IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sofixo откача а уж българия си отива

Коментар

• "The Second Renaissance"
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Интересни емоционални мнения и заключения
        То е ясно че повечето на БФБ са бичета, щото на БФБ няма къси и на мечетата им е скучно...
        Но аз си мислех друго - че следва драстично обезценяване на лева, след като в такава икономическа и политическа ситуация, борсата продължава да расте...
        Пазара винаги е прав, това е ясно Според книгите, изпреварва икономиката. Но дали има и още нещо???

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          така е батка, но това , което ме притеснява е политическата криза, която с всеки изминал ден на простотии и кръпки и неясноти преминава в икономическа.

не казвай, че няма какво да се сговни повече в икономиката...има и при това много.

честно да си кажа не знам как ще се случат нещата, но напрежение в системата има.

хора, които бачкат в сектора строителство ми казаха следното " в момента герберските фирми са стоп машина, а турските фирми още не са се развъртяли .. ситуацията е пат, което удря всички ангажирани в сектора фирми"

ето ти един пример за това, че политическата криза удря цял сектор, който е пълен с дребни риби несвързани с партии, но работещи по проектите им.
          Ами берта, пазара допуска дефекти, но като цяло е прав. И вече повече от година посокато му е стабилно нагоре.
          Писал съм по-долу моето мнение - тези протести, пораждащи несигурност за сегашното правителство, са само в полза за дългосрочното бъдеще на БГ.
          Силната позиция на гражданското общество, непримиримостта с простотиите на политиците е чудесна новина за страната ни.
          От друга страна стоят положителните сигнали които взе да дава ЕС- икономиката. Това според мен е много по-силен фактор за нас и БФБ в частност.
          Така че... аз съм вече към 130% в БГ акции, пък ще видим... може и да глътна вода, това са си рискови инвестиции

Коментар

• Само инфлацията дето не си е тръгвала

Коментар

• Добре с емоциите, само дето я няма инфлацията....още...

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
                А не ви ли се струва странно, че пазара продължава да покачва, в тези несигурни политически и икономически дни !?! Това може да значи нещо ... хм ... меко казано ... НЕПРИЯТНО...
                Единственото НЕПРИЯТНО както казваш, че това че фодновете и инвеститорите на БФБ мислят и още повече действат много бавно. Не могат да осъзнаят, че БФБ пое повече неприятности отколкото беше нормално или отколкото други борси поеха - акциите се обезцениха повече от 90% и все още са на такива нива от върховите. В същото време чуждите борси които движат борсите и по целия свят вече са нови върхове.

Доста неприятня е и тенденцията за обръщане на дефлацията в инфлация - доста неприятно за многото кеш които гният в БГ - НЕИНВЕСТИРАНИ. Доста НЕПРИЯТНО ако в момента имаш спестявание за бъдещо време, които НЕ СА ИНВЕСТИРАНИ а са като кешова позиция. ДОСТА НЕПРИЯТНО е и че вече няма чужди фондове които да харизват големи пакети акции на цени 1/10 от покупната им стойност.

Та прав си колега, ако си на кеш - нищо приятно не те очаква, понеже лихвите по депозити от 10% годишно НЯМА ДА се върнат скоро.
                Не е препоръка!

Коментар

А не ви ли се струва странно, че пазара продължава да покачва, в тези несигурни политически и икономически дни !?! Това може да значи нещо ... хм ... меко казано ... НЕПРИЯТНО...
                  Пазара качва при политическа несигурност, правете си изводите

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    стига чете и гледа новини , те са ти написани от плешивеца , ако не знаеш кой е лошо за теб

спри и книжките дето се продават по пазаря и те са написани от плешивеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Не е работа да имаш доста кеш и да си се сетил едва сега да го вкарваш в евтини БГ акции.
                      Все повече играчи се усещат на къде отиват нещата и предлагането все повече изтънява.
                      така е батка, но това , което ме притеснява е политическата криза, която с всеки изминал ден на простотии и кръпки и неясноти преминава в икономическа.

не казвай, че няма какво да се сговни повече в икономиката...има и при това много.

честно да си кажа не знам как ще се случат нещата, но напрежение в системата има.

хора, които бачкат в сектора строителство ми казаха следното " в момента герберските фирми са стоп машина, а турските фирми още не са се развъртяли .. ситуацията е пат, което удря всички ангажирани в сектора фирми"

ето ти един пример за това, че политическата криза удря цял сектор, който е пълен с дребни риби несвързани с партии, но работещи по проектите им.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

стига чете и гледа новини , те са ти написани от плешивеца , ако не знаеш кой е лошо за теб

Коментар

Неприятно, да - особено ако си предплатил за 4 г. престой в парламента
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

неприятно е само за тези които все още не са си купили
                            и мисля ще става все по ... НЕПРИЯТНО...

Коментар

• А не ви ли се струва странно, че пазара продължава да покачва, в тези несигурни политически и икономически дни !?! Това може да значи нещо ... хм ... меко казано ... НЕПРИЯТНО...

Коментар

• Икономиката на България/The Economy of Bulgaria
                                http://www.capital.bg/politika_i_iko...ef=email_press
                                България остава слабо позната за инвеститорите по света
                                www.capital.bg
                                Привлечените в страната средства се увеличават, но са нужни усилия за привличането на бизнес..

Коментар

Working...
                                X