If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Избори идват в Америката, това е най-важното................:-))))))))))))))))
Пепи,то че е важно,важно е.Но за тези които не са се замислили досега,нека им помогна да го направят:
1)Колко струват кампаниите на кандидат президентите на САЩ?
2)Кой финасира същите тези кампании?
Ако направим едно съвсем хипотетично допускане,че голяма част от тази средства се осигуряват от листнати на борсите в Щатите компании,то вероятно ще стигнем и до един интересен извод!
А именно....
Е,не е никак сложно,вероятно 99% ще се досетят и сами за какво става въпрос.
Та за Щатите да не се притесняваме,там икономиката, дори при всички тези мрачни статии и апокалиптични прогнози се развива доста добре.
пс
А и вероятно много хора знаят какво правят Щатите в случай на опасение от рецесия.И въобще не говоря за сваляне на лихви и т.н..говоря за друг техен прийом,прийом работещ 100% безотказно.
Та там нещата са ок,и тук са ок.Който не го вижда,пак казвам,трабвя да отиде до близък магазин и да си купи един телескоп.Вероятно така ще му е много по-ясно.
Изкопаемо, явно дори политикономията си чел през пръсти - капитализма се развива циклично това е неизбежно. Дали ти харесва или ти се вярва - това е факт. Опасенията от рецесия свършват тогава когато рецесията свърши и дойде подема............
Причината капитализма да е най-добрия строй в момента е точно, че в края на рецесията и началото на подема компаниите за които говориш са най-конкурентоспособни.
Прибирай се в нафталина и си дочети малко, знам че е кофти. Вземи си ти телескоп или лупа да се пощиш в тъмнината в която живееш
Боунс,кажи ми сега с какво съм заслужил твоето височайшо внимание.
Ако направя разбор на писанията ти,вероятно на всяко 10-то мнение ме споменаваш.Няма нужда толкова да мислиш за мен.Аз не мисля за теб и не се сещам въобще за твоята харизматична личност.Повярвай ми,чувствам се добре.Живей си живота и не се занимавай с неща от които очевидно не разбираш.
Сега по същество.
Къде съм казал,че капитализма не се развива циклично.Моля за цитат.
Кой твърди обратното на това,че в края на рецесията и началото на подема компаниите за които говоря/за кой компании всъщност говоря/ са най-конкурентоспособни.Моля за цитат.
И най важното,къде въобще видя противоречие между това което си написал с цитираното от теб мое писание.
Моля за цитат.
Вероятно въобще не си разбрал какво исках да кажа с поста който ти цитираш.Поне си признай,че не си разбрал,така ще е много по- разбираема позицията ти.
пс
изкопаемо можеш да казваш на гаджето си/независимо от кой пол/,но аз нямам влечение към теб или към представители на твоя пол и затова ако обичаш,не ме наричай така.
Март наближава,очаквам да видя с нетърпение как в Изток цените от началото на годината до сега с спаднали с поне 30%.
Защото нали знаеш,ако не е така,трабвя да си изпълниш обещанието,да спреш да пишеш във форума
Napraviha goliam jackpot na TOTO obraha dosta pari ot kandidat milioneri i sega 6te kupuvat akcii opredelni sredi s tezi pari ot obiknovenite hora,koito vairvat 4e naistina ima takwv jackpot
Коментар