IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито софикс 600!

Коментар

• житницата на европа украйна ако спре газта и зърното лошо

Коментар

• Поздрав за всички спекуланти

Коментар

• според мен над 70% вероятност за нови върхове и затваряне над 600
          Keep going ...

Коментар

• Ко ши прави Софка днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
              напъно резонно е - Еврохолд изкараха много силен отчет в петък вечерта, отчет който не беше "консумиран" защото понеделник беше неработен, а след това имаше отражение от кризата в Украйна.
              КТБ от друга страна на фона на силният ръст на ЦКБ и ПИБ записват много по скромно представяне ( за последните 6 месеца - 6-7%, докато другите направиха по над 50%), а също така показват доста силни резултати

и да имам акции
              Саше, не стават така лесно нещата бате. То ако беше така всичкото народ само по борсите щеше да бъде, да пИчели без да работи
              Виж полки, макар и леко язвителен е отделил време и внимание да ти обясни долу-горе нещата - има едни коефиценти и съотношения, които в крайна сметка определят коя акция с колко ще се качи. Бъди му благодарен че ти е дал насока в която да помислиш. Намери материали и прочети малко по въпроса... това е начина да станеш по-успешен инвеститор, да избираш успешно акциите които ще се качат с 50% и да оставяш на лаиците тия които нямат потенциал

Коментар

добре, господин форумен трол, спирам да те храня с мнения
                рядко пиша тук, а и така или иначе половината мнения ми ги трият защото твоето гуру "мисирката" прави вувузели на шефа на модарастващите и пак ще ми изтрият половината мнения .................. така, че няма да ме захраниш с нищо

но ти продължавай да си тролиш и да пееш във хора на мисирките - не ми пречиш...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  ех как ме разкри набързо ................. вече можеш да започнеш да участваш в предаването "пентаграм" по канал 3
                  добре, господин форумен трол, спирам да те храня с мнения
                  Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

понеже гледам че плюеш по всичко тук, няма повече да споря с теб, само ще те питам според теб тогава къде се очаква ръст
                    аз да не съм финансов консултант, че да давам инвестиционни прогнози???

Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                    или ти си от тези който вече са продали и сега гледат с влажен поглед как всеки ден цените се катерят
                    ех как ме разкри набързо ................. вече можеш да започнеш да участваш в предаването "пентаграм" по канал 3

Коментар

не обичам да плюя във форума по акции и затова ще съм съвсем лаконичен като ти давам насоки за размисъл

виж колко години дружеството не е отчитало печалба и виж там проучи как се е получила тази печалба в отчета от петък ....................... продали са Еврохолд Имоти ЕООД за 10 милки и са отчели печалба за 2,5 млн ..................... другата година какво ще продадат за да изкарат пак печалба?

виж погледни при какви коефиценти се търгуват трите банки които си посочил и тогава пак ела да ми кажеш кое ще поскъпне

това което си написал, че две банки имали 50% ръст а третата банка имала само 6-7% ръст през последните 6 месеца не означава, че през следващите 6 месеца третата банка ще има 50% ръст а останалите две банки само 5-6% ръст

то си личи от 1800 км че имаш тези акции
                      понеже гледам че плюеш по всичко тук, няма повече да споря с теб, само ще те питам според теб тогава къде се очаква ръст или ти си от тези който вече са продали и сега гледат с влажен поглед как всеки ден цените се катерят

Коментар

• не обичам да плюя във форума по акции и затова ще съм съвсем лаконичен като ти давам насоки за размисъл

напъно резонно е - Еврохолд изкараха много силен отчет в петък вечерта, отчет който не беше консумиран защото понеделник беше неработен, а след това имаше отражение от кризата в Украйна.
                        виж колко години дружеството не е отчитало печалба и виж там проучи как се е получила тази печалба в отчета от петък ....................... продали са Еврохолд Имоти ЕООД за 10 милки и са отчели печалба за 2,5 млн ..................... другата година какво ще продадат за да изкарат пак печалба?

КТБ от друга страна на фона на силният ръст на ЦКБ и ПИБ записват много по скромно представяне ( за последните 6 месеца - 6-7%, докато другите направиха по над 50%), а също така показват доста силни резултати
                        виж погледни при какви коефиценти се търгуват трите банки които си посочил и тогава пак ела да ми кажеш кое ще поскъпне

това което си написал, че две банки имали 50% ръст а третата банка имала само 6-7% ръст през последните 6 месеца не означава, че през следващите 6 месеца третата банка ще има 50% ръст а останалите две банки само 5-6% ръст

и да имам акции
                        то си личи от 1800 км че имаш тези акции

Коментар

напъно резонно е - Еврохолд изкараха много силен отчет в петък вечерта, отчет който не беше "консумиран" защото понеделник беше неработен, а след това имаше отражение от кризата в Украйна.

и да имам акции
                          консумацията идва с вярата,а не с надеждата,защото акцията има необходимят стабилитет,но не и достатъчната предвидимост,което е свързано с по-големя премиум риск по позицията(или казано на по прост език може да има-а може и не..)

Коментар

това сериозно ли го мислиш или просто имаш акции в двете дружества и ти се иска да поскъпнат?

и да имам акции
                            Last edited by sa60o0; 06.03.2014, 00:03.

Коментар

Според мен следващите ръстове ще са при Еврохолд и Корпоративна търговска. Струва ми се, че последните месеца от големите компании те останаха малко назад с ръста на цените, а за сметка на това изкараха много силни отчети
                              +1
                              пътя на логиката следва твоето твърдение-да се надяваме че и участниците на борсата имат същото виждане по въпроса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                И АА8, колкото замисирката тя е за спорта,културата и възпитанието.
                                почини си малко , бе , човек

гледай как забравяш да споменеш някоя акция като си започнал сутринта в 11 часа да пишеш и сега в 24 часа още не си се спрял...

за твое добро ти ги пиша тези неща ................. знам, че не ти е лесно днес да надраскаш 25 поста...

Коментар

Working...
                                X