IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Да не е пенсионно само, че почнат ли да продават те нали знаете, това ще е краят.
    Вчера наистина съм купил от ПФБК ,но днес са ми продали от Карол.

А пенсионниите дружества сами са си виновни, ако почнат да им бягат клиентите (пенсионерите) - с огромния ресурс, който им беше поверен за толкова години не успяха да развият БФБ и да направят добра доходност.
    А те си плетат основно схемички и се боричкат по между си за да направят сечено на съседа ,а не да облагодетелствуват хората ,които са им се доверили !
    Аз смятам ,че Пенсионните фондове трябва много по активно да защитават интересите на стотиците хиляди българи, които са им са се доверили и да настояват активно за прозрачно и ефективно управление на дружествата и споделяне на печалбите .

Малко мажоритари биха се опълчили срещу обществения интерес ,а и институциите биха подкрепили ПФ при по-голяма публичност и прозрачност.

Но за целта на първо място пенсионните фондове трябва да проумеят .че имат общи цели и да се обединят в постигането им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
      Поредния тъп чужденец...браво на всички купили...свърши му пакета
      Мерси,дано да си прав.

Коментар

Ха.....откъде знаеш че е свършил?

Коментар

Да не е пенсионно само, че почнат ли да продават те нали знаете, това ще е краят.

Коментар

• Поредния тъп чужденец...браво на всички купили...свърши му пакета

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              от кой купувате днес тук?
              Пфбк

Коментар

• от кой купувате днес тук?
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Наистина ли някой реално мисли, че тази прекрасна подценена акция е скъпа, а тази на ПИБ с всичките й проблеми - евтина?

имам акции, въпросът ми не е препоръка

Коментар

• Пак се начервила тая уж ракета . Към шейна отива повече ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Ако имаш интерес към пакета мога да ги питам
                      По-голям интерес имам към Хим, но си взимам от пазара на по-ниски цени. Питам информативно. Благодаря
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                        На Доверие колко бройки им остават?
                        Ако имаш интерес към пакета мога да ги питам

Коментар

• На Доверие колко бройки им остават?
                          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Не мога да разбера защо продавате под 1.65...пакета на чужденеца мина....ПФ доверие са обевили тази цена за своят и не я свалят вече от месеци а вие дребните се надпреварвате да ги изпреварвате...и кого изпреварвате?очевидно нямате шанс за спекула в тази ситуация....ми изчакайте си кротко да го отнесе някой този пакет на 1.65 и нагоре и после няма кой чак толкова да продава до 2лв а и си чакаме никито да уреди още кинти след влизането в чакалнята и повишаването на рейтинга...2м. Намери аз лично чакам поне още шест...
                            хайде сполай ви!
                            Последната седмица продават дребните, което е знак, че ще обръща. Прав си за пакета на Доверие на 1,65 и аз това подочух като цена, както и 1.75 за пакета им от Химимпорт. Минем ли тези нива цените и на двете артии отиват над 2 кинта.

Коментар

• Не мога да разбера защо продавате под 1.65...пакета на чужденеца мина....ПФ доверие са обевили тази цена за своят и не я свалят вече от месеци а вие дребните се надпреварвате да ги изпреварвате...и кого изпреварвате?очевидно нямате шанс за спекула в тази ситуация....ми изчакайте си кротко да го отнесе някой този пакет на 1.65 и нагоре и после няма кой чак толкова да продава до 2лв а и си чакаме никито да уреди още кинти след влизането в чакалнята и повишаването на рейтинга...2м. Намери аз лично чакам поне още шест...
                              хайде сполай ви!

Коментар

• Тая артия ще си отиде до левчето без проблем и тогава ще купя поне 100 000 бройки.Сега е скъпа.

Коментар

Working...
                                X