If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заради модераторският произвол и репресии над мен днес, реших да удавя мъката. И затова с колегата "15%" опъваме яко съмукача в тях.
Успех на всички, без модераторите !!!
Заради модераторският произвол и репресии над мен днес, реших да удавя мъката. И затова с колегата "15%" опъваме яко съмукача в тях.
Успех на всички, без модераторите !!!
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Голяма работа...
Аз имам над 500 изтрити поста ,пък не съм ревнал........
мисирко, ти няма за какво да ревеш ....................... хубаво би било да изтрият и другите ти 7 300 коментара които на никой никаква работа не вършат
Kak мислите - май няма да има промени в Софикса , поне според моите сметки? http://www.bse-sofia.bg/?page=News
Освен ако Чез не е набрал нужния брой аkционери ?
Не лош ден, дори номинално съм с ръст в портфейла от днеска. Както очаквах спада беше между 0 и 1% и за жалост нямаше много промоции за покупка . Очаквам тази седмица да се задържи около 590 и след това, като се успокоят нещата да минем 600. За мен ще е много показателно също и IPO-то на ЦСКА, въпреки че разбира се като всеки уважаващ себе си инвеститор никога не бих дал пари на тия измамници.
Очевидно доста дразня с писането си, след като някой ми е изтрил мненията тук и в темата за Хима. А поради некомпетентността си не мога да развивам тези за Фибоначи и ПЕ-тата на компаниите, нито да чертая графики, просто спирам да пиша.
Успех на модераторите !!!
Голяма работа...
Аз имам над 500 изтрити поста ,пък не съм ревнал....
пиши ,защото всяко аргументирано мнение даже и да е на противно становище на моето е в полза и възможност за съпоставка....
Очевидно доста дразня с писането си, след като някой ми е изтрил мненията тук и в темата за Хима. А поради некомпетентността си не мога да развивам тези за Фибоначи и ПЕ-тата на компаниите, нито да чертая графики, просто спирам да пиша.
Не им обръщай внимание, някой модератори са доста тъпи парчета
От Дневник - статия за Уорън Бъфет, цитирам го него:
ВЕЛИК!!!
Изпреварил!
Още от статията.
"Така или иначе ще ви се наложи да инвестирате парите си в нещо. Единственото, в което можете да се сигурни е това, че ако започне голяма война, парите ще започнат бързо да се обезценяват. Това се случва по време на всеки голям военен конфликт, доколкото ми е известно. Това, което със сигурност не трябва да правите, е да държите парите у себе си във време на война. По-добре да ги обърнете във ферма, голям дом или ценни книги. По време на Втората световна война фондовите пазари растяха", развива тезата си Бъфет.
От Дневник - статия за Уорън Бъфет, цитирам го него:
"Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.
"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките.
ВЕЛИК!!!
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Напротив много ни радваш с графиките, продължавай смело напред, имаш последователи
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар