IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде стига сте писали глупости.Направете място днес на биковете.

Коментар

• Ами аз предлагам да игнорираме Bouns, Инокентий и всякакви там Камили и Петърчовци.....Кво да им се вързваме...Да си пишат сами със себе си и с гласа, който им говори.....

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
        Bouns, следи темата и чети внимателно преди да "плюеш"! :-(
        По всичко личи, че ти ще си днешният "пророк"! Дано нямаш шанса да "размахваш" поучително с пръст в края на сесията или ако е така защото всичко е било положително - аз ще съм първият, който ще напише с големи букви: "Браво на Bouns! Прав беше!" ;-)

kif, дано не се появат "камилите", "хитър петър" и още няколкото кисели ник-а от вчера... :-)

п.с - На търгуващите днес, УСПЕХ! Независимо от решенията които ще вземат - дано са правилни! :-)
        Имам свободно време и го уплътнявам, но зададох съвсем безобиден въпрос, не съм давал прогнози .......

Коментар

• Най накрая някой да каже нещо а не само да говори.

Коментар

• Ами въпроса ми беше към хора които сега цитират индексите когато са на плюс, ти явно наитснита имаш проблем с четенето щом започна сам да ми отговаряш......... Виж Афтъра все още твърди че няма връзка, НО И ДВЕТЕ ПОСОКИ - нагоре и надолу.
            Ето гледам пепи ще си изяде ..... че аз съм продал есента Ама спокойно момче, не само имам акции на една компания от 2-3 седмици но изобщо не намирам за нужно да споделя коя е !!!!! Не само това, въпреки че ми е на червено тази сделка, средната ми цена е на 1/2 от есента, има ли смисъл да говориме? То в момента е мазохизъм да се хвалиш колко много акции имаш, на мене ми е добре така.
            Но така като гледам няма да ми отговорите кое ви накара да гледате зелените индекси, само си губя времето, но поне е забавно

Коментар

• Bouns, следи темата и чети внимателно преди да "плюеш"! :-(
              По всичко личи, че ти ще си днешният "пророк"! Дано нямаш шанса да "размахваш" поучително с пръст в края на сесията или ако е така защото всичко е било положително - аз ще съм първият, който ще напише с големи букви: "Браво на Bouns! Прав беше!" ;-)

kif, дано не се появат "камилите", "хитър петър" и още няколкото кисели ник-а от вчера... :-)

п.с - На търгуващите днес, УСПЕХ! Независимо от решенията които ще вземат - дано са правилни! :-)

Коментар

• Киф ,

най интересното е че Bouns , не играе на БФБ с лични пари,

казвал е , че няма акции......................,

е-еееееее, питам аз какво прави в тези форуми тогава с негативизма си?????? :-))))

То, за да играеш на БФБ с пари си трябват здрави топки.............,

а не по цял ден да ми пишеш за световните индекси и колко е зле борсата! ;-))

Коментар

• чувството за забавлението е взаимнно - уверявам те - обичам да ме обвиняват хора в нещо, което аз не съм, а те са - аз изкарах твой цитат - "днес еди кой си е на минус - утре ще е весело" - ако ми изкараш цитат на мен "днес еди кой си е на плюс - утре сме ЪП" обещавам да спра да пиша в този форум!

незнам кой не може да чете, повтарям ти - казах КОМЕНТАРИ ОТ РОДА НА, а ти се хващай за Китай )))

м/у другото веднага след теб има един дето ни обяснява какви са индексите в Азия днес - с него нещо няма ли да се заядеш или той не е подходящ
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                    Първоначално изпратено от Bouns
                    Първоначално изпратено от kif
                    От известно време много зачестиха тука цитатите на световните индекси когато са зелени (нагоре), чудя се когато тръгнаха надолу същите участници тръбяха, че няма връзка корелация и т.н. Интересно ми е какво промени мирогледа Ви?
                    Това наистина е въпрос!
                    Ако намерите отговора, дори да не го споделите във форума ще ви се прояснят доста неща. А който преди е писал на килограм - каквото и да е само и само да е за up up up яхоооооо теорията, сега може да сподели дали постването на оптимистични настроения има корелация със Софикс
                    не знам къде си гледал, ама хората които започнаха да цитират зелените индекси се появиха в отговор на други едни, които изчезнаха от форума или си смениха никовете - върни се назад в

темата за паниката и в безбройните теми които фактс пускаше и виж кой започна да говори за корелацията. Между другото имам бегли спомени, че и ти имаше постове от рода "Китай е -2,5% слагайте каскати", но може и да бъркам.

моите наблюдения са, че за надолу такава има наистина, но за нагоре никаква - това не е само от последните 2 седмици, ами и от корекцията миналата година по това време - паднахме с Китай и целия свят, но докато те се възстановиха след 2 седмици ние продължихме 3 месеца.
                    Аз лично за Китай не съм говорил......... не е тайна че според мене има връзка между Бъглария и развитите държави, обаче редица участници пееха песни как ние сме развиваща се икономика и нас рецесия не ни лови Същите сега цитират индексите на развитите държави. Въпроса ми е КАКВО ИМ ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО, ЧЕ ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ НАС И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ??????????
                    Ако още няколко като тебе тръгнат да шикалкавят, даже няма и да отговарям - явно просто търсите винаги положителното при интерпретациите си
                    ... И колко е точно силна връзката, така де ако може да ни светнеш, ако обичаш в число, -1;0;1,. Благодаря ти предварително.
                    Връзка има ама е дрън-дрън връзка, само 0.8-0.9 с Hang Seng ...

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      Bouns, незнам кой шикалкави - опитах се да ти дам отговор на това което пишеш - иначе виж тук:

DAX - 5,32% като гледам futures na DJ искам да предупредя всички оптимисти че за днешния януарски понеделник ще се говори дълго, а в 16:30 наше време можем да очакваме истински сензации от САЩ индекса.
                      това не е препоръка естесвено а лично мнение.
                      п.с. казах, че коментарите първо са бегли и второ от рода, че дори и подложих на леко съмнение, че си бил ти - но съмненията са само леки защото се оказа, че си ти ;-)
                      Само да те питам в този контекст - Dax са в Китай, или DJ????
                      Чети - според мене има връзка между развитите държави и България аз не го крия! Сега пак питам според вас ЗАЩО ВЕЧЕ ИМА ВРЪЗКА - преди нямаше?
                      Започвам истински да се забавлявам сутрешно - или се правиш на манипулатор или си зле с четенето......

П.С. така като гледам ВИЕ ДОРИ НЯМАТЕ ОТГОВОР ЗАЩО СТЕ СИ ПРОМЕНИЛИ МНЕНИЕТО, а започвате да ми задавате въпроси от съвсем различно естество.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                        Първоначално изпратено от kif
                        От известно време много зачестиха тука цитатите на световните индекси когато са зелени (нагоре), чудя се когато тръгнаха надолу същите участници тръбяха, че няма връзка корелация и т.н. Интересно ми е какво промени мирогледа Ви?
                        Това наистина е въпрос!
                        Ако намерите отговора, дори да не го споделите във форума ще ви се прояснят доста неща. А който преди е писал на килограм - каквото и да е само и само да е за up up up яхоооооо теорията, сега може да сподели дали постването на оптимистични настроения има корелация със Софикс
                        не знам къде си гледал, ама хората които започнаха да цитират зелените индекси се появиха в отговор на други едни, които изчезнаха от форума или си смениха никовете - върни се назад в

темата за паниката и в безбройните теми които фактс пускаше и виж кой започна да говори за корелацията. Между другото имам бегли спомени, че и ти имаше постове от рода "Китай е -2,5% слагайте каскати", но може и да бъркам.

моите наблюдения са, че за надолу такава има наистина, но за нагоре никаква - това не е само от последните 2 седмици, ами и от корекцията миналата година по това време - паднахме с Китай и целия свят, но докато те се възстановиха след 2 седмици ние продължихме 3 месеца.
                        Аз лично за Китай не съм говорил......... не е тайна че според мене има връзка между Бъглария и развитите държави, обаче редица участници пееха песни как ние сме развиваща се икономика и нас рецесия не ни лови Същите сега цитират индексите на развитите държави. Въпроса ми е КАКВО ИМ ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО, ЧЕ ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ НАС И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ??????????
                        Ако още няколко като тебе тръгнат да шикалкавят, даже няма и да отговарям - явно просто търсите винаги положителното при интерпретациите си
                        ... И колко е точно силна връзката, така де ако може да ни светнеш, ако обичаш в число, -1;0;1,. Благодаря ти предварително.

Коментар

• Bouns, незнам кой шикалкави - опитах се да ти дам отговор на това което пишеш - иначе виж тук:

DAX - 5,32% като гледам futures na DJ искам да предупредя всички оптимисти че за днешния януарски понеделник ще се говори дълго, а в 16:30 наше време можем да очакваме истински сензации от САЩ индекса.
                          това не е препоръка естесвено а лично мнение.
                          п.с. казах, че коментарите първо са бегли и второ от рода, че дори и подложих на леко съмнение, че си бил ти - но съмненията са само леки защото се оказа, че си ти ;-)

Коментар

• Мечият анализ, не можа да срине пазара вчера.
                            Интересно ми е , какъв ще е ефекта на бичия анализ на Емил, пуснат в тема-"Bullish сценарии за SOFIX", който пействам тук

Първоначално изпратено от emilio52
                            На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).

Представения анализ не е препоръка за търговия.
                            Изготвил Емил Бъркалов

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589

Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Това наистина е въпрос!
                              не знам къде си гледал, ама хората които започнаха да цитират зелените индекси се появиха в отговор на други едни, които изчезнаха от форума или си смениха никовете - върни се назад в темата за паниката и в безбройните теми които фактс пускаше и виж кой започна да говори за корелацията. Между другото имам бегли спомени, че и ти имаше постове от рода "Китай е -2,5% слагайте каскати", но може и да бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                                Това наистина е въпрос!
                                не знам къде си гледал, ама хората които започнаха да цитират зелените индекси се появиха в отговор на други едни, които изчезнаха от форума или си смениха никовете - върни се назад в темата за паниката и в безбройните теми които фактс пускаше и виж кой започна да говори за корелацията. Между другото имам бегли спомени, че и ти имаше постове от рода "Китай е -2,5% слагайте каскати", но може и да бъркам.

Коментар

Working...
                                X