IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    по никакъв начин не съм свързан с герб ...................... дори напротив .................... не мога да вкарам малкия в детска градина защото новия герберски кмет промени системата за влизане в детска градина .......................... по старата система всяко дете влизаше по поредния си номер на записване и аз още като се роди преди 3 години веднага отидох и си го записах и щеше да е сред приетите сега ......................... но сега въвеоха записване по нета и резултатите "уж" се решавали от "компютъра" и малкия не е сред "печелившите" .................... това ми е "облагата" от герб

нито членувам е герб, нито съм гласувал някога за тях или за техен член

ако изборите бяха лятото пак нямаше да гласувам, но сега разни червени меки китки като теб ме карат да отида на 12 май и да пусна един глас против червените кхмери пиещи кръвчицата на българския народ през последните 70 години
    Не е вързан си......
    Ти си им симпатизираш от как са на власт ....само когато ви биха при цар Киро /понеже са Бойкови хора/ почна да си мениш настроенията ,но понеже Ботев го уреди Бат Бойко па си ГЕРБЕР..
    При положение ,че иза 49 партии и 6000 депутати ,точно герберите ли са опозиция на Кунева ,Костов , станишев ,Местан , Сидеров , и още 43 водачи....
    Най положителното за борсата е широка коалиция без ГЕРБ и Орешарски - премиер с мин фин от Кунева или от костовите ако влезат...
    Гледам на маркета след последните издънки на Борисоф някой по смели почнаха на купуват като залагат на това което пиша.... Да изхвърлиме ГЕРБ и да направят останалите програмно правителство...
    Борсата ще е до август на 500 Софикс.......:

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      А имаме ли.....
      Нещо нерви и защо ... с какво си вързан за ГЕРб....::
      по никакъв начин не съм свързан с герб ...................... дори напротив .................... не мога да вкарам малкия в детска градина защото новия герберски кмет промени системата за влизане в детска градина .......................... по старата система всяко дете влизаше по поредния си номер на записване и аз още като се роди преди 3 години веднага отидох и си го записах и щеше да е сред приетите сега ......................... но сега въвеоха записване по нета и резултатите "уж" се решавали от "компютъра" и малкия не е сред "печелившите" .................... това ми е "облагата" от герб

нито членувам е герб, нито съм гласувал някога за тях или за техен член

ако изборите бяха лятото пак нямаше да гласувам, но сега разни червени меки китки като теб ме карат да отида на 12 май и да пусна един глас против червените кхмери пиещи кръвчицата на българския народ през последните 70 години
      Last edited by 2012; 26.04.2013, 14:29.

Коментар

Стига си крещял....израз на безсилие Е .
        това не е безсилие ....................... това опит да се набие в дебелите червени чутури малко акъл с надеждата да си отворите очите

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Много сме се карали с теб ама все пак имаШЕ малко мозък...::
        малко ли ми е мозъка или повече ти знаеш най-добре ..................... години наред съм ти отварял очите, но акъл не можах да ти набия .......................... мисирка си беше и мисирка си остана

Даже и фаворитат на ГЕРБ за минфин Горанов ,качва че Орешарски е професионалист и всеки от тях е добър в разричните дялове на Финаси.....
        пак ти е влезнал някой бръмбар в скафандъра

Коментар

не помниш какво написа преди 10 минути

уж нямаме фалирала банка

а орешарски бил спасил от фалит ПИБ

ходи в темата за политиката и не ни занимавай повече с душевните си проблеми....
          А имаме ли.....
          Нещо нерви и защо ... с какво си вързан за ГЕРб....

Коментар

орешарски е един най-обикновен измамник вкаран от 4ерепа първо при СДС, а после при БСП .................. ако се наложи ще го командирова и при циганите на Цветелин кънчев само и само кинти да се лапат, а че е най-тъпото парче сред финансовите министри се вижда от 3000 км

"Финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на българската икономика", обеща финансовият министър Пламен Орешарски.

"Терминът "криза" е доста силна дума, това, което наблюдаваме от повече от една година, се отчита по-скоро като турбуленции на международните пазари", коментира той..

http://www.dnes.bg/business/2008/09/...shyk-ima.57501

толкова некомпетентен финансов министър България не е имала от времето на румен гечев който пак напира да влиза в парламента както при виденов
            Стига си крещял....израз на безсилие Е . Има един такъв в тема Политика , Чунчо се казва...
            Много сме се карали с теб ама все пак имаШЕ малко мозък...
            Даже и фаворитат на ГЕРБ за минфин Горанов ,качва че Орешарски е професионалист и всеки от тях е добър в разричните дялове на Финаси....
            Да не забравяме ,че същият е ученик на Орешарски....
            Last edited by X_Y; 26.04.2013, 14:05.

Коментар

• не помниш какво написа преди 10 минути

уж нямаме фалирала банка

На запад имаше финансова криза а при нас такова чудо няма ...и досега нямаме фалирала банка...
              а орешарски бил спасил от фалит ПИБ

Когато закъса ФИБ ,той отпусна пари от държавният резерв и я спаси....
              ходи в темата за политиката и не ни занимавай повече с душевните си проблеми....
              Last edited by X_Y; 26.04.2013, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                Не е вярно. Единствените хора, които останаха и които продължават да защитават мутрите, това са членовете на ПП ГЕРБ!!! ПО това те познах. Смешен си да ме окачествяваш като член на БСП, аз не съм техен член. Но виж аз съм от хората които биха дали мило и драго да видят този тумор на българската държава махнат от политическия живот на България. И аз нямам нищо против доц. Пламен Орешарски да измъкне държавата от дупката в която се намира, защото той може да го направи, а БСП е единствената и най-силна опозиция на това чудовище ГРОБ! И защото ти умишлено забравяш, как точно по времето на тройната коалиция софикс стигна тези 2000 пункта - точно заради чистата и ясна бизнес среда, заради свободата, която беше дадена на хората, заради това, че доходът на средно статистическия българин нарасна 3но, заради това, че пенсиите се увеличиха 2но и заради това, че чуждите инвеститори не бягаха от БГ като чуеха ГРОБ, а напротив - всички идваха тук, защото условията бяха чудесни!
                А че ти си член на ГРОБ няма и съмнение - написах ти по-горе защо!

орешарски е един най-обикновен измамник вкаран от 4ерепа първо при СДС, а после при БСП .................. ако се наложи ще го командирова и при циганите на Цветелин кънчев само и само кинти да се лапат, а че е най-тъпото парче сред финансовите министри се вижда от 3000 км

"Финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на българската икономика", обеща финансовият министър Пламен Орешарски.

"Терминът "криза" е доста силна дума, това, което наблюдаваме от повече от една година, се отчита по-скоро като турбуленции на международните пазари", коментира той..

http://www.dnes.bg/business/2008/09/...shyk-ima.57501

толкова некомпетентен финансов министър България не е имала от времето на румен гечев който пак напира да влиза в парламента както при виденов
                Last edited by X_Y; 26.04.2013, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Като няма фалирала банка значи няма криза така ли?
                  B.Graham,
                  за мен има значение дали е финасова , икономическа, политическа ,социална ,демографска и т.н...криза!
                  Поздрави!

Коментар

абе, .....
                    един човек трябва да е пич и да си държи на мъжката дума, а не да се върти като част от велосипед/автомобил/трамвай/водно колело
                    Ти този с мъжката дума ,май нямаш себе си предвид.... защото нямаше ако беше мъж да чакам вече две години да си издължиш загубеният бас....
                    И понеже поставяш под въпрос компетентноста на Орешарски....
                    Само един пример...
                    Когато закъса ФИБ ,той отпусна пари от държавният резерв и я спаси от проблеми.. вярно направи го тайно но то беше с цел да не се изтеглят влоговете от банковата система...
                    Колко бяха защитните буфери тогава и колко са сега....
                    Така че той е бил в час ,сега е в час и ще бъде в час... като Премиер.....

Коментар

не е малко по време на най-голямата световна икономическа криза

ами не съм член на никоя партия ........................ но от доста далече се вижда, че си от партията от левия бряг и навярно от широките ................................ социалисти
                      Не е вярно. Единствените хора, които останаха и които продължават да защитават мутрите, това са членовете на ПП ГЕРБ!!! ПО това те познах. Смешен си да ме окачествяваш като член на БСП, аз не съм техен член. Но виж аз съм от хората които биха дали мило и драго да видят този тумор на българската държава махнат от политическия живот на България. И аз нямам нищо против доц. Пламен Орешарски да измъкне държавата от дупката в която се намира, защото той може да го направи, а БСП е единствената и най-силна опозиция на това чудовище ГРОБ! И защото ти умишлено забравяш, как точно по времето на тройната коалиция софикс стигна тези 2000 пункта - точно заради чистата и ясна бизнес среда, заради свободата, която беше дадена на хората, заради това, че доходът на средно статистическия българин нарасна 3но, заради това, че пенсиите се увеличиха 2но и заради това, че чуждите инвеститори не бягаха от БГ като чуеха ГРОБ, а напротив - всички идваха тук, защото условията бяха чудесни!
                      А че ти си член на ГРОБ няма и съмнение - написах ти по-горе защо!
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        И правителството на ББ и Цв. Цв. с техните мутренски похвати успяха да задържат БФБ на едно ниво в продължение на 4 години
                        не е малко по време на най-голямата световна икономическа криза

Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        Ти явно си член на ПП ГЕРБ, аз ти предлагам да се махаш от там по-скоро, защото така или иначе скоро нищо няма да остане от вас/тях.
                        ами не съм член на никоя партия ........................ но от доста далече се вижда, че си от партията от левия бряг и навярно от широките ................................ социалисти

Коментар

Може да се спори с хора ,който имат малко ум и разум ,но не може да се спори с дърво или бетонна ограда...
                          Самият факт ,че излезе запис на бившият премиер Борисоф и Вальо Танов за Мишо Бирата и незаконната практика ,която се вършеше е довод за корумпираност и послушване на най високо ниво и се доказа неговата автентичност ...
                          Преди 3 години....
                          абе, мисирко ...................... като се знаеш колко си тъпа -> къде се вреш между шамарите, че трябва пак да го отнесеш

преди 5 години и вашия вътрешен министър "запалката" го бяха подслушвали собствените му служители при срещите му подземни босове

ББ беше обещал на първанов да не закача спонсорите на президента и ББ понеже е пич и си държи на думата си изпълни поетия ангажимент, а първанката подви опашка и "ни лук ял, ни лук мирисал"

един човек трябва да е пич и да си държи на мъжката дума, а не да се върти като част от велосипед/автомобил/трамвай/водно колело

Коментар

Е К'ЪВ ФИНАНСИСТ МОЖЕ ДА Е КАТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДВИДИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ШЕСТ МЕСЕЦА

че то пешко млекото който сега е бояджия още юни месец предупреждаваше какво ще стане в България и позна...
                            И правителството на ББ и Цв. Цв. с техните мутренски похвати успяха да задържат БФБ на едно ниво в продължение на 4 години
                            Как можеш да защитаваш това жалко подобие на партия, поредната еднодневка в политическия живот на България. Партия, която освен че погуби средностатистическия българин, направи и всичко възможно да разруши и бизнеса в България!!! Понякога се чудя хора като вас, които подкрепяте тези мутри, не се ли замисляте, нямате ли морал и честност да кажете - "стига аз не искам да имам нищо общо с ГЕРБ. С престъпници, подслушвачи, мутри, хора, които рекетират и всяват страх навсякъде където стъпят". Не те ли е срам, че подражаваш на такива хора? Нямаш ли чувство за самооценка да паднеш до нивото на такива хора ? Вие не разбрахте ли че така не може да се управлява една страна ?! Ти явно си член на ПП ГЕРБ, аз ти предлагам да се махаш от там по-скоро, защото така или иначе скоро нищо няма да остане от вас/тях.
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

Най добре коментарите да са в тема политика...
                              На запад имаше финансова криза а при нас такова чудо няма ...и досега нямаме фалирала банка...
                              Като няма фалирала банка значи няма криза така ли?
                              Life won't wait for you.

Коментар

, ако бях писал, че единственото правителство което го хванаха да подслушва незаконно граждани е това на комунистическите марионетки начело със "запалката пикаеща в шадравани" ........................ името на операцията по незаконните подслушвания беше - ГАЛЕРИЯ
                                Може да се спори с хора ,който имат малко ум и разум ,но не може да се спори с дърво или бетонна ограда...
                                Самият факт ,че излезе запис на бившият премиер Борисоф и Вальо Танов за Мишо Бирата и незаконната практика ,която се вършеше е довод за корумпираност и послушване на най високо ниво и се доказа неговата автентичност ...
                                Преди 3 години....

Коментар

Working...
                                X