Първоначално изпратено от съни(тя)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mitak123Първоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от skipBouns, следи темата и чети внимателно преди да "плюеш"! :-(
По всичко личи, че ти ще си днешният "пророк"! Дано нямаш шанса да "размахваш" поучително с пръст в края на сесията или ако е така защото всичко е било положително - аз ще съм първият, който ще напише с големи букви: "Браво на Bouns! Прав беше!" ;-)
kif, дано не се появат "камилите", "хитър петър" и още няколкото кисели ник-а от вчера... :-)
п.с - На търгуващите днес, УСПЕХ! Независимо от решенията които ще вземат - дано са правилни! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоМечият анализ, не можа да срине пазара вчера.
Интересно ми е , какъв ще е ефекта на бичия анализ на Емил, пуснат в тема-"Bullish сценарии за SOFIX", който пействам тук
Първоначално изпратено от emilio52На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).
Представения анализ не е препоръка за търговия.
Изготвил Емил Бъркалов
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589
Коментар
-
Bouns, поне според мене е невъзможно да няма корелация, но определено при нас е такава, че е много трудно да и хванеш спатиите...
И като че е по-силна в отрицателната посока. Другото което ми се струва е, че ние сме със закъснение поне един ден. (това всичкото е лично мое мнение)
Иначе поздравления, че си се усетил и си излезнал есента и пожелавам(и на тебе и на всички)много зелено и много бици наоколо:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от skipBouns, следи темата и чети внимателно преди да "плюеш"! :-(
По всичко личи, че ти ще си днешният "пророк"! Дано нямаш шанса да "размахваш" поучително с пръст в края на сесията или ако е така защото всичко е било положително - аз ще съм първият, който ще напише с големи букви: "Браво на Bouns! Прав беше!" ;-)
kif, дано не се появат "камилите", "хитър петър" и още няколкото кисели ник-а от вчера... :-)
п.с - На търгуващите днес, УСПЕХ! Независимо от решенията които ще вземат - дано са правилни! :-)
Коментар
Коментар