IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Който и да е няма значение, май 2013 се очертава да е година на придобивания на БФБ - акциите са евтини и се купува на кило: Каолин повлече крак, Нетинфо имаше новина, Инвестор явно и т.н.
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Кой е купувачът?
        Звукозаписно студио

Коментар

• Брях, той целия Инвестор се изнесъл

Коментар

• Инвестор даде своята лепта в добруването на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
              Монти, приеми, че ти и още дузина от дребните душици на БФБ, за които БФБ е една игра с цел изкарване на джобни за "пица с месо и чешка бира" (цитирам те теб - иначе аз няма как да ми хрумне такава дребнавост в инвестиционен форум) - вашите стотинки нямат никакво значение за оборота на борсата - колко да са ви джобните? хахаха

Та сериозно - никой нормален и сериозен не продава акции за покриване на нужди за празник или камоли джобни. Инвестирането се прави с пари, които са предназначени не за харчене в сегашно време, а за неопределно бъдещо време - текущи празници и т.н. нямат нищо общо за нито един нормален портфейл.
              Бенц, отчетите добри ли са ?
              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Ще излитаме ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Теорията за великденската нужда от кеш за почивка в Гърция нещо не се оправдава. Никой не продава май.
                  Ще, Ще...............до Великден има 2 седмици...

Коментар

• Теорията за великденската нужда от кеш за почивка в Гърция нещо не се оправдава. Никой не продава май.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      ОK !
                      Няма само ти да черпиш..
                      Чичак, ти ли купуваш бря?

Коментар

Монти, приеми, че ти и още дузина от дребните душици на БФБ, за които БФБ е една игра с цел изкарване на джобни за "пица с месо и чешка бира" (цитирам те теб - иначе аз няма как да ми хрумне такава дребнавост в инвестиционен форум) - вашите стотинки нямат никакво значение за оборота на борсата - колко да са ви джобните? хахаха

Та сериозно - никой нормален и сериозен не продава акции за покриване на нужди за празник или камоли джобни. Инвестирането се прави с пари, които са предназначени не за харчене в сегашно време, а за неопределно бъдещо време - текущи празници и т.н. нямат нищо общо за нито един нормален портфейл.

Там към пицата и чешката бира имаше и две почивки в Гърция.....
                        И ако го сметнеш като хората излиза над средната годишна заплата ама такива канарчета ги цакаш с удоволствие и никаква съпричастност не трябва да имаш ....каквато проявявам от време на време към корекните форумци....
                        Ти им пишеш как да не загубят парите а те лаят ... Какво стана с бичия пазар. от януари...
                        Ръсттттттттттттт на ДАУ.....
                        и ренджжжжжжжжжж на БФБ...
                        и снищо чудно СЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ на ДАУ и БФБ............
                        Last edited by Amsterdamm; 22.04.2013, 11:15.

Коментар

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Не знам ,дали ще се качват тези дни ,но след 12 май ....сигурно е и отчетите са излезли...Особенно ако БСП е първа сила или с малко зад ГЕРБ и Орешарски е възможен премиер...
                            Иначе ,тези дни си купувам по малко акции от портфеила ,заради възможното излизане на кеш за празниците....от дребните.

Враца ще стане център на Вселената, след като на 20 май пуснем Дунав мост 2 и построим магистралата до Ботевград", обеща на предизборен митинг в града лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той вече бил намерил двама инвеститори, които ще пуснат отново "Химко". Но ако ГЕРБ не спечели изборите в града, той повече няма да стъпи там и нищо от обещаното няма да се случи.

Само тези думи на БорисоФ в нормална страна биха го пратили в дълбоко забвение и дългосрочна почивка......
                            Значи ние ще избираме премиер на герберите за да бъдат облагодетелствани с нашите данъци а останалите да умират ...

Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059435073]
                              Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение

Ми тя вероятността да познае малка ли е зер...има няма 50%
                              Нищо че после 4 дена може да е на червено
                              Аз мисля, че тези които им трябваха кинти за празниците вече разпродадоха, Сега ще излезе кеш, който няма да влезе на депозити, а ще влезе в акцийки.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Споко утре всички акции от БФБ ще се купуват и ще са на зелено.
                                Не знам ,дали ще се качват тези дни ,но след 12 май ....сигурно е и отчетите са излезли...Особенно ако БСП е първа сила или с малко зад ГЕРБ и Орешарски е възможен премиер...
                                Иначе ,тези дни си купувам по малко акции от портфеила ,заради възможното излизане на кеш за празниците....от дребните.

Враца ще стане център на Вселената, след като на 20 май пуснем Дунав мост 2 и построим магистралата до Ботевград", обеща на предизборен митинг в града лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той вече бил намерил двама инвеститори, които ще пуснат отново "Химко". Но ако ГЕРБ не спечели изборите в града, той повече няма да стъпи там и нищо от обещаното няма да се случи.

Само тези думи на БорисоФ в нормална страна биха го пратили в дълбоко забвение и дългосрочна почивка......
                                Значи ние ще избираме премиер на герберите за да бъдат облагодетелствани с нашите данъци а останалите да умират ...

Коментар

Working...
                                X