IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КЪРТИМ ЛИ МИФКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Продължава тенденцията от силни отчети от вчера - днес вече имаме ЕМКА и Велде
      Да ама реотана е мейд ин БГ

Коментар

• Продължава тенденцията от силни отчети от вчера - днес вече имаме ЕМКА и Велде
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
          Айде рано, рано да ви пусна една картинка

Графиката не е препоръка за търговия.
          Това не значи ли че пробива под 496 трябва да се "търгува" в посока надолу до към 430-440 пункта?

Коментар

• Няма значение какво става на борсата.

Коментар

• Добро утро, спекуланти, инвеститори, мечки, бици и кибици!

Коментар

• Миченцата ще бъдат брутално изнасилени.
                Да тичат за вазелин.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  на мечетата им дойде доста нанагоре в последните сесии...но в последните сесии на седмицата може да им дойде още по-нанагоре
                  Добре, че са мечетата, че зелено няма да видите как сте с празни джобове и всъщност кой какъв е се пита в задачата )
                  Last edited by al4en; 28.01.2015, 22:09.

Коментар

• на мечетата им дойде доста нанагоре в последните сесии...но в последните сесии на седмицата може да им дойде още по-нанагоре

Коментар

• Цитат от конкурентен сайт....ако модито го изтрие значи е мечка
                      "...По данни на Комисия за финансов надзор за деветмесечието на 2014 г. в местните институционални инвеститори без банките, са акумулирани активи на приблизителна обща стойност 11 млрд. лева, като този ресурс може да бъде използван за инвестиране в българската икономика, вместо да се пласира в чужбина. Тези данни показват, че финансовата система е свръх ликвидна...."
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        ...За днес какво е предвидено да се прави с мечетата, имаме ли яснота !?
                        Вече знаеш отговора.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Да е жив и здрав Сашето , винаги познава !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Това изобщо не виляе върху цената на акцията. Тук хората не се съмняват, че има печалба а къде отива тя. Помниш, че с Батя продавахме на 60-65 лева поради тези съмнения. Тогава твърдеше, че сме глупаци.
                            Освен това няма гласуванео решение, а нали знаеш че всичко е предпоследно. Както се вижда аз също мога да бъда мечка по отделни позиции.
                            И продължавам да твърдя това......щом смяташ че увеличението на производството и нов артикул не влияе на цената....
                            А дали си мечка ,по мечка от мен не си....там съм много в ниското.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              пада забраната за производство на гилзи на Гагарин....
                              Това изобщо не виляе върху цената на акцията. Тук хората не се съмняват, че има печалба а къде отива тя. Помниш, че с Батя продавахме на 60-65 лева поради тези съмнения. Тогава твърдеше, че сме глупаци.
                              Освен това няма гласуванео решение, а нали знаеш че всичко е предпоследно. Както се вижда аз също мога да бъда мечка по отделни позиции.

Коментар

• Аз съм много доволен от Биовет. За вас не знам. Някои хора ми се чудеха защо купувах последните три месеца.

Коментар

Working...
                                X