IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    Днес, ВИЕТНАМ

HO CHI MINH STOCK INDEX +3.88%
    HANOI EXCH STK EQTY INDX +6.49%
    )))))))))
    поздрави, Bouns))
    направо ме израдва от всякъде.
    мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• Аз пък искам да поздравя 106 .Отново се включва в някои позиции и крепи пазара в крехкия бичи зародиш.

Коментар

• 107 купува
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тва е затишие пред буря. Продавачите не продават защото няма купувачи. В момента в който се появят повече оферти купува има изсипвания.

Коментар

• Някой да вижда Сашко и Карол да продават.

Коментар

• Индекс Стойност Промяна Промяна %
              Sofix 1 357.79 ▲3.04 ▲ 0.22
              BG40 403.18 ▼0.16 ▼ 0.04
              BG TR30 884.74 ▲3.53 ▲ 0.40
              BG REIT 98.45 ▲0.17 ▲ 0.17

Коментар

• Днес, ВИЕТНАМ

HO CHI MINH STOCK INDEX +3.88%
                HANOI EXCH STK EQTY INDX +6.49%
                )))))))))
                поздрави, Bouns))

Коментар

• ТИЯ ИНДЕКСИ НЕ МРЪДНАХА ЛИ ?НА САЙТА НА БФБ СА БЕЗ ПРОМЯНА

Коментар

• момци,
                    при Вас виждам не оптимизъм, а отчаяние...
                    Аре малко по ... на положение...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak123
                      Първоначално изпратено от Bouns
                      Първоначално изпратено от skip
                      Bouns, следи темата и чети внимателно преди да "плюеш"! :-(
                      По всичко личи, че ти ще си днешният "пророк"! Дано нямаш шанса да "размахваш" поучително с пръст в края на сесията или ако е така защото всичко е било положително - аз ще съм първият, който ще напише с големи букви: "Браво на Bouns! Прав беше!" ;-)

kif, дано не се появат "камилите", "хитър петър" и още няколкото кисели ник-а от вчера... :-)

п.с - На търгуващите днес, УСПЕХ! Независимо от решенията които ще вземат - дано са правилни! :-)
                      Имам свободно време и го уплътнявам, но зададох съвсем безобиден въпрос, не съм давал прогнози .......
                      когато разбрахме,че чужденците държат 40% от нашата борса тогава почнахме да гледаме http://www.bloomberg.com/markets/sto...i_region2.html
                      :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                        Мечият анализ, не можа да срине пазара вчера.
                        Интересно ми е , какъв ще е ефекта на бичия анализ на Емил, пуснат в тема-"Bullish сценарии за SOFIX", който пействам тук

Първоначално изпратено от emilio52
                        На графиките(Седмична и Дневна) е представено вълново броене, предполагащо много оптимистичен сценарии за SOFIX от близки до текущите нива. На Седмична графика спада от 1982(край на вълна III) е означен като вълна IV след края на която очаквам силно поскъпване във вълна V с цел 3910-5092 . На Дневна графика е означена вътрешната структура на вълна IV като тройна комбинация W-Y-Z завършваща с триъгълник . Над 1452 ще бъде сигнал за нейния край. Под 1296 ще доведе до по-ниски нива на вълна IV ограничени в зоната 1190-1200. Ключово ниво за Седмичния Бичи сценарии е 939 (края на вълна I).

Представения анализ не е препоръка за търговия.
                        Изготвил Емил Бъркалов

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053587

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5053589

Това е истината.

Коментар

• Много добро представяне на колегите отвъд океана, има ръст на индексите, очакване за намаление на лихвите на днешното заседание ан ФЕД, и одобряване на плана на Буш (Stimulus plan).

Коментар

• Bouns, поне според мене е невъзможно да няма корелация, но определено при нас е такава, че е много трудно да и хванеш спатиите...
                            И като че е по-силна в отрицателната посока. Другото което ми се струва е, че ние сме със закъснение поне един ден. (това всичкото е лично мое мнение)
                            Иначе поздравления, че си се усетил и си излезнал есента и пожелавам(и на тебе и на всички)много зелено и много бици наоколо:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                              Първоначално изпратено от skip
                              Bouns, следи темата и чети внимателно преди да "плюеш"! :-(
                              По всичко личи, че ти ще си днешният "пророк"! Дано нямаш шанса да "размахваш" поучително с пръст в края на сесията или ако е така защото всичко е било положително - аз ще съм първият, който ще напише с големи букви: "Браво на Bouns! Прав беше!" ;-)

kif, дано не се появат "камилите", "хитър петър" и още няколкото кисели ник-а от вчера... :-)

п.с - На търгуващите днес, УСПЕХ! Независимо от решенията които ще вземат - дано са правилни! :-)
                              Имам свободно време и го уплътнявам, но зададох съвсем безобиден въпрос, не съм давал прогнози .......
                              когато разбрахме,че чужденците държат 40% от нашата борса тогава почнахме да гледаме http://www.bloomberg.com/markets/sto...i_region2.html

Коментар

• Първоначално изпратено от optimistka
                                Ами аз предлагам да игнорираме Bouns, Инокентий и всякакви там Камили и Петърчовци.....Кво да им се вързваме...Да си пишат сами със себе си и с гласа, който им говори.....
                                +1

Коментар

Working...
                                X