Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениемай няма да ни огреемисля, че днес е повратна точка
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБе и аз взимам 500 000 на 0.05 лева
Станаха общо 1 500 000 , аре някои софиянец да иде до офиса на артиото и да им каже че ще ги отървем от мъките на ОТС пазарамисля, че днес е повратна точка
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Пичове не съммного запознат с групата и ЦКБ... Но последните 1-2 години, като прочета нещо за ЦКБ винаги е свързано с придобиване на дялове във Велграфа и Зърната.... В крайна сметка за акционерите тук да не остане само хартията и пасивите..Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа тези 500 К удвоявам офертата, без майтап
Станаха общо 1 500 000 , аре някои софиянец да иде до офиса на артиото и да им каже че ще ги отървем от мъките на ОТС пазараНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеДаже я отиграха - махнаха поръчките продава
Явно продавача не му се слиза под 54 стМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНяма значение кой е Продавача.
махаме всички поръчки купува...Те няма да имат избор... Цената ще падне на 20-30 стотинки и 10 млн акции ще им ги изкупим тогава за 2-3 млн. (500 човека ще изкараме по 5000 лв и ще им решим проблема...щом са толкова на зор)
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеТака бе,
Аз м/у другото бих ги оферирал 500к акции по 5стинки ако искат
П.С.Виж днес като те си махнаха поръчките продава всичко вяло с няколко к цената 10% ще направи ръстЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Спекулант, не си прав това което писа Мариан бе за Хим, и второ 2/3 от акциите на Артио ги изкупи Хим Инвест.
Тук не е ясно кой е продавача. Докато има проблем в Гърция и не са ясни нещата какво ще се случва с тях тук ще е мътно, от отчетите на ЦЦБ се вижда, как им е спаднало кредитирането спрямо конкурентните и се трупа кеш - това ясно какво говори.
А иначе като нищо мажо може чака още падне все пак на края на година като вземат подчинения дълг - това е с перспективи за увеличаване на кредитирането - който взел от ниското доста ще се облажи.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение..... Но както и да е чакам др месец да дойде или нещо излезе до тогава, че само гадаем, кой е и какво прави
Единственото което е за гадаене е защо мажоритарите по тия позиции не купуват. И вариантите за мен са три - или смятат акцията за шит и че не струва толкова, или нямат пукната стотинка, или чакат Артио да смъкнат гащи още по-ниско. Това е, всеки сам да си прецени.Добрият, стар Батя
Коментар
-
Тук факторите са външни ей на днес от Тройката искат от Гърчулята още 2 милярда - това отиграване за шитване на страната от ЕЗ няма как да не ни игирае и на нас като страна партньор и като един голям процент от БГ банките са гръцки - това е цялата схема + излизането на някой голям - като гледам обемите още доста поетапно на порции ще има излиза. Мен ми стана чудно лакомията като я запратиха до 70 стинки много бързо я свалиха очаквах доста ще разшитнат по високо, че да не им се налага на ниско да чистят. Но както и да е чакам др месец да дойде или нещо излезе до тогава, че само гадаем, кой е и какво правиМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар