Голямо мъртвило тук.Поне дивиденти да даваха,но докато не върне отново на 1 лв няма да тръгне нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
ти не беше ли купил за 10 К привилегии значи нето са ти превели 1140 лева или малко под 655 долара (американски)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПри ЦКБ артиите дивидент не дават,но жабоците днес са ми превели една мазна сумичка.Това е да знаеш къде да инвестираш и кога да разпродадеш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
при основната дейност печалбата на акция пада с 10%
а тези в дясно за атака ли се подготвят? ........ имам и някои други въпроси, но ще ги запазя за по-нататък...
не е препоръкаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
-
Тук ситуацията ми напомня за една култова реплика от един бг филм : “Издишате,Велкоооо издишате”Last edited by Ташунко със сапа; 09.07.2019, 08:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stormbringer Разгледай мнениеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пич много си се спекал! Виж че колегите иронизират ..
А и за чий са ти няколко стинки дивидент, то нека тръгне тренда и качи 1-2 лв пък и без дивидент ще минем
чета си пак предния пост и виждам, че притесненията може да идват единствено от това изречение:
единствения въпрос сега е, дали ще се наложи ново увеличение на капитала в близките няколко месеца
не е препоръка...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пич много си се спекал! Виж че колегите иронизират ..
А и за чий са ти няколко стинки дивидент, то нека тръгне тренда и качи 1-2 лв пък и без дивидент ще минемНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
какъв дивидент???
кога е имало дивидент тук, че някой да има реални очаквания за такъв?
единствения въпрос сега е, дали ще се наложи ново увеличение на капитала в близките няколко месеца
мнението ми не е препоръка за вземане на инв.решение
А и за чий са ти няколко стинки дивидент, то нека тръгне тренда и качи 1-2 лв пък и без дивидент ще минем
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеТука чакам дивидента да е като на ПИБ.
кога е имало дивидент тук, че някой да има реални очаквания за такъв?
мнението ми не е препоръка за вземане на инв.решениеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар