Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа това ново ли е? браво Бенджамин! едно време Инвестор сравняваше какво са купили и продали в сравняние с миналата година, ама май тая година ги домързя!
хубаво е да се поддържа база данни все пак!
http://www.capital.bg/biznes/finansi...itelen_zariad/Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
хубаво е да се поддържа база данни все пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМалко мечи пазар по тази акция за в бъдеще ми влиза в плановете и дори е повече от очакван/желан. Дори се надявам да спрат с продажбите и да си разширят фундамента значително. 1-2 години дори и с 0% дивидент - не ми са проблем изобщо. Който това не му харесва - да си ми даде акциите за 1 гущерче.
А сетих се, ще излезеш на върха и ще купиш на дъното. Голям си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, не си ме разбрал правилно. Аз не осъждам хората, които търгуват на борсата в търсене на по-големите глупаци. Това е работеща тактика и има доста хора, които са се специализирали в това и се справят блестящо. За мен е неразбираемо, някой който от пет години само губи пари да обижда другите без да се замисли дали самия той не е глупака. Това не се прави с цел човека да бъде излишно нагрубен. Просто е невъзможно да се продължи нататък без да се направи реална самооценка, последвана от обективна оценка на събитията. Преди време един приятел ми беше казал дефиницията за глупост "Всеки път да правиш едно и също нещо и да чакаш различен резултат."
това е твое право да не осъждаш тези хора....
Но при положение ,че сме 30 ,40 спекуланта и инвеститори останали и да манипулираш маркета ,все едно приятелите си да манипулираш и лъжеш....А следващият път като го направиш ,ще бъдеш отлюспен .....
Аз също се мъча да предвидя събитията но те лежат на някакви истински събития...
При Каолин ,БСО ,БТН на бъдещата продажба ,при Петрол на годишно качване при мажоритара ,При НИКА , Емка и Стара планина при качвания на Алианц.При ЕРП на търгово ...При Еларг на ликвидацията ...
При КОРЛ на Мустака , При ЕУБГ , ЛАНД , Елпром зем , Инд. холд. БГ ,Софарма на обр. изкупуване ...
Някъде и греша като при ВАСВ ,която беше оценена за стотинки....
Само преди месец ми правиха другарски съд че се мъча да спра ралито при ТИМ и какво стана с тези купуващите ССВ над леФче , ХИМ при 1,7 ,ЗХБГ на 45 ст...
Синергон , Топливо ,Биовет и т.н.Не беше нормалоно рали да се качва цялата борса и да викаш дай на точно определени компании а останалите бяха масовки...
Къде са почналите да влизат стари кримки ....
След изборите ще влезат ли пак ....
Откъде ще дойдат парите ...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеТи си се набримчил на 80% в АДСИЦ, който скоро може да не продава земя и ще дава дивидент около 0%. Е може и да няма рязък срив при земята, но ликвидността ще намалее и няма да могат да продават, а може и да има срив в цената на земята.
Инфото ти е старо, пазара е динамичен, вече съм над 90% в този адсиц
Не казвам че всички ще дочакат дивидента...ма това е отделна тема.
Малко мечи пазар по тази акция за в бъдеще ми влиза в плановете и дори е повече от очакван/желан. Дори се надявам да спрат с продажбите и да си разширят фундамента значително. 1-2 години дори и с 0% дивидент - не ми са проблем изобщо. Който това не му харесва - да си ми даде акциите за 1 гущерче.
Така че може да глътнеш доста вода.
Споко, не съм топ професионалист, ма съм приличен водолаз.
Не ти го пожелавам, но шанса е голям.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе е да няма, ма със сигурност не са в изобилие
Когато станат наистина много - тогава ще е най гот
Така че може да глътнеш доста вода.
Не ти го пожелавам, но шанса е голям.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеЩом не виждаш глупаците, значи ти си глупакът, на когото пазара ще вземе парите
Когато станат наистина много - тогава ще е най гот
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAko приказваш за БФБ - мисля че по правилния термин е имаШЕ.
Все си мисля че таксиджиите не са в момента тук
Дай боже пак да им се увеличи в скоро време бройката
ПС А едно от най важните предимства на БФБ за мен е че е малко като албанските реотани в сравнение с други борси. Бавничко загрява дори и когато има еднозначни новини.
Но това само е добре дошло за по бръзките
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе на борсата глупаци има в изобилие
Все си мисля че таксиджиите не са в момента тук
Дай боже пак да им се увеличи в скоро време бройката
ПС А едно от най важните предимства на БФБ за мен е че е малко като албанските реотани в сравнение с други борси. Бавничко загрява дори и когато има еднозначни новини.
Но това само е добре дошло за по бръзките
Коментар
-
Монти, не си ме разбрал правилно. Аз не осъждам хората, които търгуват на борсата в търсене на по-големите глупаци. Това е работеща тактика и има доста хора, които са се специализирали в това и се справят блестящо. За мен е неразбираемо, някой който от пет години само губи пари да обижда другите без да се замисли дали самия той не е глупака. Това не се прави с цел човека да бъде излишно нагрубен. Просто е невъзможно да се продължи нататък без да се направи реална самооценка, последвана от обективна оценка на събитията. Преди време един приятел ми беше казал дефиницията за глупост "Всеки път да правиш едно и също нещо и да чакаш различен резултат."
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение?!?
. Това е нормално защото инвеститора може да спечели пари по три начина: дивидент, търгово и да намери по-голям глупак от него. За мен третия метод е доста рисков,?
За първите ...
Това са всички АДСИЦ ,който в период на криза ,почват да събират ,нови привърженици заради сигурността. Тук влизат и Стара планина,МиС ,Монбат ,преди и БТН...
Търгово и продажби... Каолин, БСО , Енерго ПРо ,БТН и т.н...
Крепящи се с обратни изкупувани...Инд. х. Б-я ,ЕУБГ , Монбат, Елпром Зем , Софарма , Корп ...
и да намери по-голям глупак от него .... много точтна мисъл ,този номер влия при бичи пазар на стадото ,но при спад или рейндж ...глупака е този който се е набутал там....
Не е препоръка...
П.П. Забравих за ХИМ привилигировани с техния дивидент .....Last edited by Монти; 06.04.2013, 12:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеОсобено на БФБ в момента така сте надупени всички от Еларга, Атера, с депозитите на 8% лихви и т.н.
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТези дето бяха в акции вече им го сложиха, но ще мине време и ще им мине - като се възстановят цените (стига да не са продали)
Коментар
Коментар