
"Плевнелиев пред CNN: България е икономически стабилна
Растежът не може да се базира на растящи планини от задължения за сметка на следващите поколения, заяви държавният глава
България е икономически стабилна и българите са в много по-благоприятна ситуация в сравнение с гърците, заяви президентът Росен Плевнелиев в интервю за Ралица Василева от CNN, излъчено в събота. Той призна, че безработицата в страната е висока - 11,5 процента, но, според него, перспективите са положителни.
„Младите българи са в много различна, по-интересна и по-положителна ситуация, отколкото младите гърци, защото младите българи нямат планина от дълг. Така че те ще бъдат свободни сами да решават приоритетите си и ще бъдат в състояние да ги финансират“, каза Плевнелиев.
„Растежът не може да се базира на растящи планини от задължения за сметка на следващите поколения. Ръстът трябва да се базира на структурни реформи“, заяви още Плевнелиев.
Още по темата
Плевнелиев: Икономическият растеж не може да бъде купен или напомпан в системата
Според държавния ни глава правилният баланс за излизане от кризата е да се изразходва толкова, с колкото всяка държава разполага, а не колкото ѝ се иска. „Вероятно в момента за много страни правилната дума, за да бъдем честни, не е растеж, а напредък“, заяви още той.
„За да постигнат напредък, някои страни трябва да постигнат стабилност и след това да растат по устойчив начин. Това не е случаят с моята страна. Ние правим структурни реформи, работим усилено. Като министър аз бях и кризисен мениджър. Но ние успяхме да постигнем много стабилна микроикономическа ситуация в България и сега можем да говорим за устойчив растеж“, подчерта Плевнелиев."
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...bilna-,135058/
А дали 23г след като сме свободен развиващ се пазар ще се превърнем в развит.Със структурните реформи, но и на капиталовия пазар, тъй като това е лицето пред останалите капитали и колкото повече се забавя тази "структурна рефрома" и там, а може и с Евопейски пари да го направите всякак си.
По важна "структурна реформа" от развитието и продажбата му няма и няма как да има.
Никои никога няма да ти обърне внимание, след като си пречка за капиталите му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВидяхте ли портфейла на Статус от април?
Изчистили са фармата и са заредили още Трейс и АДСИЦ
http://tinypic.com/view.php?pic=2zolxd3&s=6
Коментар
-
Видяхте ли портфейла на Статус от април?
Изчистили са фармата и са заредили още Трейс и АДСИЦ
http://tinypic.com/view.php?pic=2zolxd3&s=6
Коментар
-
Оставайте оптимисти!!!
скоро ще се оправят нещата!
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЮни-юли имаше повишения , но те започнаха от април........
Сега се мачка тотално и повсеместно....
Ако ти подсмърчаш, на мен ми капят сълзите...!!!
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБях питал дали има някой дежа ву, май се появяват таквиз.
Ситуацията в общи линии ми прилича на минали години, в които края на юли до средата на август има силен отскок, след стабилно мачкане. Последното мисля, че от доста време вършее тук. Натам за щатските избори - Монти е споменал.
Препоръки нямам!
Ние сме се доказали че не се влияем и на йота от тях.
Ама Юропата тепърва ще се гърчи в рецесия по-голяма и от очакваното, така че ...умната. Да не ви смачкат повече
Слагайте водолазните бутилки и се притаявайте на дънцето.
Ма вземете все пак и харпуните....ко случайно мине някое калканче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНяма нищо смешно колега. Би трябвало скоро и при нас да започнат повишенията на цените на акциите
.
Сега се мачка тотално и повсеместно....
Ако ти подсмърчаш, на мен ми капят сълзите...!!!
Коментар
-
Бях питал дали има някой дежа ву, май се появяват таквиз.
Ситуацията в общи линии ми прилича на минали години, в които края на юли до средата на август има силен отскок, след стабилно мачкане. Последното мисля, че от доста време вършее тук. Натам за щатските избори - Монти е споменал.
Препоръки нямам!
Коментар
-
Според мен значителен ръст ще видим след като фалира Гърция, мине период от около 6 месеца (горе-долу) и след като част от дружествата ни се листнат двойно на нашата и други борси. Това според мен ще бъде и един от многото критерии за читавост на мажоритари (в частност и на дружества). Положителен аспект ще има по-тясно сътрудничество с румънската борса (а защо не и с Истанбулската).
Също така и активизирането на ПФ и повишаването на инвестиционната култура на населението ще допринесат за растежа. И не на последно място трябва да има качествено управление на БФБ, ЦД, и КФН. Добра стъпка би било изчистването на недоразуменията, които сега са в Софикс, БГ30 и БГ40.
Все добри пожелания (мечти). Да видим кое от тях ще се сбъдне в близък и средносрочен план.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАз залагам на периода Септември - Коледа.
Цяло лято минимум има да ни тормозят гърци, спанци, талянци и други GIPSI отрепки. Като ги комбинираш с френски комунисти, немски баби и дебилни брюкселски зелки - баси лятно-есенния коктейл дето се очертава.
Тоя зор докато не се поизясни в каква посока ще поеме - никой няма си налее милките тука.
Ма няма лошо - ние ще си сбираме парички междувременно, ще дойде време каквото и да купиш - все нагоре ще върви.
За нашата борсичка сигурно е само че ще има преоценка на всички позиции декември поне с 30 % на Алианц , Доверие ,Донев ,Събев и ЕУБГ и сие........
Коментар
-
Аз залагам на периода Септември - Коледа.
Цяло лято минимум има да ни тормозят гърци, спанци, талянци и други GIPSI отрепки. Като ги комбинираш с френски комунисти, немски баби и дебилни брюкселски зелки - баси лятно-есенния коктейл дето се очертава.
Тоя зор докато не се поизясни в каква посока ще поеме - никой няма си налее милките тука.
Ма няма лошо - ние ще си сбираме парички междувременно, ще дойде време каквото и да купиш - все нагоре ще върви.
Коментар
Коментар