If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цитат от конкурентен сайт....ако модито го изтрие значи е мечка
"...По данни на Комисия за финансов надзор за деветмесечието на 2014 г. в местните институционални инвеститори без банките, са акумулирани активи на приблизителна обща стойност 11 млрд. лева, като този ресурс може да бъде използван за инвестиране в българската икономика, вместо да се пласира в чужбина. Тези данни показват, че финансовата система е свръх ликвидна...."
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Това изобщо не виляе върху цената на акцията. Тук хората не се съмняват, че има печалба а къде отива тя. Помниш, че с Батя продавахме на 60-65 лева поради тези съмнения. Тогава твърдеше, че сме глупаци.
Освен това няма гласуванео решение, а нали знаеш че всичко е предпоследно. Както се вижда аз също мога да бъда мечка по отделни позиции.
И продължавам да твърдя това......щом смяташ че увеличението на производството и нов артикул не влияе на цената....
А дали си мечка ,по мечка от мен не си....там съм много в ниското.....
пада забраната за производство на гилзи на Гагарин....
Това изобщо не виляе върху цената на акцията. Тук хората не се съмняват, че има печалба а къде отива тя. Помниш, че с Батя продавахме на 60-65 лева поради тези съмнения. Тогава твърдеше, че сме глупаци.
Освен това няма гласуванео решение, а нали знаеш че всичко е предпоследно. Както се вижда аз също мога да бъда мечка по отделни позиции.
Коментар