Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе трябва ли базата да е цената на която си купил, а не някаква си измислена дата? Иначе нямам нищо против удвояване на цената
Според мен на 02.01.2013г. ти засичат 20К и на 02.01.2014 правят изравнявяне ...колко си внесъл ,колко си вкарал ,колко дивидени си взел....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук е втората позиция след Доверие където цената ще се изстреля над леф ако Дянков прекара данък на печарбата от борсата .....
Третата е Корп ако влезе с тази цена в лапите на Дянков а прави увеличение двойно....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук е втората позиция след Доверие където цената ще се изстреля над леф ако Дянков прекара данък на печарбата от борсата .....
Третата е Корп ако влезе с тази цена в лапите на Дянков а прави увеличение двойно....
Вдигаш и после продаваш на загуба) за физическите
) хахах
Last edited by al4en; 13.10.2012, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРеално погледнато, ако оценяваме размера на пакета - тук би трябвало да свърши преди Хим-а, а дали вече не е свършил?
Третата е Корп ако влезе с тази цена в лапите на Дянков а прави увеличение двойно....
Коментар
-
Last edited by equal; 12.10.2012, 09:12.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеИ аз мисля ,че на Артио са им останали малко акции,та затова питах Батя,ако знае нещо повече да каже .
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение....
ако е вярна информацията, че до края на месеца трябва всичко да разпродадат без оглед на цената ....................... то тогава очаквам много интересни 3 седмици и може да се случат големи извращения с цените на някои акцииДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХе, загуби. Вече на почти + 11%. Те хамериканците нека дигнат още 6-7 стинки, пък да видим дали няма да им продам с кеф.
После пак ще усреднявам на 54-55
Докато не свършат милките при хима и тук няма резон да е над 56-7, ко ще и супер отчети да излязат междувременно.
Утре може да видим и 70 стинки.....
Задаваш ли си въпроса защо не е ССВ на 40 стинки ,както се движеше спрямо ХИМ ами няма пакети да излизат а дребни спекуланти , който се мъчат да го играят на късо....Така че 55 ст може да се видят пак само ако се видят на ХИМ ....55 ст....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт трите шита на ТИМ тук има най голяма вероятност да се измъкне човек без загуби...|Даже и затова ,че няма големи продавачи и последното падане от 70 стинки до 55 е конюктура че въпреки че нямаше големи продавачи ,купувачите бяха още по малко....
Не е препоръка....
После пак ще усреднявам на 54-55
Докато не свършат милките при хима и тук няма резон да е над 56-7, ко ще и супер отчети да излязат междувременно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеАртио имат още, но засега спряха да дават по всичките си позиции.
И преди така спираха за по ден-два, но сега може да са решили че на биците им трябва по-дълга почивка.
ако е вярна информацията, че до края на месеца трябва всичко да разпродадат без оглед на цената ....................... то тогава очаквам много интересни 3 седмици и може да се случат големи извращения с цените на някои акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе могат се изравнят, нали. Би било много тъпо. И противоестествено.
....................... то и сега разликата е десетина % между цените на двете акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеИ аз мисля ,че на Артио са им останали малко акции,та затова питах Батя,ако знае нещо повече да каже .
Не е препоръка....
Коментар
Коментар