IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ами щото не съм се набабанвал... Да се набабаниш на високи цени означава да купуваш химчета, трейсчета, холчтета, инсчета, патки и всякакви други боклуци на цени ДЕСЕТКИ ПЪТИ по-високи от сегашните. Ето това е набабанване! Нали, Пепи?!...
    Абе пилей си парите както искаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Ама ти що не кажеш как се набабани на високите цени
      Ами щото не съм се набабанвал... Да се набабаниш на високи цени означава да купуваш химчета, трейсчета, холчтета, инсчета, патки и всякакви други боклуци на цени ДЕСЕТКИ ПЪТИ по-високи от сегашните. Ето това е набабанване! Нали, Пепи?!...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Пак нещо си сънувал след смукача... Рухване имаш, когато от 1700 отидеш под 300, както стана с БГ борсичката и софиксчето... Златцето си е с нормални ценови колебания.
        Направо го удари в земята. Сега няма да обели дума - не и преди златото да падне под 1200$ или Софикс да направи още 20 % .... т.е. до края на годината
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Пак нещо си сънувал след смукача... Рухване имаш, когато от 1700 отидеш под 300, както стана с БГ борсичката и софиксчето... Златцето си е с нормални ценови колебания.
          Ама ти що не кажеш как се набабани на високите цени

Коментар

То и златцето рухна
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

...Спре ли да пари, пирамидата рухва!
              То и златцето рухна, ама ти нищо не казваш и умишлено избягваш темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                Приятна вечер и на песимистите с пожелание да им запари скоро кеша
                От 40 години насам откакто премахнаха златният стандарт, финансовият олигопол направи така че кеша да пари. То и затова стигнахме до сегашната безпрецедентна криза. Докато кеша пари все ще си стоите в кризата... Това би трябвало да го разберете. Пирамидата наречена фондов пазар може да се държи само ако кеша пари. А за да пари трябва яко да се печата. Спре ли да пари, пирамидата рухва!

Коментар

И аз сега се подготвям Като почнат новините по БТВ и давам старт
                  Еми и аз ще се присъединя тогава при старта

Преди това нещо оптимистично:
                  Президентът Росен Плевнелиев: Ставаме свидетели на първата копка на най-голямата индустриална зона в България

Божурище. Ставаме свидетели на първата копка на най-голямата индустриална зона в България. Това каза президентът Росен Плевнелиев, който откри проекта Икономическа зона София – Божурище, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Имаме много какво да дадем на Европа, на света и неговото модерно развитие. Имаме партньорство с инвеститор, който провери много държави. Който подходи много внимателно към избора на своята фабрика. Той подходи много внимателно и се довери на България, заяви Плевнелиев.
                  „Ние ставаме свидетели на първата копка на една индустриална зона, която визира и адресира бъдещето на България. Тя не просто е най-голямата. Тя не е просто само най-близо до университетски центрове и до 1-милионен град. Тя не просто е най-стратегически разположена на три магистрали и три еврокоридора със собствени мултимодални терминали, които ще бъдат изградени, собствени жп-линии. Тя не е само символ на интегрирани усилия и визия на много институции в България под ръководството на Министерство на икономиката.
                  По негови думи - това е продукт на световно ниво”.
                  „В тази индустриална зона вече имаме първата копка и то на компания, която ще произвежда климатични системи. Не само за „Фолксваген” или за „Дженерал Моторс”, или за „Ауди”, за „Мерцедес”, но и за уникални марки като „Ламборджини”, „Богати”, „Порше” и други. Инвестицията е много сериозна – над 42 млн. лв. Работните места са много – над 350. Аз гарантирам, че и президентът и институциите заедно денонощно сме на разположение за бъдещето на България, за работните места на бъдеща България”, заяви президентът. Той посочи, че от български инженери в Индустриалната зона ще се произвеждат технологии за големи компании. По думите му, тази фабрика има аналог в Япония, в Китай, в Германия и в Индия. На нито едно друго място. „Много се гордеем и ще дадем всичко от себе си тази България да процъфти”, каза Плевнелиев. Той посочи на присъстващите една изградена нулево енергийна сграда и я нарече визия за това, как миналото може да отстъпи място на бъдещето.
                  „Много скоро ще има и следваща първа копка: тя ще бъде на технологичен център на седем иновативни български компании, които продават на целия свят”, каза още президентът.
                  Приятна вечер и на песимистите с пожелание да им запари скоро кеша

Коментар

ОК - отивам да накисна зарзавата

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      след малко де, не съм нарязал още салатата!!!

Коментар

Смукача?
                        след малко де, не съм нарязал още салатата!!!

Коментар

• Смукача?

Коментар

• дано да върне още, че като гледам американците как порят пак!!!
                            Хем ще е здравословно , хем ще си е възможност за нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Акциите са ви на сигурно място Тези дето са останали... много си видели и знаят, че и това ше отмине
                              Те акциите си стоят, понякога и без дружества дори, само стойността им се мени

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                                И мен ме изненадва спартанското спокойствие. Не мога да се сетя друга (не форсмажорна) ситуация, която да носи повече стрес за българската икономика от липсата на легитимна изпълнителна власт.
                                Акциите са ви на сигурно място Тези дето са останали... много си видели и знаят, че и това ше отмине

Коментар

Working...
                                X