Интересното е, че всички тука виждаме какво направи ГРОБ с България. Чудя се тия глупаци дето гласуват за тях, а те хич не са малко - как те не го виждат ?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Монти между другото аз със сигурност не искам пак ГРОБ да ме управлява, които публично си признаха че не могат да създадат 250 000 работни места, но те са с най-голям шанс да направят правителство за съжалениеThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЗащо ли ми се струва, че ще видим италианския вариант тука в БГ.
Сегашния премиер може да удължи управлението си за неизвестен период от време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЗащо ли ми се струва, че ще видим италианския вариант тука в БГ.
Сегашния премиер може да удължи управлението си за неизвестен период от време.
ЪЪЪЪ, вижте колко лентички съм изрязал, колко асфалт има за ядененяма спекула - за търга на земеделска земя знаеха само няколкостотин човекаLast edited by LuckyYou; 05.04.2013, 17:11.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз очаквам точно през 3месечната летаргия да има активизиране и тия дето няма да ходим на море а ще бачкаме да намажем най-много. Трябва ни правителство. Дори и ГРОБ-арите няма къде да ходят и те ще трябва да обърнат внимание на бизнеса, което означава - който и да дойде на власт е положителен знак, достатъчен за да продължим уверено към 30% за годинатаВсички са в изчаквателна позиция и чакат да набият сериозна сума. Аз ги изпреварвам, влизам сега, за да мога когато тръгне лятото да се изстрелям
даже и правителство със сериозна подкрепа извън ГЕРБ ,не може да се оправи в едно бъдещо управление...Хората искат сериозни доходи да си плащат сметнките ,работа и приемливи цени.....
Никой не може да им ги даде при тази опразнена хазна....
така че твойто стратегия става само за месец ,два /лятото/ и то ако има стабилно правителство.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеБраво, смислена случка във форума. Есенцията за мен:
1. Слава Богу, респондентите не инвестират кредити. Доходност от над 8-10% годишно е пълен абсурд;
2. Няма прекомерни очаквания - мнозинството намира за адекватни резултатите на компаниите към днешна дата, нито под, нито над очакванията.
3. Земята е под очаквания от мен интерес, депозитите - над. Перидоът е консенсусен - ледников
4. Аз излизам на 550. Много време загубиха на БФБ парите ми. Мисля, че е по-реалистичен таргет от 600, където отново е масовото мнение (извън смешките за 1000, разбира се).
Не се ли намери механизъм да се набутат депозитите поне във взаимните фондове, SOFIX 450 няма да има дори през 2013-а. Месец, месец и половина ни остава до лятната тримесечна летаргия.Всички са в изчаквателна позиция и чакат да набият сериозна сума. Аз ги изпреварвам, влизам сега, за да мога когато тръгне лятото да се изстрелям
Last edited by LuckyYou; 05.04.2013, 16:17.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбе при вас да не грее слънце? Тук е десетина градуса, вятър и облачно. Точно като на БФБ.
Шегата на страна. Наистина може да стане 1000, но когато се случат много неща. Започвайки от политиката. Нека да сформираме правителство и то да заработи в правилна посока, пък тогава ще дойде не само пролет, но и лято за инвеститорите на БФБ.
Засега обаче няма НИТО една, повтарям от 3 месеца, НИТО една сериозна причина да очакваме това.
Коментар
-
Абе при вас да не грее слънце? Тук е десетина градуса, вятър и облачно. Точно като на БФБ.
Шегата на страна. Наистина може да стане 1000, но когато се случат много неща. Започвайки от политиката. Нека да сформираме правителство и то да заработи в правилна посока, пък тогава ще дойде не само пролет, но и лято за инвеститорите на БФБ.
Засега обаче няма НИТО една, повтарям от 3 месеца, НИТО една сериозна причина да очакваме това.
Коментар
Коментар