IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    май няма да ни огрее мисля, че днес е повратна точка
    Миналата седмица го отиграха по същия начин.Петък,понеделник оттеглиха големите поръчки продава,закрепиха цената и вторник започнаха да изсипват.

Коментар

Кат не върви , не варви
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Бе и аз взимам 500 000 на 0.05 лева

Станаха общо 1 500 000 , аре някои софиянец да иде до офиса на артиото и да им каже че ще ги отървем от мъките на ОТС пазара
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Пичове не съммного запознат с групата и ЦКБ... Но последните 1-2 години, като прочета нещо за ЦКБ винаги е свързано с придобиване на дялове във Велграфа и Зърната.... В крайна сметка за акционерите тук да не остане само хартията и пасивите..
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

За тези 500 К удвоявам офертата, без майтап
            Бе и аз взимам 500 000 на 0.05 лева

Станаха общо 1 500 000 , аре някои софиянец да иде до офиса на артиото и да им каже че ще ги отървем от мъките на ОТС пазара
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
              Даже я отиграха - махнаха поръчките продава
              Да, ей това се нарича ръст за 31 акции които ги купи ще региситраме тук 7% ръст

Явно продавача не му се слиза под 54 ст
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Даже я отиграха - махнаха поръчките продава

Коментар

• Е значи схемата измислена

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Няма значение кой е Продавача.

махаме всички поръчки купува...Те няма да имат избор... Цената ще падне на 20-30 стотинки и 10 млн акции ще им ги изкупим тогава за 2-3 млн. (500 човека ще изкараме по 5000 лв и ще им решим проблема...щом са толкова на зор )
                    Ок аз съм навит и Г(к)УРОТО като удари едно рамо с 500 лева и после всички ай в рапонги

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Така бе,

Аз м/у другото бих ги оферирал 500к акции по 5стинки ако искат

П.С.Виж днес като те си махнаха поръчките продава всичко вяло с няколко к цената 10% ще направи ръст
                      За тези 500 К удвоявам офертата, без майтап
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Така бе,

Аз м/у другото бих ги оферирал 500к акции по 5стинки ако искат

П.С.Виж днес като те си махнаха поръчките продава всичко вяло с няколко к цената 10% ще направи ръст

Коментар

• Няма значение кой е Продавача.

махаме всички поръчки купува...Те няма да имат избор... Цената ще падне на 20-30 стотинки и 10 млн акции ще им ги изкупим тогава за 2-3 млн. (500 човека ще изкараме по 5000 лв и ще им решим проблема...щом са толкова на зор )
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Спекулант, не си прав това което писа Мариан бе за Хим, и второ 2/3 от акциите на Артио ги изкупи Хим Инвест.
                            Тук не е ясно кой е продавача. Докато има проблем в Гърция и не са ясни нещата какво ще се случва с тях тук ще е мътно, от отчетите на ЦЦБ се вижда, как им е спаднало кредитирането спрямо конкурентните и се трупа кеш - това ясно какво говори.

А иначе като нищо мажо може чака още падне все пак на края на година като вземат подчинения дълг - това е с перспективи за увеличаване на кредитирането - който взел от ниското доста ще се облажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              ..... Но както и да е чакам др месец да дойде или нещо излезе до тогава, че само гадаем, кой е и какво прави
                              Не гадаем бе хора. Излязоха отчети, инфо от сайта на фонда, Мариян ви писа новина че е Артио. Какво още искате, да се публикува в ДВ ли?!

Единственото което е за гадаене е защо мажоритарите по тия позиции не купуват. И вариантите за мен са три - или смятат акцията за шит и че не струва толкова, или нямат пукната стотинка, или чакат Артио да смъкнат гащи още по-ниско. Това е, всеки сам да си прецени.
                              Добрият, стар Батя

Коментар

• Тук факторите са външни ей на днес от Тройката искат от Гърчулята още 2 милярда - това отиграване за шитване на страната от ЕЗ няма как да не ни игирае и на нас като страна партньор и като един голям процент от БГ банките са гръцки - това е цялата схема + излизането на някой голям - като гледам обемите още доста поетапно на порции ще има излиза. Мен ми стана чудно лакомията като я запратиха до 70 стинки много бързо я свалиха очаквах доста ще разшитнат по високо, че да не им се налага на ниско да чистят. Но както и да е чакам др месец да дойде или нещо излезе до тогава, че само гадаем, кой е и какво прави

Коментар

Working...
                                X