Първоначално изпратено от cobos4e
Първоначално изпратено от Pastir
Да ви разкажа за 22.01.2008 и борсата...
Отивам аз днес в офиса на Елана на ул. "Кузман Шапкарев" да вкарам малко кеш в COBOS-a да подкрепиме бъдещи покупки. Влизам вътре - гледам опашка от хора. Викам бах мааа му. Идва охраната и ме пита - "Вие за какво"?. Викам "За касата, пич" (само къде не му казах пич
). Тоя ми вика "Касиерката е на обяд, наредете се на опашката". Междувременно на мене вече ми е ясно какви са тея хора и чии буй търсят там - бяха дошли да кешират каквото има и дим да ги няма. По надписа на касата - "Суми над 5000 лева само по банков път" - ми стана ясно, че са дребни риби (не че аз не съм).Не ми се чакаше и реших да се върна по-късно като се отправих към Софийския Университет, че не се бях мяркал на лекции от миналата година.Не мога да скрия, че се чувствах изключително горд, че бях решил да купувам във време на всенародно отчаяние. Отивам в университета...колегите хич не ги и боли гъза за борсата - чували са за нея само от американските филми (почуствах се самотен в силния ми ентусиазъм от сутрешните събития на борсата) - единственото нещо на дневен ред е кои кръчми да се обиколят довечера. Замислих се... викам си - лесно им е на тях... бах... за чии ми е и на мене да се вкарвам на борсата... дали да не зема тая четирицифрена сума в джоба ми и аз да я вкарам по разврат и алкохол...
Заеби ти тая работа. Върнах се в офиса на Елана (пак имаше опашка,но по-малка), подкрепих си COBOS-a, но си оставих една част от предвидената инвестиция , достатъчна да затрие безвъзвратно всички спомени само за една вечер разврат и алкохол... в случай, че ми се наложи да забравям нещо
И те така...
Не е препоръка за нищо...
Отивам аз днес в офиса на Елана на ул. "Кузман Шапкарев" да вкарам малко кеш в COBOS-a да подкрепиме бъдещи покупки. Влизам вътре - гледам опашка от хора. Викам бах мааа му. Идва охраната и ме пита - "Вие за какво"?. Викам "За касата, пич" (само къде не му казах пич

Заеби ти тая работа. Върнах се в офиса на Елана (пак имаше опашка,но по-малка), подкрепих си COBOS-a, но си оставих една част от предвидената инвестиция , достатъчна да затрие безвъзвратно всички спомени само за една вечер разврат и алкохол... в случай, че ми се наложи да забравям нещо

И те така...
Не е препоръка за нищо...
и за вкарване няма ограничение от 5 бона
Коментар