може ли някой да обясни какво правят заедно от дясно на fib 106 и 130
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
13:59 - изкупуване или разпродаване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrМай оптимизна от тази тема, започва лека полека да се прехвърля на БФБ)
Почвам да си мисля, че 130 са продавали за клиент или клиенти, които имат много последвателна стратегия, не само на нашия пазар, но и на другите пазари - при мечи тренд - който беше в последните 2-3 месеца по всички пазари, продават всичко и навсякъде, но сега нещата по чуждите борси се обърнаха рязко, и може би този клиент сега преусмисля ситуацията)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrМай оптимизна от тази тема, започва лека полека да се прехвърля на БФБ)
Почвам да си мисля, че 130 са продавали за клиент или клиенти, които имат много последвателна стратегия, не само на нашия пазар, но и на другите пазари - при мечи тренд - който беше в последните 2-3 месеца по всички пазари, продават всичко и навсякъде, но сега нещата по чуждите борси се обърнаха рязко, и може би този клиент сега преосмисля ситуацията)))
Или наистина клиентите им дадоха Стоп на операцията, или дебнат да хванат по-добри цени.
Все пак не ми се вярва да е второто - кои идиот ще избяга от emerging пазар, на който спокойно може да дирижира събитията?
Коментар
-
Май оптимизна от тази тема, започва лека полека да се прехвърля на БФБ)
Почвам да си мисля, че 130 са продавали за клиент или клиенти, които имат много последвателна стратегия, не само на нашия пазар, но и на другите пазари - при мечи тренд - който беше в последните 2-3 месеца по всички пазари, продават всичко и навсякъде, но сега нещата по чуждите борси се обърнаха рязко, и може би този клиент сега преусмисля ситуацията)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от profixЗа първи път от доста време насам Пощенска банка започна да купува.
А знаете, какъв беше проблема там с продаващите гърци.) Клиентите им също
)
Това че днес са купили малко не променя факта, че до онзи ден продаваха като бесни кучета!!!
Коментар
Коментар