Честито софикс 600!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениенапъно резонно е - Еврохолд изкараха много силен отчет в петък вечерта, отчет който не беше "консумиран" защото понеделник беше неработен, а след това имаше отражение от кризата в Украйна.
КТБ от друга страна на фона на силният ръст на ЦКБ и ПИБ записват много по скромно представяне ( за последните 6 месеца - 6-7%, докато другите направиха по над 50%), а също така показват доста силни резултати
и да имам акции
Виж полки, макар и леко язвителен е отделил време и внимание да ти обясни долу-горе нещата - има едни коефиценти и съотношения, които в крайна сметка определят коя акция с колко ще се качи. Бъди му благодарен че ти е дал насока в която да помислиш. Намери материали и прочети малко по въпроса... това е начина да станеш по-успешен инвеститор, да избираш успешно акциите които ще се качат с 50% и да оставяш на лаиците тия които нямат потенциал
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениедобре, господин форумен трол, спирам да те храня с мнения
но ти продължавай да си тролиш и да пееш във хора на мисирките - не ми пречиш...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеех как ме разкри набързо ................. вече можеш да започнеш да участваш в предаването "пентаграм" по канал 3Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениепонеже гледам че плюеш по всичко тук, няма повече да споря с теб, само ще те питам според теб тогава къде се очаква ръст
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеили ти си от тези който вече са продали и сега гледат с влажен поглед как всеки ден цените се катерятfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене обичам да плюя във форума по акции и затова ще съм съвсем лаконичен като ти давам насоки за размисъл
виж колко години дружеството не е отчитало печалба и виж там проучи как се е получила тази печалба в отчета от петък ....................... продали са Еврохолд Имоти ЕООД за 10 милки и са отчели печалба за 2,5 млн ..................... другата година какво ще продадат за да изкарат пак печалба?
виж погледни при какви коефиценти се търгуват трите банки които си посочил и тогава пак ела да ми кажеш кое ще поскъпне
това което си написал, че две банки имали 50% ръст а третата банка имала само 6-7% ръст през последните 6 месеца не означава, че през следващите 6 месеца третата банка ще има 50% ръст а останалите две банки само 5-6% ръст
то си личи от 1800 км че имаш тези акцииНе е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
не обичам да плюя във форума по акции и затова ще съм съвсем лаконичен като ти давам насоки за размисъл
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениенапъно резонно е - Еврохолд изкараха много силен отчет в петък вечерта, отчет който не беше консумиран защото понеделник беше неработен, а след това имаше отражение от кризата в Украйна.
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеКТБ от друга страна на фона на силният ръст на ЦКБ и ПИБ записват много по скромно представяне ( за последните 6 месеца - 6-7%, докато другите направиха по над 50%), а също така показват доста силни резултати
това което си написал, че две банки имали 50% ръст а третата банка имала само 6-7% ръст през последните 6 месеца не означава, че през следващите 6 месеца третата банка ще има 50% ръст а останалите две банки само 5-6% ръст
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеи да имам акцииfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениенапъно резонно е - Еврохолд изкараха много силен отчет в петък вечерта, отчет който не беше "консумиран" защото понеделник беше неработен, а след това имаше отражение от кризата в Украйна.
КТБ от друга страна на фона на силният ръст на ЦКБ и ПИБ записват много по скромно представяне ( за последните 6 месеца - 6-7%, докато другите направиха по над 50%), а също така показват доста силни резултати
и да имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетова сериозно ли го мислиш или просто имаш акции в двете дружества и ти се иска да поскъпнат?
и да имам акцииLast edited by sa60o0; 06.03.2014, 00:03.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеСпоред мен следващите ръстове ще са при Еврохолд и Корпоративна търговска. Струва ми се, че последните месеца от големите компании те останаха малко назад с ръста на цените, а за сметка на това изкараха много силни отчети
пътя на логиката следва твоето твърдение-да се надяваме че и участниците на борсата имат същото виждане по въпроса!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ АА8, колкото замисирката тя е за спорта,културата и възпитанието.
гледай как забравяш да споменеш някоя акция като си започнал сутринта в 11 часа да пишеш и сега в 24 часа още не си се спрял...
за твое добро ти ги пиша тези неща ................. знам, че не ти е лесно днес да надраскаш 25 поста...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар