IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АСТ ЕООД
    Телефон: 0888 260 775
    email: astbg2000@yahoo.com

Не знам защо сериозен "forex trader" ще се занимава с търговия на хартия. Дори няма достатъчно интелигентност фирмения и личния email да са различни.

Основната дейност на фирмата е търговия - внос на хария от
    САЩ и Канада (щокови хартии) и внос на машини за производство на картонени чаши за еднократна употреба.

Картонени чаши - от там са 20-те милиона!

Коментар

• Пичове, верно сте за бой. Петърчо е жаден за хорското внимание. Вие му го давате. Така още повече му чешете егото. И той се кефи - дразни ви, а вие настръхнали от събитията последните месеци - допълнително наливате вода в мелницата му. Направо му правите душевна чекия.

Елементарна психология - не му обръщайте внимание за няколко дена и няма да стъпи тук повече. Той е екхибиционист - ако няма публика - той е никой.

Коментар

• С тия 20 000 000 ме биеш.
        Стига да са твои.

Коментар

• Пешо по-добре давай акъли в темата "Защо в амриканските филми 4000 или 10 000 $ са нещо". Айде утре врътне некое депозитче в евро за по- сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
            Петърчо, с тия смешни суми ли си тръгнал да се пъчиш.
            Спри наркотиците.
            Не си осъзнал още 1ви основен урок , а той е че азбуката на финансите са % , а не абсолютните стойности.

И да те попитам - колко е най-голямата сума с която си скачал в пазара ? Моята е 20милиона $ и всеки пип ( 1пип = 0.0001) е равен на 2000$

Така че не казвай хоп преди да скочиш ;-)

Ех как се забавлявам

Коментар

• Ами, хубаво, забавлявай се, аз (пък и други) ти казвам, че много се изложи. А аз не мисля, че съм от ъпкащите и от самонавиващите се тук.

Коментар

• Петърчо, с тия смешни суми ли си тръгнал да се пъчиш.
                Спри наркотиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                  А, така, кажи сега и колко сантиметра ти е и се успокой.
                  Казах че се ЗАБАВЛЯВАМ , а кое може да разстрои един българин повече от това ако Вуте не е зле а е добре.

В момента си представям изкривените физиономии на Х броя които си гризат ноктите и вярвай ми наистина няма да мигнат + 25% за 2 седмици , а те с толкова но с обратен знак на БФБ .... е това си е шок и ужас вече :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Първоначално изпратено от alexandar
                    Време е май модератора да изтрие по- циничните мнения. Абе Вия да не се намирате на Лъвов мост. Пешо бегай си инвестирай в златото и ни остави спокойно да си "изгубиме" парите. Аман от комплексари бе.

П.П. Егати професионалния анализатор си, щом една дама с изказване във форум може да те докара до истерия да псуваш и т.н. Бате ти на форекса всяка вечер трябва да пребиваш жена си ли?
                    14 Януари 2008 14 Януари 2008 DEPOSIT deposit USD10 716,00 USD 10 716,00

Balance as of 29 Януари 2008 USD 13 038,34

И сега да ли пък сън ще те хване ???

Ха ха ха ха, оня ден да беше си взел FAZLES na 160 i si gi shitni dnes na 220, a познай що ти нема да спиш. Ако това тие акаунта да те е.. в аматьора. Извинявай не обичам да се меря с някой, ама бате ако търгуваш с толкова пари сори, тук става въпрос за много повече пари.

Коментар

• Петър Караиванов, с малко думи - чел съм твои неща доста. Имах някакво уважение, въпреки че не ви познавам лично, ей така, от мнения в форума. В момента това уважение вече го няма. Ползвате форума за собствена реклама, само и само да си чешете егото. Ми бъдете пич, ако можете да бъдете и спрете да си правите евтина реклама. Сигурен съм, че ако си следите посещенията в собствения сайт, ще видите че явно повечето са от тук. Както и да е де, просто мисълта ми е - по добре светете с собствена светлина, а не с отразената от този форум. Ако можете - правете го. По добре да отстъпиш с достойнство, отколкото да го загубиш напълно.

А за вихрещата се полемика с "високо изразни средства" - засрамете се ! Всички !

Молба към инвестора - ако искате този форум да го има и да бъде на ниво, модерирайте нецензурните постове и изгонете простаците или всички нормално мислещи ще се изнесат другаде, защото никой няма да иска да пише в клоаката, в която започва да се превръща форума.

Поздрави !

Коментар

• Петре, по толкова губят/печелят на ден много от пишещите във форума, но чак пък такива страсти.

Ще прозвуча като начален учител, ама спрете се малко и проявявайте повече уважение

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Първоначално изпратено от alexandar
                          Време е май модератора да изтрие по- циничните мнения. Абе Вия да не се намирате на Лъвов мост. Пешо бегай си инвестирай в златото и ни остави спокойно да си "изгубиме" парите. Аман от комплексари бе.

П.П. Егати професионалния анализатор си, щом една дама с изказване във форум може да те докара до истерия да псуваш и т.н. Бате ти на форекса всяка вечер трябва да пребиваш жена си ли?

А, така, кажи сега и колко сантиметра ти е и се успокой.

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar

Коментар

• Петърчо, в три изречения имаш повече правописни грешки и от Бат Сали! Ха-ха-ха ....

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                                Пешо Простака
                                Но владее латинския!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X